Kahve makinesi makine 400ML Paslanmaz Çelik Çift Örgü bardak Süt Frother Foamer Süt Creamer Mutfak Aracı, Süslü kahve makinesi

v67662

Yeni ürün

179.70TL 97.05TL

Etiketler: Kahve Makinesi Makine, kahve makinesi, çift kahve makinesi, Ucuz kahve makinesi makine, Yüksek Kaliteli kahve makinesi, Çin çift kahve makinesi Tedarikçileri.

Özellikler:

Süt kabarcık oynamak için makineden çok el köpük makinesi çok daha iyi oldu ve bu da Jiao Jiao içinde kreması var. Taze süt dökün, bir sonraki sayısını çekme, kaba köpük, üst katmanı kazıma, pre-kahve köpüğün içine yapılan, kokulu cappuccino bir fincan süt Hizmet etmek, Çek çiçek Kupası (Çek saksı) daha iyi

Kullanım talimatı

Paketinden çıkardığınız 1, ilk kullanımı, ilk süt cihaz, su ile yıkadı. Kaynar suyun içine yarısı su ısıtıcıyı pişirin sonra;

2, sıcak su (kişi sayısına göre, genel dört süt cihaza yüksekliği üçte birini oynamak için enjekte edildi) sütün içine boşaltılır, ısıtıcıyı süt aygıtı sıcak hava ile; çıkarmak veya 60 mikrodalga ısıtma içine 70 dereceye süt, süt tencereye süt ısıtılır;

3, süt cihazın ısıtıcı kaldırıldı, ve sonra tuşuna basın ve (veya 20) 2-3 dakika çubuğun orta süt cihaz, alt ve üst tic tutun, bardağın üstüne süt kabarcık kadar, sonra kahve köpüklü süt Ekleyebilirsiniz. Her kullanımdan sonra, su ile yıkayın, kuru gerekmektedir.

Kullanım: kahve köpüğün içine yapılan ön kalın süt köpüğü çekerek sayısı altında taze süt Dökün, kokulu cappuccino bir fincan süt Hizmet .

Kahve üretimi Cappuccino:

Cappuccino ---- kahve ve mükemmel bir kombinasyon süt, çok zengin bir duygu veriyor. Bu kahveyi yapmak için ince süt köpüğü hazırlamak için Espresso tabanı için, eğer bu teknoloji mükemmel ise, köpük çiçek çekin, daha cappuccino canlılık olun. Her aşağıdaki ayrıntıları:

Süt köpüğü ilk olarak, üretim:

El yapımı köpük süt pot üretim

1, süt tencerenin içine süt, kilo sütü tencereye 1/2 geçmemelidir, veya süt köpüğü üretim zamanı genleşme ve taşma nedeniyle olacak.

2, süt, 60 dereceye kadar ısıtılmış, ama 70 derecenin, aksi takdirde süt protein yapısı yok edilecek. not! Kapak ve süzgeçli doğrudan ısıtmalı olmayabilir. (Eğer dondurma yapıyoruz, süt altında 5 dereceye kadar soğutmalı, tabii, buz üzerinde buz ve süt izin vermeyin.)

3, kapağı ve filtre kapağı, hızlı pompa süzgeci sütün içine hava süt yüzey eylemi olabilir; çok fazla gerekmez, yavaşça yaklaşık 30 twitch olabilir sürece çünkü süt, ne zaman uç basınç tic, içine hava olacak.

4, kapak ve filtreyi kaldırmak, kalın köpük yüzeyini kazımak için bir kaşık ile (ıce) köpük yoğun ısı bırakarak.

İkinci, Çek çiçek:

1, bira Espresso, doğrudan gerekli Kupası aldı Espresso Sheng için tavsiye edilir. Sonra süt balonu vur, eğer yüzeye kalın bir köpük yüzen bir köpük tamamlanmasından sonra, lütfen kaldırın.

2, yavaş yavaş yeni tamamlanan Espresso içine iyi bir köpük oluşturacaktır. Köpük ve Espresso tamamen karışmış durumda, yüzey kalın görünür, bu sefer Kupası yarı doluydu (genellikle bu zaman) çizim çiçek başlama zamanı.

3, Çek eylemi başlangıcı Kupası etrafında bilek tutan çiçek sıkmak, odak ileri geri sallayarak seviyesinde yapmak için bilek istikrarı üzerinde. Bu eylem, hareket ile birlikte, tüm kol bilek tek güç gerektirir unutmayın. Sallayarak doğru olduğunda, fincan tipi köpük izleri" beyaz "göstermeye başlayacak.

4, ve yavaş yavaş geri çekin Kupası için hareket ve sarsıntı genliğini azaltmak, ince düz bir çizgi dışarı homeopatik streç Kupası maç son kapanış Kupası sapları yaprakları bir düğüm gibi

  • Sınıflandırma: Pompa Basıncı
  • Pazara zamanı : Ağustos-15
  • Fonksiyon: Cafe Amerikan
  • (Fincan)Kapasite : <5 bardak
  • Yazın: Espresso Kahve Makinesi
  • Konut Malzeme: Paslanmaz Çelik
  • Sertifika: CE
  • Operasyon Yöntemi: Manuel
  • Paket Ağırlık: 0.5kg (1.10lb.)
  • Paket Boyutu: 25cm x 20cm x 15cm (9.84in x 7.87in x 5.91in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.