Qi Rastgele 12 Renk Maquiagem Yumuşak Mat Dudak Kremi Dudak Parlatıcısı Kırmızı Kadife Su Geçirmez Mat Likit Ruj, Dudak Parlatıcısı Makyaj Dudaklar

v68075

Yeni ürün

204.66TL 112.55TL

Etiketler: Dudak Makyaj, dudak parlatıcısı dudaklar, sıvı ruj, Ucuz dudak makyaj, Yüksek Kaliteli dudak parlatıcısı dudaklar, Çin sıvı ruj Tedarikçileri.

QiBest Rastgele 12 Renk Maquiagem Yumuşak Mat Dudak Kremi Dudak Parlatıcısı Kırmızı Kadife Su Geçirmez Mat Likit Ruj, Dudak Parlatıcısı Makyaj Dudaklar

Geri bildirim

1.Eğer ürün ve hizmet ile memnun iseniz, Lütfen olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın.

2.Eğer ürün veya hizmet ile herhangi bir sorun varsa, nötr ya da negatif geribildirim önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.

3.Elimizden herhangi bir sorunları çözmek ve en iyi müşteri hizmeti sağlamak yapacağız.

Gönderi

1.Öğeler için mümkün olan en kısa sürede sevk edilecektir. Siparişlerin %80 oranında 7 iş günü içinde işlenir. Siparişlerin %95 %10 iş günü içinde işlenir.

2.Rus arkadaşlar dikkat: nedeniyle Rus Postane yeni politika için Sipariş zaman alıcı tam adı doldurunuz, aksi takdirde muhtemelen başarıyla parsel alabilirsiniz.

3.Adresin doğru olduğundan emin olun ve detay lütfen. Ve bize telefon numaranızı teklif ve postaneye ulaşmak sağlamak için posta kodu, lütfen. Ben sipariş zaman yeterli bilgi vermemektedir müşteriler tarafından neden başarısız teslim sorumlu değiliz.

4.Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez ve alıcılar gümrük vergilerinden sorumludur.

5."Tahmini Teslim Süresi" taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç. Bazı özel sorunları gecikme nedeni, özellikle alışveriş sezonu sırasında olabilir. Üçüncü taraf hizmeti tarafından işlenir çünkü teslimat süresi kontrol edemiyoruz.

6.Eğer ödeme 50 gün içinde paketinizi almadıysanız, sizin için koruma süresini uzatmak için bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin. Sevkiyat takip ve kısa sürede çözüm sunacak.

Döner

1.Herhangi müşterilerimize hizmet etmek için elimizden geleni yapıyoruz.

2.Eğer öğeleri aldıktan sonra 15 gün içinde herhangi bir nedenle ürünü iade ederseniz size iade edeceğiz. Ancak, alıcı emin döndürülen öğeler özgün koşulları içinde olduğundan emin olun gerekir.

3.Eğer öğeleri iade edildiğinde hasar veya kayıp varsa, alıcı bu tür bir hasar veya kaybından sorumlu bu ve alıcı tam bir geri ödeme vermeyecektir. Alıcı hasar veya kayıp maliyeti kurtarmak için lojistik şirketi ile bir dava dosyası için çalışmalısınız. Alıcı iade nakliye ücretleri için sorumlu olacaktır.

Garanti ve bakım

1.1 ay ücretsiz değiştirme sunuyoruz .Alıcı ürünü aldıktan itibaren 15 gün içinde değiştirilmesi için requst olabilir.

2.Alıcı bize özgün durumda ürün iade edilmelidir ve dönüş için nakliye masrafları taşımalıdır.

3.Ayrıca 12 aylık ücretsiz bakım sağlamak. Alıcı bize özgün koşullarda ürünü iade edilmelidir ve dönüş için nakliye maliyeti taşımalıdır. Herhangi bir parçanın değiştirilmesi gerekiyorsa, alıcı da değiştirilecek parçaların masrafları ödemek gerekir.

Öğeleri dönmeden önce, bizim dönüş adresi ve lojistik yöntemi onaylamak lütfen. Sonra lojistik şirket için öğeleri ver, bize trcaking numarasını gönderin. Öğeler elimize ulaştığında, onarım ya da en kısa sürede onları değiştirmeye karar verdik.

  • Yazın: Ruj
  • Toptan: Evet
  • Miktar: 12pcs/set
  • Madde: sıvı ruj mat
  • Boyutu: Full Size
  • Yarar: Su Geçirmez / Su Geçirmez
  • Raf Ömrü: 4 yıl
  • renk: Mevcut 34 Renkler, rastgele 12colors, ya da bize renk söyleyin
  • not: İhtiyacınız olan renk mesaj bırakın
  • Model Numarası: sıvı ruj mat
  • Marka Adı: QiBest
  • NET WT: 3.8 g
  • Paket Ağırlık: 0.27kg (0.60lb.)
  • Ünite Tipi: (12 adet/lot)lot
  • Paket Boyutu: 25cm x 20cm x 15cm (9.84in x 7.87in x 5.91in)

İlgili ürünler

Trending.