180X Mikroskop Kamera Lensi için endüstriyel Mikroskop Kamera Objektif 1X

v66298

Yeni ürün

165.91TL 149.31TL

Etiketler: Objektif, Mikroskop kamera, endüstriyel mikroskop kamera, Ucuz objektif, Yüksek Kalite mikroskop kamera, Çin endüstriyel mikroskop kamera Tedarikçileri.

180X Mikroskop Kamera Lensi için endüstriyel Mikroskop Kamera Objektif 1X

Teknik Özellikler:

1.Zoom derste odak ve flash olmayan.

2.Zoom objektif büyütme 0.7 X-4.5 X

3.Destek ve ana gövde arasındaki maç için ölçü 39 mm, 45mm, bağlantı halkası 76 mm ekleyebilir.

Seçilecek 4.0.35 X 0,5 X(standart),0.75 X,1X CCD mercek adaptörü.

6.Aydınlatmaları tür ve seçili duruyor.

Not: 1X objektif 180X Mikroskop Kamera lensi için uygundur.

Paketi De Dahil Olmak Üzere:

1 x 1 X lens

Nakliye:

Eğer 2KG altında parsel için Ücretsiz Kargo “ hizmeti seçerseniz”, Hoş önerilen lojistik olan Aliexprese Standart Nakliye , sevkiyat ayarlayacaktır. İzleme bilgi Hoş görünecek ve çok net bir şekilde güncellemesi izleme durumunu görebilirsiniz. Herhangi bir nakliye sorguları için, bize ulaşın ya da yardım için Hoş olabilir.

BİZE gönderiler için ePacket tarafından sevk ayarlayacağız . Eğer diğer nakliye hizmeti seçerseniz, lütfen başvuru işliyoruz transit zaman ayırın.

2kg üzerinde gönderiler için, sadece hızlı kargo ile mi ayarlayacağız . DHL/ EMS/ SPSR/ FedEx/ Aramex , vb. seçebilirsiniz lütfen varış bağlılığımızın referans isterseniz transit zamanı. Hedef ülkeler de gümrük sorunları gecikmesi dışında olduğunu. Vergiler:

Herhangi bir vergi hedef ülkelerde gerçekleşmesi için herhangi bir sorumluluk kabul etmiyoruz.

Herhangi bir express gönderiler için ticari faturada göstermemiz gerektiğini beyan değeri vermenizi istiyoruz. Eğer özel bir isteğiniz hakkında herhangi bir not almış olmasaydık, sadece ticari faturada gerçek değerinin %30 olarak ilan edeceğiz. İade Ve Geri Ödeme:

Satın almadan önce, ilgilendiğiniz ürünlerin herhangi bir soru için bizimle irtibata hoş geldiniz. Eğer satın aldığınız ürün ile memnun değilseniz, lütfen bize ulaşın. Değişim veya iade için ürünü iade edebilirsiniz. Bu durumda, alıcılar her iki kargo ücreti gönderim & iade ödemesi gerekir. Arızalı ürün veya tamir öğeleri için, alıcı iade nakliye ücreti ödemek gerekir ve değiştirilmesi ücretsiz gemi olacak.60 gün içinde aldıktan sonra öğeleri için geçerlidir.)

DOA Ürün için, DOA ürünleri kanıtlamak için resim/ görüntü sağlamak için alıcılar sorma hakkına sahibiz. Durumu onaylamak sonra, tam bir geri ödeme ayarlayacağız.

Tüm ürünler sevkiyat öncesi test edilir. Var mı, lütfen herhangi bir DOA gönderiler ilk yerine açık uyuşmazlıkların bizimle iletişime geçiniz. Size geri 24 saat içinde ve herhangi bir asıl soru için size yardımcı olacaktır.

Ürünlerimizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz ve cooperataion için teşekkür ederiz!

  • Drawtube: Dürbünü
  • Büyütme Oranı: 500X & Altında
  • Marka Adı: HAYEAR
  • Teori: Video Mikroskop
  • Model Numarası: Mikroskop Kamera Lensi için mikroskop Kamera Objektif 1X
  • Malzeme: metal
  • Paket Boyutu: 9cm x 10cm x 11cm (3.54in x 3.94in x 4.33in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.2kg (0.44lb.)

İlgili ürünler

Trending.