5 1 V Bıçak Paslanmaz Çelik Tasarım Fransız Kızartma Kesici Gıda Mandoline Dilimleyici Sebze Julienne İçinde TTLİFE

v68712

Yeni ürün

241.49TL 149.73TL

Etiketler: Mutfak Araçları, gıda kıyıcı, Mandoline Dilimleyici, ucuz mutfak aletleri, Yüksek Kaliteli gıda kıyıcı, Çin mandoline dilimleyici Tedarikçiler.

modül adı=ckeditor

Yiyecek İşlemcileri, yapılan ÜSTÜN ve HERHANGİ bir BIÇAK DAHA HIZLI - Bu mandoline dilimleyici alır işi Daha-1 Sebze Julienne Kesici-Üstün 5 Profesyonel Sınıf Temiz 2017 Yeni Mandoline Dilimleyici! Hızlı (olsun domates, havuç, soğan, salatalık, tatlı patates, mantar, vb.) herhangi bir sıkıcı sebze çevirin.en ağız sulandıran yiyecekler yediğin. Çok meyve bir helikopter ve rende gibi harika çalışıyor! YARISINDA HAZIRLIK SÜRESİ CUT - favori etli sandviç veya 4 saniyeden sebzeli pizza için kalın veya ince büyük bir soğan Dilim. Kesilmiş ev yapımı patates cipsi ve 2 saniye içinde herhangi bir parti için patates kızartması için patates. Hızlı ve kolay bir veya daha az 3 saniye içinde çocuklarınız için bütün havuç veya elma julienne. Güveç, salata ve tüm favori yemek tarifleri için taze doğranmış sarımsak ve rendelenmiş peynir ekleyin. ŞEF MUTFAK TEKNOLOJİSİ - Dayanıklı ağır paslanmaz çelik bıçaklar ONAYLADI. Evde pişirmek için yeterince ticari restoran mutfak için yeterince güçlü ve hızlı, kullanışlı. İşletmek ve elektrik gıda işlemci daha temiz bu julienne kesici çok daha kolay hale getirir güvenli bulaşık makinesi kolay olacak şekilde tasarlanmıştır. Hızlı ve kolay ve çok yönlü bıçaklar ek depolama için bir bıçak kap gel. Piyasadaki en GÜVENLİ DİLİMLEYİCİ BİRİ - hiçbir zaman bu soyucu ayarlayabilirsiniz. Kesintileri önlemek için kayma kazaları ve dilim korumaları önlemek için zemine kaymaya dirençli kauçuk vardır. Shredder en iyi BPA üzerine inşa edilmişti-ücretsiz ABS plastik gıda ve temizlik kimyasal serbest tutmak için.

Plastik+Paslanmaz Çelik Aynasızlar & Zesters Malzeme Eko-Dostu Meyve Ve Sebze Araçları Türü:Meyve Ve Sebze Araçları Özelliği: Türü:

paket dahil: 1 * Sebze doğrayıcı dilimleyici set

*ALIŞVERİŞ İPUÇLARI*

Nasıl satın almak için para veriyorum? Alipay(Emanet),Kredi Kartı kabul edilir. bizimle öğeleri, temas isteği veya emri altında bir mesaj yapın. Ödeme yapıldıktan sonra 3 gün içinde öğeleri dışarı gemi olacak.(Tatil hariç). Bu yüzden zamanında iyi alabilmeniz Pls dikkatle kargo adresinizi ve bilgilerinizi kontrol edin.

Ne nakliye yöntemi nedir ? Bu hoş Standart Nakliye ülkenin en hakkında 15-69 gün sürer. sipariş sayfasında koli izleyebilirsiniz. Çin Post Olağan Küçük Paket Artı ülkenin en hakkında 20-90 gün var,o parsel Çin'e gittiğinde izlenebilir. ayrıca DHL veya EMS seçebilirsiniz, normalde 3-12days içinde alabilirsiniz.gerçekten çok hızlı.

Pakete ne oldu? Size güvenli sevkiyat sağlamak için her detay ambalaj büyük özen gösteriyoruz. Mal hasar oranımız çok düşük.

Henüz alınan mal ya da iyi zarar? Ürün gibi değilse. Eğer sipariş alıyorsanız aldığınız zaman hasar varsa . Bizimle irtibata geçiniz,tüm soru slove edebiliriz. Lütfen anlaşmazlığı açık ve kötü geribildirim verme!

Nasıl indirim ve daha fazla refah alabilir miyim? Eğer büyük miktarlarda ihtiyaç varsa, lütfen bize ulaşın size iyi bir fiyat teklif edeceğiz. ayrıca dükkanıma kupon bulabilirsiniz. Bize 5stars geribildirim Gve ve bir mesaj bırakın,bize %5 indirim alacak yeni sipariş başvurun. Dükkanımız toplamak ve facebook için twwiter ,sonra bize gönder bir fotoğraf çekmek alışveriş paylaşın. VIP, daha fazla indirim ve refah zevk olacak.

  • Yazın: Meyve Ve Sebze Araçları
  • Özellik: Dolu,Çevre Dostu
  • Model Numarası: JJY1233020000
  • Malzeme: Paslanmaz Çelik
  • Marka Adı: TTLİFE
  • Meyve Ve Sebze Araçları Türü: Öğütücüler & Dilimleyici
  • Sertifika: CE / AB,CIQ
  • Paket Boyutu: 43cm x 14cm x 5cm (16.93in x 5.51in x 1.97in)
  • Ünite Tipi: Set
  • Paket Ağırlık: 1.15kg (2.54lb.)

İlgili ürünler

Trending.