ROLECOS Marka 2016 Erkek ve Kadın Cadılar Bayramı Kostümleri Ölüm Büyücü Cadı Pelerin Cosplay Kostüm Unisex Cadılar Bayramı Partisi Kostüm

v68092

Yeni ürün

130.11TL 91.08TL

Etiketler: Cosplay kostüm, Cadılar Bayramı kostümü, Parti kostüm, Ucuz cosplay kostüm, Yüksek Kalite Cadılar Bayramı kostümü, Çin parti kostüm Tedarikçileri.

ROLECOS Marka 2016 Erkek ve Kadın Cadılar Bayramı Kostümleri Ölüm Büyücü Cadı Pelerin Cosplay Kostüm Unisex Cadılar Bayramı Partisi Kostüm Ürün Açıklaması:

Karakterler : Cadılar Bayramı

Net ağırlığı :294g

İçerir : Pelerin

Gösterilen Renk :Olarak fotoğraf

Bakım Talimatları : El yıkama soğuk su, kuru asmak için, çamaşır suyu yok

1-3cm sapma farklı ölçme yolu nedeniyle var. Sadece referans için boyut! M: Uzunluk=130cm L: Uzunluk=135cm XL: Uzunluk=155cm XXL: Uzunluk=158cm Ürün Deatail:

Rolecos Ölçmek İçin Shanghai, dünyaca ünlü uluslararası bir ticaret şehri yer alır nasıl,kendi fabrikaları var,dünya çapında cosplayers için en iyi cosplay kostümleri üretmek için özveriyle çalışıyoruz. Ayrıca Cadılar Bayramı, Yılbaşı gibi tüm özel gün etkinlikleri kostümleri sağlıyoruz. En güncel seçim yapılması özel ve seçenekleri büyük bir çeşitliliği ile, en iyi fiyatlar, en tam bir boyut aralığı sağlamak için çalışıyoruz.

Boyutu masamızı kontrol edin ve satın almadan önce boyutunu belirlemek için, Ve lütfen boyut grafik ölçüm yöntemi nedeniyle have1-3cm hata olabilir unutmayın nasıl boyutu :.Eğer boyutunu seçmek için,Lütfen bizimle irtibata geçin ne bilmiyorsanız,size yardımcı olacaktır.

Maddenin rengi: gerçek rengi web sitesi,örneğin monitör ve ışık parlaklığı parlaklık gibi pek çok faktör neden gösterilen resimlerden biraz farklı olabilir.

1,alıcı bilgilerinizi doldururken doğru telefon numarası, doğru adresi bırakın Lütfen.

2,Ben öğeyi paketlemek için birkaç gün sürebilir, adres ve postaneye olsun(mümkün olduğunca çabuk olacak) değil,takip numarası dolduracağız Sonra,sipariş bilgilerinizi bulabilirsiniz.

3, nakliye seçenekleri sadece referans için,sipariş için hızlı nakliye yolu seçin,unutmayın olabilir.

4 .Eğer gereği paket "ya da" çok vergi "veya" alıcı ülke post sebebi "ödeme ve Çöp imzalamak için" çöp dahil olmak üzere alıcı nedeni ise, alıcı tüm kaybetmek üstlenmek zorunda. Mal o zaman alıcı tüm sorumluluk sorumlu olacak bırakın Çin malı sorunsuz Çin sol, tut sorumluluk vardır.

5.Eğer herhangi bir özel istek varsa,lütfen bize ulaşın. 24 saat içinde ABD arasındaki saat farkı cevap vereceğiz.

Nakliye sorunları :Eğer üzerinde koruma zaman önce ürün almak,Lütfen bize ulaşın değilseniz,emin ürün almak için uzatacağız,bu arada,parsel bulmanıza yardımcı olacak kargo firması ile temas kuracağız.Parsel kayboldu,seni yeniden veya paranız iade edilecektir.

Kalite sorunları :alınan ürün kalite sorunları var,fotoğrafı kontrol ettikten bize ulaşın ve bize ürün fotoğrafları gönderin,Eğer kalite sorunları Varsa ,iade ve tam bir geri ödeme alabilirsiniz tazminat veya kısmen geri ödeme vereceğiz Lütfen .ödemiş (geri iade kargo ücreti.)

Aksesuarlar Sorunları :aldığınız ürün parçası eksik,Lütfen bize ulaşın Varsa,size eksik parçayı göndereceğiz.

Değişim :Eğer renk veya boyutu uygun,Lütfen bize ulaşın gelmez beğenmezseniz,size hitap vereceğiz,geri gönderebilirsiniz,alıyorum Sonra,farklı bir renk veya boyutu göndermek Ve yeni takip numarasını size bildireceğim değiştirme hizmeti karşılığında sunuyoruz.Geri dönmesine kargo ücreti ödüyorsunuz.

Görüşleriniz bizim için çok önemli,Eğer ürün memnun iseniz,5 yıldızlı bir olumlu geribildirim bırakın Lütfen. Eğer almış, önce bizimle irtibata geçiniz ne memnun değilseniz, bu sorunu gidermek, tatmin olmasını da sağlayabiliriz.Teşekkürler

  • Boyutu: M, L, XL, XXL
  • Marka Adı: ROLECOS
  • Özel Kullanım: Kostümleri
  • Cinsiyet: Erkekler
  • renk: fotoğraflar
  • Malzeme: Polyester
  • Karakter: Cadılar Bayramı
  • Kaynak Türü: Tatil
  • Model Numarası: GC44
  • Bileşenleri: pelerin
  • Öğe Türü: Ceket & Mont
  • Karakterler: Cadılar Bayramı kostümleri
  • Paket Ağırlık: 0.6kg (1.32lb.)
  • Ünite Tipi: Set
  • Paket Boyutu: 20cm x 25cm x 20cm (7.87in x 9.84in x 7.87in)

İlgili ürünler

Trending.