İnci Doğa Renk Düğmesi Ücretsiz Kargo 500pcs/lot 9mm Yenilik Minyatür Kabuk Düğmesi Anne-BKZ001

v6543

Yeni ürün

88.82TL

Etiketler: inci düğmeleri anne, kabuk düğmeleri, inci düğmeleri anne, İnci ucuz düğmeler anne, Yüksek Kaliteli kabuk düğmeleri, İnci düğmeleri Çin anne Tedarikçiler.

İnci 500pcs/lot 9mm Yenilik Minyatür Kabuk Düğmesi Anne Renk Düğmesi Ücretsiz Kargo Doğa

- Kabuk Doğa Renk;

El sanatları için - moda Suç...;

- 9 mm, Yuvarlak, 2-Basit Tarzı delikler;

- Banka Kartları ile Hoş Escrow ile bize ödeme yapabilirsiniz.

- Tam ödeme 15 gün içinde bir sipariş sonra yapılmalıdır.

- Hoş Escrow üçüncü taraf online ödeme platformu lider. Emanet güvenli bir şekilde herhangi bir özel bilgi ifşa olmadan online alışveriş sağlar.

- Aldığınız mal onaylamak kadar ödeme alamadık. Tüm işlem iyi korunan, lütfen rahat olun.

- Emin sevkiyat bilgilerini lütfen, Hoş kayıt, doğru ve geçerlidir. Eğer değiştirilmiş veya farklı olması halinde, lütfen bize ulaşın ya da bize mal göndermeden önce bu uodate için bir mesaj bırakın.

- Ödemenizi yaptıktan sonra, 3 iş günü içinde paketi teslim edeceğiz.

- Ücretsiz kargo için, STANDAND kuryemiz Çin Post Parsel. Genellikle çoğu ülkede ve dünyanın bölgelerinde gelmesi 10 - 25 gün sürer. Bazı bölgeler ve kırsal bölgeler için ise, havayolu veya gümrük kontrolleri yapılmayan nedeniyle daha uzun bile günler alır.

- Acil teslimat için hızlı olsa daha pahalı EKSPRES seçin, DHL, UPS, TNT, FEDEX veya EMS ile olabilir.

EMS ile çalışma günleri 5-8 iken genel olarak, UPS Worldwide Express Saver, 1-3 iş günü içinde mal alacaksınız; DHL, UPS, TNT veya FEDEX Tarafından yaklaşık 3-5 gün sürer.

Mal - bazı bölgelerde Olası Gümrük Vergileri göz önüne alındığında, daha düşük bir beyan edilen değer "Hediye" veya "Örnek" olarak ilan ediyoruz. Ödenen toplam tutarı veya mevcut piyasa değerini yansıtmıyor ama lütfen dikkat. Eğer farklı tarife kuralları ile ülkenizde uygulanabilir değilse, nakliye sırasında vergi, gümrük ve diğer ücretleri ödemekle yükümlü olacaktır.

- Eğer 30 gün içinde mal almak istemiyorsanız, lütfen doğrudan ilk kez bizimle irtibata geçiniz. Kalp ve ruh çözmek için hep birlikte olacağız. Bize güvenin lütfen.

ÖNEMLİ UYARI

- 26 ülkede yalnızca Çin Post: Avustralya, Avusturya, Belçika, Brezilya, Kanada, Danimarka, Fransa, Almanya, İrlanda, İsrail, İtalya, Japonya, Kore, Malezya, Yeni Zelanda, Norveç, Polonya, Rusya, Singapur, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayland, Türkiye, İngiltere, ABD.

- Çin Post Air Mail, China Post Hava Parsel, HongKong Post Air Mail, Hong Kong Post Air Parcel takip olmayabilir ve gecikmelere veya kayıp paket olabilir.

- Eğer herhangi bir nedenden dolayı memnun değilseniz, nötr ya da negatif geribildirim ayrılmadan önce bize e-posta gönderin. Bizim en tatmin olana kadar bu sorunu çözmeye çalışacağız. Kesinlikle, sen ve nazik yardımınız için olumlu geribildirim terk edeceğiz.

- Eğer öğeleri tatillerinde teslim edilir, kargo tarihe ertelenecek. Eğer ulaşım zaman gecikmeli olarak memnun değilseniz, lütfen bu bizim suçumuz değil çünkü bizim için negatif geri bildirim vermek yok. Bize e-posta gönderin ve Kargo firması ile iletişim kurarız.

Pozitif geribildirim gerçekten bizim için çok çok önemli!

Eğer öğeleri memnun iseniz, lütfen bize olumlu geribildirim ve iyi bir değerlendirme bırakmak unutmayın.

Eğer herhangi bir sorunuz varsa, lütfen herhangi bir zamanda bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin.

- Ticaret Yöneticisi (cn1001809128)

  • Boyutu: 9mm
  • Özellik: Ücretsiz Çevre Dostu,Kuru Temizleme,Yıkanabilir,Nikel-
  • Ürün Tipi: Düğmeleri
  • renk: doğal kabuk
  • Model Numarası: KZ0054
  • Düğme Tipi: 2-Delik Düğmesi
  • Malzeme: Akrilik
  • Şekil: Yuvarlak
  • Dekorasyon: Yok
  • Marka Adı: jusHomey
  • Teknikleri: İnci
  • Stil: Yassı sırtlı deniz
  • Ünite Tipi: (500 adet/lot)lot
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 15cm (3.94in x 3.94in x 5.91in)
  • Paket Ağırlık: 0.45kg (0.99lb.)

İlgili ürünler

Trending.