1 adet RGB bağlantısı 1 2/3/4 Kablo RGB LED Esnek Şerit Dişi Konnektör SMD 3528 5050 RGB Şerit ışık İçin 4PİN

v69197

Yeni ürün

15.78TL 9.60TL

Etiketler: Bağlayıcı, bağlayıcı montaj, bağlayıcı alıcı, Ucuz konnektör, Yüksek Kaliteli bağlayıcı montaj, Çin bağlayıcı alıcı Tedarikçiler.

Fonksiyon: 1.LED geleneksel kapalı çeşitli şerit bağlayıcılar 3014 Şerit, 5730\\5630\50503528\\\Şerit Led. 2.Esnek ışık şerit LED ışık şeridi hızlı ve güvenli lehimsiz montaj Konnektörleri. 3. -Tak tasarım solar cell; adaptör kablosu UL 22AWG, uygun voltaj DC-anti-özel bir anti.Kullanıcı dostu, kaynak bağlantısı arasında şerit ışıklar ile elde edilebilir. 4.Şirket sadece, güzel şekil kullanmak için hızlı bağlantı ile LED flex şeritler, hiçbir lehim, kolay geliştirdi. Kullanım şekli: 1) 2 bağlayıcı pozitif ve negatif düzeyde, esnek ışık şeridi, Negatif Pozitif, Negatif Pozitif bağlayıcı olarak bağlayıcı yüzeyi Açık) ve terminal 3 yerine) güç Not yanamaz: Eğer değilse, iyi, pozitif ve negatif Ters ışık barı kontrol edin. Pozitif ve negatif geriye doğru ışıklar yandığı, merak etmeyin! 1) hızlı bir şekilde güç kaynağını bağlayın, emek 2) 3 kaynaksız) mükemmel işçilik tasarrufu, 4 ABS hammadde kullanarak tam, 10MM geniş süratli Tek renk esnek ışık şeridi mükemmel kombinasyonu 5050/5630/5730 RGB yumuşak ışığın yapısı ile uyumlu özellikleri:)

Paketi: 1 ADET 1 2/3/4 RGB Dişi Kablo

Not: siparişiniz 5 dolardan daha az,Çin Post Olağan Küçük Paket Artı ile göndermek , sadece Çin içinde takip eden, Ya da ekstra $1, 37 ödeme teslimine kadar takip edilebilecek bir parça numarası sağlayabiliriz Parça Numarası veririz. Eğer ürün veya hizmet ile herhangi bir sorun varsa, bir tartışma veya negatif geribildirim açmadan önce yumruk bize ulaşın lütfen. En iyi herhangi bir sorunları çözmek ve en iyi müşteri hizmetleri sağlamak yapacağız. Anlayışınız için teşekkürler. Nakliye: 1.Madde ödeme onaylandıktan sonra 3 iş günü içinde sevk edilecektir. 2.Çin Post Posta geldi normalde 20-35 iş günü alır ,bazı ülkelerin daha fazla gün sürer. 3.İsviçre Post ve PostNL normal geldi 10-30 iş günü alır ,bazı ülkelerin daha fazla gün sürer. 4.Birçok durumda, ülkeye bağlı olarak ( Çin post /İsviçre Post / PostNL ) iyi nakliye sonrası gemi olacak. ve yakında onu alırsınız sağlarım .

Eğer lojistik belirtmek gerekirse, lütfen unutmayın. 5.DHL kargo hızlı ihtiyacınız Varsa ,özel vergi değeri ileti ihtiyaç duyduğu en iyi seçim olduğunu. 6.Müşterilerin özel vergi ve dönüş ücretleri ücret alacak. Ödeme: 1.Alipay , Batı Birliği , TT kabul ediyoruz . 2.Ödeme 3 gün içinde yapılmalıdır. 3.Eğer hemen kontrol yapamıyorsanız, birkaç dakika sonra yeniden bir ödeme lütfen bekleyiniz. Getiri: 1.Eğer bunu sevmiyorum eğer bize geri ürün iade edebilirsin.ama dönüş ücreti sizin sorumluluğunuzdadır. 2.Eğer yanlış model veya eksik parça varsa, lütfen bizimle temasa geçin. Geri ödeme: 1.Tam bir geri ödeme 60 gün,ama hala tekrar baktık ürünleri gerekiyorsa onu gönderip sonra ürün aldı vermedi eğer yapılacaktır. Servis: öğeler veya hizmet ile herhangi bir sorun Varsa, bir anlaşmazlık açmadan veya negatif geribildirim önce yumruk bize ulaşın lütfen. En iyi herhangi bir sorunları çözmek ve en iyi müşteri hizmetleri sağlamak yapacağız.

  • Model Numarası: 4Pin Konnektör
  • renk: 4pin 1, 2, 4pin, 1 3, 1 4 4pin
  • Marka Adı: YJBCo
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.03kg (0.07lb.)
  • Paket Boyutu: 15cm x 1cm x 1cm (5.91in x 0.39in x 0.39in)

İlgili ürünler

Trending.