Yüksek kaliteli 1 adet 3/8" head Ratchet ücretsiz nakliye ev diy için anahtar olarak iyi ortağın kullanarak her zaman tamir kolu

v65091

Yeni ürün

109.67TL

Etiketler: anahtarı fiyatları, sıkma kolu, handl, Ucuz anahtar fiyatları, Yüksek Kaliteli sıkma kolu, Çin handl Tedarikçiler.

Ürün Özellikleri:

1 adet 3/8" çift Yönlü cırcır anahtarı ve hızlı bakım donanım araçları Otomotiv 72 ratchet çift amaçlı anahtarı kolu

72 dişli profesyonel düzeyde cırcır anahtarı

Malzeme: 40Cr

Sertlik: HRC48-52

Uygulama:

MİKTAR:1 adet.

İlgili Ürünler:

Farklı boyutları ile ayrıntılarda ürünler: resim

Sevkiyat Tüm öğeler ödeme temizlendikten sonra 3 iş günü içinde Çin post veya Hong Kong(veya Singapur) Hava posta ile gönderilir içinde olacak. Öğeleri 10-40 iş günü içinde gelecek. Gümrük vergisi ülkenizde bir vatandaş herhangi bir yükümlülük ve sorumluluk olduğunu, bu yüzden alıcı uğrayacağı vergi ve gümrük vergisi sorumlu olmalıdır. Örneğin, Lazer Pointer bazı ülkelerde kabul edilemez. Bu nedenle, çift dikkatlice satın almadan önce yerel gümrük politikası kontrol edin. Ya da, hedef gümrük sorunu ile ilgili herhangi bir arızası teslim olmayacağız.

Ödeme sadece Alipay kabul Ediyoruz. ( Eğer Rus alıcılar tam adı bilgilendirin lütfen yalnızca adresinize öğeyi gemi. ). Ödeme 3 Gün içinde satın alma tarihinden itibaren alınması gerekir. Eğer (renk/beden) herhangi bir özel istek varsa, ödeme yaparken not bırakın lütfen. Siparişler anında işlenmiş ve aynı gün içinde gönderilir normalde, bu yüzden size sipariş önce veya sonra herhangi bir e-Posta/Mesaj notu kabul etmiyoruz olacak.

Satıyoruz Tüm ürünleri garanti ve Verir yeni ve doğru teslimattan önce test .İmzalarken dikkatli bir şekilde paketi kontrol edin,lütfen. Siparişiniz ile ilgili sorularınız ya da sorunlarınız varsa, lütfen onları çözeriz biz. Beş yıldızlı hizmet için hedefliyoruz ve mutlu dönemi olmak istiyorum. Eğer otuz gün içinde öğe almadıysanız bize e-posta veya TradeManager lütfen , Postane ile kontrol edin ve sonra yeniden veya herhangi bir eksik öğe iade edeceğiz. 1 aylık ücretsiz değiştirme sunuyoruz. Alıcı ürünü aldıktan itibaren 15 gün içinde değiştirilmesi için isteyebilir. Alıcı bize özgün koşullarda ürünü iade edilmelidir ve dönüş için nakliye masrafları taşımalıdır. Faturasız iade etiketlerini sorun yok lütfen unutmayın. Tüm döner gibi, tüm paketleme malzemesi ile özgün karton olmaları gerekir. Tüm iade nakliye Müşteri tarafından gönderilen ön ödemeli ve sigortalı olmalı. Siparişleri teslim dönüş ücreti, nakliye ücreti ve %25 geri alma ücreti dahil olmak üzere yukarıda belirlenen ücretler tüm değerlendirilecektir reddetti.

Eğer herhangi bir sorunuz Varsa, Haftada 6 Gün hizmet uzmanlarımız, Günde 12 Saat e-posta çekinmeyin lütfen görüşleri ve BİZE ULAŞIN. En kısa sürede size cevap verecektir. Eğer 24 Saat içinde yanıt (çalışma günü varsa), posta kutusunda spam kontrol ediniz. Büyük ölçüde OLUMLU görüşleriniz için teşekkür ederiz. Lütfen yardım sormadan negatif geribildirim bırakmayın. Amacımız Üst Düzey Müşteri hizmetleri sağlamak için, normalde çok iyi bizim her sorunu çözmek için çalışacağız. Lütfen eğer sürekli nakliye zaman belirttiğimiz çünkü 30 gün içinde ürünü teslim aldığınızda , yoksa negatif veya Nötr geribildirim bırakmayın.

  • Boyutu: 3/8"
  • miktar: 1 adet
  • Malzeme: Alaşım
  • Madde: Cırcır Anahtarı Kolu
  • uzunluğu: 210mm
  • Yazın: Cırcır Anahtarı Kolu
  • Model Numarası: 3/8"
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 23cm x 11cm x 11cm (9.06in x 4.33in x 4.33in)
  • Paket Ağırlık: 0.55kg (1.21lb.)

İlgili ürünler

Trending.