Özgün Renk Japonya Malzemeler 6 iPhone için Cam Ekran Koruyucu Tempered/6//7/7P/6SP Tam Kapak Türü Kavisli

v66638

Yeni ürün

260.63TL

Etiketler: Temperlenmiş Cam Ekran Koruyucu, Cam Ekran Koruyucu, Ekran Koruyucu, Ucuz temperlenmiş cam ekran koruyucu, Yüksek Kaliteli cam ekran koruyucu, Çin ekran koruyucu Tedarikçiler.

6 iPhone için serin dayanıklı cam koruyucusu için ne sattığımız "Japonya Malzemeler Orijinal Rengi Tam Kapak Türü Kavisli" bu kadar yüksek maliyetli tip cam vardır.

6 iPhone Plus/0,5 $PC'ler eklemek gerek.

Fiyatlarını gördüğünüzde , fiyat bu kadar yüksek? neden-----bana sormak istediğin gerekir Bu cam malzemeler Japonya'dan ithal bez vardır ve bu başka bir nedeni kavisli zanaat olduğunu. Yani fiyat çok yüksek. Özelliği :

1. yazın gerçekten tam cuverd ve mobil daha iyi koruyabilirsiniz

2. bu koruyucu kullandığınızda renk koruyucu bez koymak bulamayız bile bez neredeyse orijinal cam rengi ile aynı koruyucu kullandığınız , bilmiyor kimse .

Dürüst olmak gerekirse , tüm koruyucuları , en çok bunu beğendim , iyi ve güzel. İyi olmayan tek şey bu , kolay tam kavisli cam kırıldı ,kolayca tam cam kapak türü bez biliyorsunuz sanırım.

Eğer perakende paketi gerekiyorsa , o zaman(perakende paketi)*3=10$2 ve $gemi ücreti için $1.4 ödemek HK posta yoluyla gerekir. (Sadece $2 perakende paket ücret Ekle ) gemi ücreti eklemek için DHL gerek yok.

Aşağıdaki resimler ile daha fazla ayrıntı görebilirsiniz. eğer büyük toptan miktar için , pls ihtiyacın miktarına göre bir indirim için bize ulaşın.

BS , sadece dürüst iş yapın, bizi tercih , büyük bir tedarikçi olmak, teşekkür edeceksiniz .

Ürün Detayları:

6 iPhone Ürün Adı: Sertleştirilmiş Cam

Kalite Türü: Yüksek

Kalite Kontrol: %100 QC personel tarafından gemi önce Test

Bileşenleri: Sertleştirilmiş Cam

Garanti: 1 Ay

(Ödeme sonra teyit)süresi: 1-2 iş günü

Her LCD için ambalaj yolu: Anti-statik çantası+Bubble çanta

Daha iyi hizmet için onaylamak için ihtiyacınız olan iki şey:

1).Cam hakkında ihtiyacınız olan RENGİ (eğer bize gemi önce ihtiyacınız olan renk söylemezsen, yarı beyaz, yarı siyah, sadece bir adet varsa, siyah göndereceğiz) göndereceğiz.

2).Fiyatı Gümrük için Beyan edilen Değer için Fatura yazmak lazım, (eğer bize istediğiniz değeri söylemezsen , deneyim gibi bir değer yazacağız) gereği olarak yapacağız, ama yanlış beyan edilen Değer, çünkü herhangi bir sorun için sorumlu değildir.

Resim Ayrıntıları

İade & Garanti

1. Bir kere mal gemi var, para iadesi herhangi bir nedenden dolayı kabul edilemez.

2. Aldığınızda LCD'ler test edin, ilk kez geri almak umuyoruz.

3. Dürüst firma her LCD eminim nakliye önce test, her istemci, umarım aynı zamanda saygı olabilir saygı duyuyoruz önce LCD kurun değil test ediyorduk.

Bu konuda,” LCD marker, LCD yükleyin durumda, işaretçiyi yok edilecek özel “BS attık.

4.LCD yaklaşık 3 ay garanti sunuyoruz ama BS ait ürünler onları “BS” işareti tutun lütfen. Sadece LCD'ler aldığımız sonra kabul edilen iade.

5.Diğer özel durum için, ayrıntıları yöntemi çözmek zorundayız.

