İp İle Güzel Unisex Paslanmaz Çelik Vakum Şişe Penguen Çift Katmanlı Taşınabilir

v6797

Yeni ürün

36.42TL 34.57TL

Etiketler: Şişe şişe, çift şişe, paslanmaz çelik şişe, Ucuz şişe şişe, Yüksek Kaliteli çift şişe, Çin Paslanmaz Çelik şişe Tedarikçileri.

Doğru posta kodu ve adresi veya paket Postanesi tarafından iade edilmesi sol olduğundan emin olun Lütfen! uyarılar:Anlayışınız için teşekkürler!

Güzel miktar:1 ADET Kalite:Yüksek Kalite Malzeme:Paslanmaz Çelik Tarzı:

300ml Unisex Renk:Katı Renk Kapasitesine Penguen Cinsiyet tipi:Termos Model:::

Ödeme:

Sadece Hoş Escrow üzerinden kredi kartı, Visa,MasterCard,QIWI,Western Union ve Banka havalesi ile bize ödeme güvende hissediyorum . * Uluslararası Alıcılar Lütfen Dikkat: İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır. Lütfen bu ek masraflar teklif / satın önce olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi kontrol edin.

Sevkiyat lütfen parsel "http://ntrack.sellerstool.com/izlemek için bu linki kullanın"

ABD: 10 - 35days, İNGİLTERE: 25-40 gün, Brezilya ve Rusya: 30-60 gün . Diğer ülkeler: 15 -55 gün . Daha uzun olabilir. Eğer sipariş miktarı ise en az 7$ Artı Çin Post Olağan Küçük Paket paket göndeririz . Uzun bir süre alabilir,lütfen önce bana başvurun ! Ayrıca express gemisi ihtiyacınız varsa, lütfen bize ulaşın diğerleri için(5-12working gün) ABD'YE 5working (3) express nakliye sağlayabilir ,ek nakliye ücreti eklemek gerekir. (İthalat vergileri, vergiler alıcıya aittir.)

Geri bildirimler

hizmetlerimizden memnun iseniz!Yorum işimizin başarısı çok önemlidir.bize olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı derecelendirme yorum yapın lütfen çok memnun olacağız

Döner

Eğer hasarlı veya transit öğeleri , o d boşver bize resim zarar görmüş ürünlerin veriniz eğer, tazminat vereceğiz. 14 gün içinde kırdı herhangi bir hasar ya da olmadan bunu aldıktan sonra döner kabul ediyoruz .alıcı döndürür ödeme,satıcı yanlış numara secilir alıcı sorumlu değildir, iade veya hasarlı veya kayıp varsa madde alışverişi . Nakliye ücreti iade edilmez. E-posta ile malları iade etmeden önce lütfen bizimle irtibata geçiniz.

Bize ulaşın

Eğer herhangi bir sorunuz varsa veya bizim öğeler memnun , ilk e-posta yoluyla bize ulaşın lütfen ,sizin için en iyisini çözmek için denemek için, şimdiden teşekkürler çok istiyoruz, iş zamanımızı: pazartesiden cumartesiye:30 ile 8:00 AM-5: ( - ) Pekin Zaman

herhangi bir satıcı için netural veya negatif geri bildirim bırakmak,dükkandan herhangi bir şey satın alın gibi iseniz.

  • Kaynağı Türü: Stok Öğeleri-
  • Marka Adı: LNRRABC
  • Stil: Karikatür
  • Isı Yalıtımı Performansı: Isı Yalıtımı
  • Şekil: İp İle
  • Drinkware Türü: Su Şişeleri
  • Su Akan Yöntemi: Doğrudan İçme
  • Malzeme: Paslanmaz Çelik
  • Paket Ağırlık: 0.02kg (0.04lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.