X-Mutlu Oyuncak Ücretsiz Kargo Domuz Cadılar Bayramı Korku Latex Tam Yüz Maskesi Fancydress Aksesuar Tepegöz Ücretsiz Kargo

v65598

Yeni ürün

94.99TL 75.99TL

Etiketler: halloween lateks, yüz Cadılar Bayramı maskesi, lateks domuz, Ucuz halloween lateks, Yüksek Kalite yüz Cadılar Bayramı maskesi, Çin lateks domuz Tedarikçiler.

X-MERRY Ücretsiz Kargo Domuz Cadılar Bayramı Korku Latex Tam Yüz Maskesi Fancydress Aksesuar Tepegöz Ücretsiz Kargo

ÜRÜN NUMARASI: x13001

x-mutlu maske %100 doğal lateks yapılmış. Maske sadece bir yetişkin boy var, Bir boyut çoğu uyuyor. Lateks maske rahat ve nefes alabilir, maskenin göz ve burun deliği içinden görebilir. Maskeleri Maskeli Partiler, Kostüm Partileri, Karnaval, Noel, Paskalya, Cadılar Bayramı ya da başka partiler için harika. X-Mutlu Oyuncak ile anın tadını çıkarın. Eğer lateks alerjiniz Varsa, giymeyin alerji Uyarı:. Benzersiz ve moda tasarımı Uygun parti, cosplay, dekorasyon, festival, bar,Cadılar Bayramı,Noel,ya da kendine Malzeme: Eko-Lateks Ağırlık:200 g (yaklaşık) arkadaşlarınız için hediye Olarak ev vb perili için:.Renk: resim göstermek Miktar:1 Pc

Öncelikle hoş standart kargo ile siparişlerinizi gönderiyoruz. Bu arada,eğer mevcut ise diğer nakliye yöntemleri seçebilirsiniz. Öğeyi hoş listelenen adresinize gönderilecektir. Lütfen emin olun teslimat adresi ve posta kodu doğru. Sevkiyat yapıldıktan sonra takip numarası ile bildirilir.

Seni en iyi nakliye hizmetini en güvenilir, ekonomik şekilde sağlamak için çalışıyoruz. Ama bazen uluslararası teslimat çok kurye şirketi ve yerel gümrük/görevleri bağlıdır. Özel için herhangi bir sorumluluk kabul edemiyoruz

gecikme ya da vergi tahsil. Eğer zamanında öğe almazsanız, lütfen hemen daha fazla yardım için bize ulaşın. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

1) Aşağıdaki ödeme yöntemleri destekliyoruz. Hoş yapılan tüm ödemeler Alipay tarafından işlenir. .

2) Ödeme emri 15 gün içinde yapılmalıdır.

3) Eğer hemen ihale kapattıktan sonra ödeme yapabilirsiniz, birkaç dakika sonra yeniden deneyin Ödemeler için lütfen bekleyin 15 gün içinde tamamlanır.

Dönüş

Politika

(Alınan ‘Siparişi Onayla’ ı tıklatın veya onay süre aşıyor ve tam bir geri ödeme almak) siparişin tamamlanmasından önce iade edebilirsiniz Eğer aldığınız ürün anlatılan veya düşük kalite gibi değilse, satıcının vaat ediyor. İade kargo ücreti tarafınızdan karşılanacaktır. Veya ürün tutmak ve doğrudan satıcıya geri ödeme miktarı kabul seçebilirsiniz. Satıcı

Eğer 60 gün içinde satın almazsanız zamanında Teslim servisi (Alınan ‘Siparişi Onayla’ ı tıklatın veya onay süre aştığında) tam bir geri ödeme için Sipariş tamamlanmadan önce sorabilirsiniz.

Sayın Müşterimiz :

Eğer satın alma öncesinde ve sonrasında herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin. 100% müşteri memnuniyeti için kararlıyız. Amacımız bizden mutlu müşteri ve keyifli bir satın emin olun.

100% müşteri memnuniyeti için mükemmelliği ve çaba yüksek standartları korumak. Geri bildirim çok tatmin edici endişelerinizi biz nötr veya negatif geribildirim bize vermek ÖNCE hemen bizimle temasa sizden isteğimiz çok önemlidir.

LÜTFEN biraz koku var Bu maskeyi UNUTMAYIN, lateks normal koku geliyor, 1 gün inventilation tutmak, koku kaybolur. Bu ürün zehirsizdir. Ama eğer lateks alerjiniz varsa, senden maskesi bulundurun. Bu maske ürün lateks malzemeden yapılmış, güvenlik aşkına, ateşten uzak maskesi bulundurun. Bu ürün küçük parçalar içermektedir. 14 yaş altı çocuklar için uygun değildir, sadece yetişkin kullanımı için. BURADA (Deformasyon) MASKELER Maske Şekli BİZİM EN çok ZEVK ALMAK İÇİN BAZI İPUÇLARI: tüm lateks maske, ancak, orijinal ve kullanım şekli için bir kaç saat içinde geri gelecektir paketleme ve nakliye sırasında küçük bir deformasyon olacağını da kaydetti lütfen. Sadece maske açık tutmak için bir şey kullanın. Bulunan ve ucuza satın alınabilir peruk standı veya Strafor manken öneririz. Küçük bir çöp bile ters de çalışır döndü. Vizyon bir maske takarken bozulmuş olabilir vizyon. Yapmak için maske bizim daha gerçekçi görünmesi kasten gözler ve ağız küçük yarıklar yaptık. Ancak, gerekirse, evde büyük bir dikkatle onları kesip maske bizim elden tarafından görme artırabilir.

  • Kapak Alanı: Tam Yüz
  • Herhangi bir koku?: Kokusu biraz,havalandırma zaman kaybolur
  • Fırsat: Cadılar Bayramı
  • Madde?: korku domuz maskesi
  • Yazın: Parti Maskeleri,Hayvan
  • Marka Adı: x-mutlu oyuncak
  • Model Numarası: Yetişkin Boyutu
  • Bu maskeyi taktığında görüyor mu?: Evet,dışarıda gözüyle görebilir
  • Renk?: iki renk seçmek için
  • Maske Malzeme: Lateks
  • Yaş Grubu: Yetişkinler
  • Yetişkin boyutta bir maske mi?: Evet
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)
  • Paket Boyutu: 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.