Siyatik siyatik için Koltuk Minderi, Ortopedik Konfor Bellek Köpük Sokumu Koltuk Minderi, Sırt ve Tailbone Ağrı

v67236

Yeni ürün

198.08TL 152.54TL

Etiketler: Çocuk Bakımı, yastık otomatik, yastık kesim alyans, Ucuz Çocuk Bakımı, Yüksek Kaliteli yastık otomatik, Çin yastık düğün bant Tedarikçileri kesme.

Siyatik siyatik için Koltuk Minderi, Ortopedik Konfor Bellek Köpük Sokumu Koltuk Minderi, Sırt ve Tailbone Ağrı

· Kabartma & Oturuyor Ortez yok - Ergonomik tasarım Sokumu üzerindeki basıncı azaltmak yardımcı olur, nedeniyle Siyatik, bel Fıtığı Diskler, Tailbone yaralanma, Hamilelik sırt ağrısı, Kalça ağrısı için ağrı otururken ve sağlıklı duruş teşvik etmektedir.

· Yaygın Kullanımı - koltuk Minderi ofis koltuğu, tekerlekli sandalye, sallanan sandalye, mutfak, tezgah, araç ve uçakta yer seçimi konfor sağlar . Beyaz yaka, kamyon sürücüleri, sık seyahat edenler, spor etkinlikleri ve hamilelik için harika.

Zamanla dümdüz olmaması %100 yüksek kaliteli bellek köpük Yapılmış · yüksek Kaliteli Bellek Köpük.

Fermuarlı Kapak Kolayca çıkar · - kapak kolay temizlik için yıkanabilir dayanıklı, çıkarılabilir ve makine.

koltuk kutusu, yastık Tuvalet Koltuk, koltuk minderi kapak deseni,Ucuz koltuk kutusu,Yüksek Kaliteli yastık klozet, Çin koltuk minderi kapak deseni Tedarikçiler

· Uzun zamandır sert bir koltukta oturan yorgun hissediyorsun.

Bacakları sarsıldı mı buluyorsun, konfor aramak için vücudu sarsıldı.

Vücudunuzun uykuda hissettim görüyor musun?

· 2016 Yeni Tasarım Geliştirdi

Naipo bizim koksiks yastık ergonomik bir konfor alanı ile tailbone sizin "vücut ağırlığı yükleme oturma yüzeyi karşı sıkıştırılmış açık uzayda yüzen" izin verirken tailbone üzerinde duruldu vücut ağırlığının basıncı azaltarak sırt ağrısı rahatlama desteklemek için tasarlanmıştır.

· Nefes alabilen malzeme ve yıkanabilir kapak

Yastık kapak makine veya elde yıkanabilir kolay temizlik için fermuar kullanarak sokuluyor.

· Tavsiye edilen:

Ev, ofis, açık, kullanımı sürüş. Herhangi bir sert yüzey üzerinde yumuşaklık, ev kanepe, ofis koltuğu, araba koltuğu, sert taş açık olarak bulunur. Ofis çalışanı, şoför, gezgin, sporcu, gebelik için kullanılabilir.

· Paket dahil:

1 x Koltuk Minderi

O yüzden bacakları Güçlü, doğal kalp sarkık, elastik polimer yapı, güçlü bir destek, yüksek esneklik, hareketsiz deformasyon tasarım Özellikleri: “O” tasarım, nem geçirgenliği, etkin hassas parçaları tasarım Groove tecrit, zulüm ve kan karşı tailbone koruma Çift hat yay tasarımı altında kayar pürüzsüz değil,

Nakliye Politikası

1. Öğeleri tüm dünya için Çin post HAVA POSTA ile gönderilir.

2. İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır. Bu ek masraflar teklif önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin

3. UPS de dahil olmak üzere ek hızlandırılmış bir ulaşım sağlıyoruz.UYGULANABİLİR.EMS.DHL.TNT. Taşıma maliyetleri, belirli bir ücret ödemek için, lütfen bana ulaşın gerekir

4. Adres Alexpress için gemi. Adresinizi emin Paypal olun lütfen ödeme yapmadan önce teslimat adresi ile eşleşiyor.

İade Politikası

1. Maddenin bize geri dönen olarak yapılan teslim veya sigorta ücretinden sorumlu olmayacaktır. Eğer bizden satın alınan bir öğeyi döndürmek, Fabrika Durumuna geri olmalıdır.

2. Satıyoruz tüm ürünler fabrika garantisi vardır, suistimal, yanmış ve herhangi bir biçimde zarar görmüş öğeleri örtmeyin.

3. Ürün zaten hatalı olması durumunda, DERHAL bizimle irtibata geçin ve sonra sonraki 30 Gün içerisinde iade etmelisiniz. Posta ve paketleme ücreti iade edilmez.

4. Eğer otuz gün içinde öğe almadıysanız Hoş aracılığıyla bize ulaşın, Postane ile kontrol edeceğiz, ve sonra yeniden veya herhangi bir eksik ürün iadesi.

Bize

1. Tüm mesajlar 1 iş günü içinde cevap verilecektir. Eğer bizim cevap almazsanız, mesajını lütfen tekrar lütfen size en kısa sürede yanıt vereceğiz yakında geri gel ve bizi tekrar ziyaret edin!

2. Mağazamıza hoş geldiniz. Profesyonel dünya çapında toptan bir firmayız. Yüksek ürün kalitesi, makul fiyatlar, mükemmel müşteri hizmeti ve güvenilir bir kredi ayakta bizim inanç olduğunu.

3. Ödeme aldıktan sonra OLUMLU GERİBİLDİRİM terk edeceğiz. Eğer bunu aldıktan sonra öğe ile memnun değilseniz lütfen bize ulaşın.

4. Size ürünlerimiz gibi, "Favorilerim" listenize dükkanımı ekleyin lütfen.

  • Desen Türü: Katı
  • Yazın: Arka Koltuk Minderi/Yastık
  • Şekil: Yuvarlak
  • Marka Adı: LFH
  • Model Numarası: Sağlık cusion
  • Belirtimi: 45X40X7
  • Kullanın: Koltuk
  • Unpick ve Yıkama: Çıkarılabilir ve Yıkanabilir
  • Dolum: PU Köpük
  • Isıtma Yöntemi: Yok
  • Desen: Yamalı
  • Yaş Grubu: Yetişkinler
  • Teknikleri: Örme
  • Malzeme: Polyester / Pamuk
  • Özellik: Anti-Dekübitus,Bellek
  • Stil: Modern
  • Paket Boyutu: 45cm x 40cm x 7cm (17.72in x 15.75in x 2.76in)
  • Paket Ağırlık: 0.45kg (0.99lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.