1 ABWE 1 Çift:12 Dollhouse Minyatür Avize Beyaz Mumlar

v66376

Yeni ürün

12.28TL 11.32TL

Etiketler: minyatür avize, 1:12 dollhouse, 1 12 dollhouse Minyatürler, Ucuz minyatür avize, 1 Yüksek Kalite:12 dollhouse, Çin 1 12 dollhouse Minyatürler Tedarikçiler.

1 ABWE 1 Çift:12 Dollhouse Minyatür Avize Beyaz Mumlar

Çifti bir dollhouse Oyuncak bebek evi oturma odası Yükseklik: yaklaşık Kompakt gerçekçi, harika dekorasyon avize minyatür. Önlemek herhangi bir çocuk oyuncakları, hasar yiyecek ya da çocuklar Bir çift dollhouse minyatür avize, 1.65 cm/ 3.5 cm Malzeme: metal ve plastik mum mum Dikkat:

Bebek evi oturma odası için kompakt gerçekçi, harika dekorasyon

Yükseklik: yaklaşık. 1.65 cm/ 3.5 cm

Malzeme: metal ve plastik mum mum

Dikkat: Önlemek herhangi bir çocuk oyuncakları, gıda veya zarar çocuklar

Mumlar plastikten yapılmış, sadece dekorasyon için, aydınlatmak değil Not: Lütfen unutmayın.

paket içeriği:1 x Çift Şamdan

Not:Işık çekim ve farklı görüntüler gerçek biraz farklı resimde maddenin rengi neden olabilir. Ölçüm izin verilen hata +/- 1-3 cm.

Nakliye Hakkında

Dünya çapında takip numarası ile Çin Post Havayolu tarafından öğeleri gemi .genellikle 39-60 iş günü içinde ülkelerin çoğu ulaşmak. Ama teslim süresi, hedef ve diğer fabrikalar bağlıdır. iş günü gecikme 60 kadar sürebilir . gümrük blok veya başka bir sebep bulun dolayı. Lütfen ülkenizdeki durumu kontrol edebiliriz değil .tabii en iyi bizim yanımızda işleri hızlandırmak için elinden geleni yapacaktır. Paket resmin herhangi bir izleme bilgi sadece bize ihtiyaç varsa.

Ödeme

EMS.DHL, Çin Post Register Air Mail ve böylece sizin için kullanılabilir.

(Tam adı, adresi veya kod ) sizin için emin tüm detaylı bilgi olun lütfen düzeltin.

Renk uyumsuzluğu

Renk uyumsuzluğu o resim gerçek ürün arasında bu fotoğraf, farklı ekranlar ve diğerleri sırasında ışık gibi pek çok nedene önlemek olabilir anlayın. Destek için teşekkür ederiz ve anlamak.

Geri bildirim

Memnuniyet ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir. Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun kaldıysanız lütfen olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın. Ben de senin için aynı önemli olan senin için olumlu geribildirim terk edeceğiz. Hesap sınıftan sonra bu sitede geleceği satın almak için daha fazla indirim alabilirsiniz gibi büyüyecek. Herhangi bir sorunları çözmek için her zaman buradayız. Anlamak için teşekkür ederiz.

  • Öğe Türü: Bebek Aksesuarları
  • Malzeme: Plastik
  • Marka Adı: MAGİCYOYO
  • Paket Ağırlık: 0.019kg (0.04lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 15cm x 20cm x 7cm (5.91in x 7.87in x 2.76in)

İlgili ürünler

Trending.