USB 2.0 Harici CD-RW sürücüsü DVD-R combo player sürücü Süper sürücü veri kablosu, güç kablosu PC laptop

v65249

Yeni ürün

86.76TL

Etiketler: süper sürücü, harici yazıcı, yazıcı usb, Ucuz süper sürücü, Yüksek Kaliteli harici yazıcı, Çin brülör usb Tedarikçiler.

Taşınabilir. İş için özellikle yararlı olacaktır, eğer şirket için bir sunum yapmak istiyorsanız CD yazabilirsiniz. Her şey tatmin edeceğiz ve her yerde laptop taşıyalım. Harici sürücü gereklidir. Bu taşınabilir USB 2.0 sürücü destekler tak ve çalıştır. Bu güç ile bir bilgisayarın USB girişine yüklenir. CD müzik dinlemek için taşınabilir ve kompakt tasarım, uygun, DVD film izlemek, fotoğraf ve görüntüleri görmek, müzik CD (CD), video ve veri üzerinde dinleme. Taşınabilir. İş için özellikle yararlı olacaktır, eğer şirket için bir sunum yapmak istiyorsanız CD yazabilirsiniz. Her şey tatmin edeceğiz ve her yerde laptop taşıyalım.

Harici sürücü gereklidir. Bu taşınabilir USB 2.0 sürücü destekler tak ve çalıştır. Bu güç ile bir bilgisayarın USB girişine yüklenir.

CD müzik dinlemek için taşınabilir ve kompakt tasarım, uygun, DVD film izlemek, fotoğraf ve görüntüleri görmek, müzik CD (CD), video ve veri üzerinde dinleme.

Renk: Siyah

Bu Slim USB 2.0 CD-RW / USB bağlantı noktası olan tüm dizüstü bilgisayar ve masaüstü bilgisayarlar uyuyor. Eğer masaüstü bağlayın, güç kablosunu kullanarak güç eksikliği hakkında endişelenmeyin.

Not: Eğer masaüstü bağlanmak için bir CD sürücüsü Varsa, güç sıkıntısı bilgisayar anakart önlemek için yerleştirin.

Arayüz: USB 2.0

Hızlı okuma:

DVD + R 8 kat hız

DVD-R 8 x hız

CD-ROM 4x hız

DVD-ROM 8 x hız

CD-R24X

Hız: CD-RW yazma hızı 8 kat

USB 1.0 ile 2.0 USB ile uyumlu ve uyumlu. CD-RW combo drive CD-R, CD-RW, DVD + R, DVD-R, CD-ROM, DVD-ROM destekler. Maksimum 4X hızlı DVD okuma hızı; maksimum hızı CD 4x hız, maksimum 4X hızlı CD yazma hızı.

Bu, Windows (Windows 98 / SE dahil) tüm sürümleri 2000 / ME 7 / XP / Vista / Windows, Mac OS gibi sistemler için uygundur. USB bağlantı noktası dizüstü ve masaüstü bilgisayarlar Destekler.

Dağıtım içeriği:

1 x USB 2.0 Harici COMBO CD-RW sürücü

1 x USB kablosu

1 x USB güç kablosu

Not: Işık çekim ve farklı görüntüler gerçek biraz farklı resimde maddenin rengi neden olabilir. Ölçüm izin verilen hata+/- 1-3cm olduğunu.

  • Yazın: DVD-ROM
  • Arabirim Tipi: USB
  • Öğe Durumu: YENİ
  • Marka Adı: RII
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.414kg (0.91lb.)
  • Paket Boyutu: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)

İlgili ürünler

Trending.