Yay Dize Erhu Aksesuarları Halk yaylı Çalgılar ile Çin Çin Erhu Enstrüman Erhu Profesyonel Huqin Çalma Muziek

v69604

Yeni ürün

679.01TL 475.31TL

Etiketler: Çin erhu, erhu Çin enstrüman, enstrüman erhu, Ucuz Çin erhu, Yüksek Kalite Çin erhu enstrüman, Çin enstrüman erhu Tedarikçiler.

Yay ile Çin Erhu Müzik Aletleri Profesyonel Erhu Huqin Çalma Muziek Dize Erhu Aksesuarları Halk yaylı Çalgılar

Sadece yüksek kaliteli ürünler satarız. Sizin için ne ödeme Pls diğer düşük fiyatlı ürünler ile ürünlerimiz kıyaslamayın, her erhu ses warehouseout önce 4 kez yukarıda profesyonel müzisyen tarafından kontrol edilecek, alıcılar için niteliksiz ürünler göndermek, satın almak için çekinmeyin vermeyeceğiz, olsun!

Erhu ayrıca nanhu adlı ("Güney keman"),ve bazen Batı'da "Çin kemanı" ya da "Çin iki dize keman" olarak bilinen twostringed yaylı bir müzik aleti, solo bir enstrüman olarak küçük gruplar ve büyük orkestra olarak kullanılır. Çin huqin ailesinin en popüler enstrüman yaylı çalgılar, bu zhonghu, Zhongshan, banhu, hedeflerine ulaşabilmek, sihu ile birlikte, ve sayısız Diğerleri eğdi olduğunu. Hem geleneksel ve çağdaş parçaları kullanılan, çok yönlü bir araçtır.

not: DVD yasaklanmış malların ait olduğu için, kargo firması şimdi gemi için izin vermez , bu yüzden DVD parsel koymak değil , e-posta adresinizi ihtiyacınız olacak, sonra da e-posta video göndereceğiz, pls anlamak.

Eğer erhu oynamıyor korkuyor iseniz, hiç fark etmez, lütfen endişelenme değil, senin için ingilizce sürümünü bir kendi kendine çalışma kitabı göndereceğiz .Öğrenmesi kolay .

Erhu parçaları:

Qin tong, ses kutusu veya rezonatör vücut; altıgen (liu jiao, Güney), sekizgen (ba jiao,Kuzey) veya daha az olarak yuvarlaktır.

Cilt, python yapılmış. Python deri erhu karakteristik bir ses verir.

Qin gan, boyun.

Kemik veya üstünde plastik bir parça ile boyun Qin ayrıca, üst veya uç, genellikle basit bir eğri, ama bazen bir ejderha kafası ile özenle oyulmuş.

Qin zhou. ayar mandal, geleneksel ahşap ya da metal makine dişli mandal.

Qian jin, somun, dize, ya da, daha az yaygın olarak, metal bir kanca yapılmış.

Oyuncu Nei xian, içinde veya iç dize, genellikle D4 için ayarlanmış, en yakın.

Wai xian, dış veya dış dize, genellikle A4 için ayarlanmış.

Qin ma, köprü, ahşaptan yapılmıştır.

Gong, yay, yay saç gerilimi değişir cihaz vida bulunur.

Gong gan , yay sopa, bambu yapılmış.

Gong mao (yay saç, genellikle beyaz at kılı.

Sünger Qin dian, pad, bir parça keçe ya da bez dizeleri ve köprünün altındaki deri arasındaki ses geliştirmek için yerleştirilir.

Qín tong altına hangi bacak dinlenmek için düzgün bir yüzey sağlamak için bağlı ahşap Qin tuo - baz, bir parça.

Çalma tekniği

Ayarlama

Erhu hemen hemen her zaman bir beşinci aralığı için ayarlanmış. Oyuncu (en yakın) içinde dize genellikle A4 D4 ve dış dizeye ayarlanmış. Bu keman iki orta dizeler aynıdır.

Pozisyon

Erhu oturarak, sol uyluk ve dikey olarak tutulan boynun üstüne yerleştirilen ses kutusu ile oynanır.

Sağ el

Yay bir sinsi tutuş ile yapılır. Yay saç ayarlanmış bu yüzden biraz gevşek oldu. Gerginlik sağ el parmakları tarafından sağlanır. Yay saç yay saç iki dize ve iki tarafın ses üretmek için kullanılan yer almaktadır, oyuncu (dış string) dize yay zaman vücuttan yayı iter ve "içeri eğilerek zaman içeri doğru çeker"

D dize.

En parçalar için kullanılan her zamanki yay tekniği dışında, erhu da koparıp, genellikle sağ el ikinci parmağını kullanarak olabilir. Bu bazen çağdaş parçalar halinde istenen (açık dizelerin koparıp ise, sesi biraz daha doğal) kuru, yumuşak bir ses tonu üretir.

Sol el

Sol elin dize normal harmonik noktalarda basarak dizeleri tonunu değiştirir. Cihaz hiç bir perde olduğu gibi, sesi biraz bulanık, ama doğal. Teknikleri (slayt) hua yin, (vibrato) rou xian, huan ba (değişen konumları), vb.

Kalite Garantisi:

Her sevkiyat, yüksek kaliteli ürünler ve doğru ambalaj sağlamak için profesyonel QC ekibimiz var. Müzik aletleri bizim doğru tonu, çekici ses, akıcı bir performans ve zarif bir görünüme sahip eminiz. Her ürün kontrol ve test göndermeden önce, yani kaliteli ürün iyi ama düşük sunacağız olacak, bizden memnun bir ürün alırsınız düşünüyorum.

Mallar İçin gümrük Serbest ( daha Az veya hiç Gümrük Vergileri!)

Öğe gemi ve en düşük fiyat ile malın değeri rapor edeceğiz. Gümrük vergisi ödemek zorunda kalabilirsiniz. Ama gümrük paketi açın ve bazen ürünler yeniden gözden olur, güvenle ürün almak yardımcı olmak için yeterli deneyime sahibiz.

Geribildirim:

Büyük alıcı olarak görüş ve önerilerinize değer veriyoruz, en iyi, en olumlu geri bildirim almak için yapacağız. eğer herhangi bir nedenle ürünlerimiz gibi, bize görüşlerinizi göndermek için çekinmeyin lütfen, çok memnun olacağız! Doğrudan nurtual veya olumsuz yorum ayrılmadan önce bana ulaşın lütfen!

  • Üst Malzeme: Abanoz
  • Marka Adı: SevenAngel
  • Adı: Çin erhu
  • Boyutu: 80cm
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 2.5kg (5.51lb.)
  • Paket Boyutu: 80cm x 20cm x 20cm (31.50in x 7.87in x 7.87in)

İlgili ürünler

Trending.