Sıcak Satış Amerikan/şişme Hulk/yeşil adam şişme karikatür modeli Kaptan şişme Avengers dekorasyon için

v69395

Yeni ürün

3 566.53TL

Etiketler: şişme dekorasyon, Yeşil dekorasyon, avengers dekorasyon, Ucuz şişme dekorasyon, Yüksek Kaliteli yeşil dekorasyon, Çin avengers dekorasyon Tedarikçileri.

1.Soğuk ve sıcak havalarda,kapalı ve açık kullanım,garanti 3 yıl(olmayan insan faktörleri) için uygun olan yüksek kaliteli su geçirmez pu/pvc kaplı oxford kumaş yapılmış.

2.Herhangi bir yere olaylar için taşınacak ayarlanabilir ve kolayca paketi olan hafif malzeme,taşınabilir.

3.Yaygın reklam,düğün,parti,vb kullanılır.

4.Özel kullanılabilir,boyutu,renk,logo ve benzeri gibi,ayrıca gereksinimlerinize göre özel tasarım sunabilir.

Öğe türü Şişme karikatür Malzeme pu/pvc kaplı oxford kumaş Aksesuarlar

1.CE/UL standardı Hava üfleyici

2. Yüksek güç Saklama çantası

3. Halatlar ve kum torbaları

4.Led şişme ürünleri, ampuller,uzaktan kumanda ile birlikte gelir. Renk kira, satmak ya da reklamcılık,fuar, basın toplantısı, düğün,parti, Müzik Festivali için Uygun bir uygulama, gösteri, Etkinlik, Konser, Promosyonlar, Sergiler, Yarış, Performans,özel kullanım vb Renk Uyumsuzluğu Farklılıklar monitör renk yansıma, ışık, arka plan,Malzeme,vb gibi diğer bazı nedenleri olabilir. Ancak, alınan maddenin yanlış renk olduğunu düşünüyorsanız, lütfen iade ya da para iadesi eğer mümkünse görmek için bize ulaşın. Kalite Kontrol

1.Çift üçlü dikiş tamamen ürünlerinde kullanılır

2.Dört dikiş içinde temel temel alanları için kullanılır.

3.Ekstra dokuma şeritler tüm stres noktaları ve takviye için iç ekleyin. Şişirmek için nasıl

Elektrik blower/bir pompa ile şişirmek, blower ve şişirmek açabilirsiniz.kullanılan ve saklama çantası içine bir anda Söndür. Daha fazla istikrar için kravat için D yüzük ve MAÇ ipleri yapıyoruz dengede tutmak için nasıl. Ayrıca istikrarı artırmak için kum torbaları veya su torbaları kullanabilirsiniz. (Bazı Körükler) hakkında su geçirmez En Körükler ve materail su geçirmez. Özel servis

1.Ayrıca resme göre yapmak veya sağlamak tasarım alay ederiz, benimle tüm ayrıntıları teyit edin, ve en kısa zamanda teklif alırsınız.

2.Renk, büyüklük, şekil özelleştirilebilir. Logo, grafik basılabilir.

3. Üretim öncesi siparişinizin görselleştirebilirsiniz herhangi bir özel tasarım konsept sanat sunmak için mutluyuz.

Hoş bankalar ile Visa, MasterCard, Maestro Banka Kartı, Western Union ve banka havalesi destekler.

1. Ticari express, böyle DHL/FEDEX/UPS/TNT/EMS olarak dünya çapında teslimat,Rusya,Beyaz Rusya,Brezilya,vb gibi bazı ülkeler İçin,sadece EMS gemi.

2.Sipariş ödemenizi hoş tarafından onaylandıktan sonra işleme alınacaktır.

3.Lütfen bu adres doğru kargo bilgilerini girin,nakliye bilgi alan kodu,telefon zip,eğer değiştirmek istedi olmadıysa doğrudan sol adrese göndereceğiz.

4.Servis transit zaman taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç.Transit belki de daha uzun tatil sırasında zaman.

5.Her ülke az veya çok bilemeyiz ve bu konuda yerel gümrük sorgulama yapabilirsiniz kontrolü farklı malların üzerine farklı vergi tahsil edecektir çünkü doz alma vergisi dahil değil ödenen, biz nakliye maliyeti.

6.Eğer 30 gün içinde ödeme ürünü teslim aldığınızda, lütfen bize ulaşın değil.Sevkiyat takip ve sizin için en kısa sürede bir cevap alacağız.

1.Büyük ölçüde yüksek rating daha rekabetçi fiyata daha iyi ürünler sunmak bize yardımcı olacağından memnuniyeti üzerine olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı derecelendirme için teşekkür ederiz.

2.Olabilir endişeleri ve hayal kırıklıklarını anlamak ve sorunları çözmek için çaba yapacak. Lütfen doğrudan bize Negatif Pozitif verin,bize sorunu çözmek için,teşekkür ederim fırsat verin lütfen. 1.Eğer öğeleri memnun değilseniz, 30 gün içerisinde değiştirme ya da para için geri dönmek, geri döndüğünüzde lütfen bana ulaşın lütfen.

2.Arızalı ürün bildirilen ve süresi içinde (ve orijinal ambalajında, mümkünse) bize iade edilmelidir. Kusur olduğunu bize ve bize kanıt olarak fotoğraf vermek gerekir.

3.Ruturn nakliye bedeli alıcı tarafından ödenir.

  • Üretim zamanı: Etrafında 7gün
  • Model Numarası: WD-03993
  • materail: Pu kaplı Oxford kumaş
  • Nakliye Yöntemleri: DHL/TNT/FEDEX/UPS/EMS Express tarafından
  • Blower: Dahil,CE 220v-240v veya UL 110 V-120 V
  • Kökeni: Çin
  • Boyutu: Customized
  • Fırsat: Düğün & Nişan,Büyük Olay,Düğün,Parti,Mezuniyet,Yıldönümü
  • renk: Resim aynı veya özelleştirilmiş
  • Paket: Blower Ürün için depolama çanta ve karton
  • Marka Adı: BİNLE
  • Malzeme: Bez
  • Desen: Katı Renk
  • nakliye zaman: Etrafında 7gün
  • Paket Ağırlık: 8.0kg (17.64lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 35cm x 30cm x 30cm (13.78in x 11.81in x 11.81in)

İlgili ürünler

Trending.