Bize

Shenzhen BS Technology Co., Ltd - tüm cep telefonu yedek parçaları ve tamir aletleri gereksinimleri için özel bir portal sağlar. BS, LCD ekran gibi yedek parça alabilirsiniz, flex Kablolar, elektronik sistemler, hoparlör, zil sesi/buzzer, tuş takımı, iPhone marka telefonlar için tam set takma, orta çerçeve ve diğer tüm iç parçaları, iPad, Samsung vb için lcd. Ayrıca araçları tamir ve model makineleri yenilemek için her türlü satıyoruz.

Gönderi

1.Genellikle (DHL, UPS, Fedex, TNT Express ülkeler için gemi Çin/HK Sonrası, EMS üzerinden 3-15 iş günü ve 15-45 iş günü yaklaşık 3-7 gün sürer.

2.İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.

3.Eğer quikly ürünler var isterseniz DHL, UPS, FEDEX veya EMS tarafından teslim edildiği şekilde seçiniz.

4.Farklı Kargo Şirketi ortalama Teslim Süresi

Ödeme

Feryat ödeme yöntemleri kabul ediyoruz:

1.Hoş Sistem üzerinden ödenen

2.(HSBC)T/T Ödeme Banka Havalesi

3.Western Union transfer ödeme

4.Para Gram Ödeme

5.Nakit Ödeme

NOT 1: Paypal yüksek komisyon ücreti nedeniyle kabul edilmez, ve Çin Paypal para almak zor.

NOT 2: bir Kez Pİ onaylandı ve sipariş mal hazır, para iadesi iptal edilen bir sipariş için kullanılamaz. Ama gerekli ürünleri, kıtlık veya uygun olmaması nedeniyle teklif edemedik o zaman size durumda iade edeceğiz.

Geri bildirim

1.Eğer hizmet ve ürünlerimizden memnun iseniz, 5 yıldızlı bir olumlu geribildirim ve iyi geed bir geribildirim yakında ayrılacağız bize bırakın.

2.Eğer hizmet veya ürünlerimizden memnun değilseniz, bize negatif/nötr bir geribildirim ayrılmadan önce daha iyi şeyler yapmak için bir fırsat verebilir umuyoruz. Eğer herhangi bir şikayet varsa, sizi sabırla dinleyecek ilk defa bize ve bizim en mutlu olduğunuz kadar sorunları çözmek için deneyin.

3.İş kolay değil, birbirimizi anlayabiliriz umut, BS amacı uzun süre işbirliği için seni asla hayal kırıklığına.

Yasal Uyarı

Shenzhen BS Technology Co., Ltd ve ürünleri iPhone için markalı ürünleri bağlı hiçbir şekilde,iPad için, Samsung,Black Berry ve diğer marka vs, iştirakleri ya da herhangi biri için vardır. Parçaları yenilenmiş, teklif veya yetkili DEĞİLDİR. Liste veya bilgi herhangi bir amaç için bu listede yer alan ürünler, hizmetler, veya ilgili grafikler ile ilgili olarak herhangi bir açık veya zımni, bütünlüğü konusunda, doğruluk, güvenilirlik, uygunluk veya kullanılabilirlik hiçbir garanti veya taahhütte bulunmuyoruz. Bu tür bilgilerin yer herhangi bir güven kesinlikle kendi sorumluluğunuzdadır. Alıcılar tarafından yapılan ürünlerimizin herhangi bir suistimal veya yanlış beyanlar sorumlu tutulmayacağız.

  • Uyumlu iPhone Model: 7 6 6 iPhone plus,iPhone 6 plus,iPhone 6,iPhone 7 plus,iPhone,iPhone
  • renk: Beyaz/Siyah
  • Malzemeler: Sertleştirilmiş Cam
  • Paket: Hayır paket
  • Özellikleri: Kolay yüklemek için
  • Perakende Paketi İle : No
  • Marka Adı: oriparts
  • Kullanın: Cep Telefonu
  • Uyumlu: iPhone Modelleri için
  • Uyumlu Telefon Marka: Apple iPhone
  • Malzeme: Temperlenmiş
  • Yazın: tam kapak
  • Kenardan kenara Kapsama: Evet
  • Paket Boyutu: 20cm x 8cm x 10cm (7.87in x 3.15in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 0.5kg (1.10lb.)
  • Ünite Tipi: (10 adet/lot)lot

İlgili ürünler

Trending.