Tak için Römork CaravanVehicle Işık Elektrik arıza Teşhis ve Test Birimi Çekme TİROL Siyah 7 Pin ve Soket bağlantısı 12 V T22773b

v69304

Yeni ürün

97.39TL 82.78TL

Etiketler: ampul soket tak, ampul ünitesi, birim sunucu, Ucuz ampul soket tak, Yüksek Kaliteli ampul ünitesi, Çin birimi sunucu Tedarikçiler.

Ürün Detayları ve ürün özellikleri

Öğe Türü: Tanı Araçları

Ürün Adı: Römork Tester

Menşe yeri: Ningbo Çin (Anakara)

Marka Adı: Tirol

Ürün NO.: T22773

Boyutu: 20x5x4cm

Ağırlık: 170g

Malzeme: ABS+ bakır

Sertifika: CE, ROHS, PAH

Bakır iğne: Hpb58-2, Hpb59-1

Renk: Siyah

Özellikler: 7 pin fiş için Römork Tester ve soket bağlantısı

Ürün Açıklaması

7 için Tester-pin fiş ve soket bağlantısı

Bu test bir araba 7-pin soket bağlamak için bir römork 7-pin fiş ve bir tarafına bağlamak için bir tarafı vardır. Eğer bir başarısızlık römork araba kablolama veya kablo ile ilgili ise bu test hızlı bir şekilde gösterir. Bir buzlu sonra: Özenle seçilmiş malzemeler, Yüzey bağlantısı test etmek için nasıl. Çapraz Bakır iğne delikli, dişi pin ile İşbirliği. Boyutu oluklu çapraz kontrol etmek daha kolay olur. (A yarıklı boyutunu Güvenli ve güvenilir performans, makul tasarım, istikrarlı değildir). Hoş bir görünüm, rahat kullanım.

(Ayrıca karavan ya da bir bisiklet taşıyıcı olabilir) karavan tester bağlantı fişi tak. Test yanındaki sarı düğmeye basın. Eğer kablo iyi ise, tüm LED yanar. her LED fonksiyonu; kırmızı 12 V foglight veya (mavi), (yeşil) kütle (beyaz); sağ el göstergesi; sağ rearlight (kahverengi); sol Fren Lambası (); sol rearlight (siyah) (sarı) 1724 (acc lso): sol el göstergesidir. Dikkat: 2 pin yok kullanılan ya da bir uyarı sis lambası 12 V veya kalıcı bir bağlantı olabilir. İlgili Tel bozuk olduğu için bir LED ışık değil varsa. Eğer LED ışığı yok eğer

Araba, karavan araba soketine cihazı Koymak. Test yanındaki sarı düğmeye basın. Eğer kablo iyi ise, tüm LED yanar. Yine önceki gibi 4 adımları.

Ayrıca soketin Her pin fonksiyonlarını test edebilirsiniz.

1. Sol el göstergesi (ignation anahtarı açıldıktan sonra) anahtarı.

2. Karşılık gelen aynı frekans ile LED flaş gerekir. Değilse, sol gösterge kablo bozuk bozuk/var.

3. Sağ taraftaki gösterge, rearlight, foglight ve trafik ışıkları için 1 ve 2 adımlarını tekrarlayın.

+ / A - 4 m uzatma kablosu, işlevleri daha kolay sürücü koltuğu formu test edebilirsiniz.

Olası sorunlar için aşağıdaki tabloya bakınız:

Sorun

Römork

( Sarı düğmeye basarak)araba

1

Bazı LED ışık yok

Tel hasarlı veya bozuk ampul. Kötü temas

Bakın Sol

2

LED ışık yok

Kütle Tel bozuk veya tüm ampuller bozuk. Tester pil kontrol edin.

Bakın Sol

3

Bir veya daha fazla LED zayıf veya twinkle vardır

Fişi kirli Tel bozuk ya da kişiler.

Tel hasarlı veya kişiler yuvaya kirli

4

Tüm LED zayıf veya pırıltı vardır

Kütle Tel bozuk. Tester pil kontrol edin.

Bakın Sol

5

Römork ışıkları LED t ne kadar ışık yok

Kısa römork kablolama devre. Sigortalar kıracak.

Eğer ulaşmayı sağlayan bir araç foglight elektrik kesintisi bir röle ile donatılmış İse NB. Bu bir 21 wattbulb ile test edilmesi gerekiyor.

Alıcı Fark ŞİMDİ tıklayın ULAŞIN ve/etc renk/boyutu belirtmek istediğinizde bize mesaj bırakın. ya da başka bir soru. Toptan gereksinimi için, lütfen bize bildirin ve en iyi fiyatı vereceğiz. Normalde, tüm öğeleri ödeme hariç (haftasonu ve resmi tatil) onaylandıktan sonra 48 saat içinde sevk edilecektir.Uluslararası nakliye genellikle uzun zaman alır dikkat edin ve takip bilgileri zaman güncel olmayabilir. Eğer parsel İLA 40 gün sonra geldiğinde, lütfen bize bildirin ve sizin için kontrol edelim. Parsel Hoş onaylandı adresinize gönderilecektir. Posta kutusu adresi kabul edilemez. Emin adresinizi sipariş vermeden önce doğru olduğundan emin olun lütfen. Parcel kayıp ya da yanlış Adres/posta kodu/alıcı adı neden olduğu-satıcı sorumlu tutulamaz teslim başarısız. Nakliye maliyeti sorumlu, paketleme ücreti ve teslimat ücreti işleme içerir. Occurre olabilecek vergisi ve özel vergisi buye r tarafından ödenecektir.

Çin Post tarafından nakliye düzenliyoruz pul. Ama diğer indirim ifade var. Eğer hizmet aşağıda ihtiyacınız varsa, lütfen bize bildirin

2. Öğe Kayıtlı yazı ile nakliye sırasında kaybolmak varsa, lütfen Postane tarafından iddia için izin verir.

3. Teslim süresi son derece posta Servisi ve gümrük bağlıdır. Size nakliye hizmetini en güvenilir, ekonomik şekilde sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Ödeme

Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir.

*Sipariş, ödeme 10 gün içinde alınmazsa iptal edilecektir.

Şartlar ve politikalar

İade ve Garanti

Öğe teslimi veya arıza sırasında normal kullanımda zarar görmüş ya da yanlış bir öğe satın aldıysanız, bir geri dönüş için teklif olacaktır.

Tüm arızalı ürün 1 ay içinde (30 gün) döviz veya para iadesi için satın alınan tarihten itibaren iade edilmesi gerektiğini unutmayın. Alıcı orijinal durumda Çin ofisimize sonrası kendi mal onun sayfa ambalaj ürünü iade edebilir ve etmelidir.

Geri bildirim

Eğer herhangi bir sorun varsa, herhangi bir olumsuz geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz! Bunu çözmek için ve sizi memnun etmek çalışacağız. Eğer ürün ve hizmet ile memnun iseniz, bize 5 YILDIZ verin:) lütfen! Sizin memnuniyetiniz bizim gururumuz var!

  • Öge Yüksekliği: 4cm
  • Model Adı: T22773
  • Öge Genişliği: 5cm
  • Malzeme Türü: ABS+bakır
  • Özel Özellikler: 7 pim römork Cihazı fiş ve soket bağlantısı
  • Marka Adı: Tirol
  • Madde Uzunluğu: 20cm
  • Ağırlık: 0.17kg
  • Öğe Türü: Römork
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 25cm x 15cm x 10cm (9.84in x 5.91in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)

İlgili ürünler

Trending.