Dünyaca Ünlü Doğal Spot Trolley Seyahat Çantası Valiz Laptop Derileri Çıkartmalar Yüksek çözünürlüklü Çıkartmalar Gitar Kaykay Araba Sticker Vinil

v69636

Yeni ürün

20.51TL

Etiketler: Araba Sticker, Bagaj etiketleri, çıkartmalar dizüstü bilgisayar, Ucuz araba sticker, Yüksek Kaliteli Bagaj etiketleri, Çin dizüstü Tedarikçiler etiketler.

Dünyaca Ünlü Doğal Spot Trolley Seyahat Çantası Valiz Laptop Derileri Çıkartmalar Yüksek çözünürlüklü Çıkartmalar Gitar Kaykay Araba Sticker Vinil

Dikkat: farklı bilgisayarlar farklı renkleri görüntülemek Gibi, gerçek öğenin renk yukarıdaki resimlerden biraz farklı, anlayışınız için teşekkür ederim olabilir. Havale ile Garanti ve Garanti:! Eğer öğe aldığınızda memnun kalmazsanız, 14 gün içinde geri değiştirme veya para için geri gönderin. Onu iade önce benimle irtibata geçin. Alipay burada kabul Ediyoruz ödeme. Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir.1 Gönderi: Hakkında aşağıdaki bağlantıları: referans olabilir. (Hariç bazı ülkelerde ve APO/FPO) dünya çapında Nakliye. Genellikle Uluslararası Ekonomik Nakliye kullanıyoruz, (18-45 Normalde iş günü) Çin Post Hava Posta Öğeleri Çin Havayolu kullanarak gelen, 10, 20 iş günü içinde ülkelerin çoğu ulaşmak. Teslim süresi, hedef ve diğer faktörlere bağlıdır, 20 iş günü sürüyor olabilir. Bazı ülkeler belki lütfen almayın bekleyin eğer Rusya,Brezilya gibi 1moth-3 monthes ihtiyacı var . Ülke

(Not tatil dahil) teslim Süresi iş Günü 5-7 8-11 12-14 15-19 20-22 >22 iş Günü + cumartesi + pazar 5-9 10-15 16-20 21-25 26-30 >31 Amerika Birleşik Devletleri Hızı (öğeyi geldi) 5 .1% 50.1% 29.6% 10.5% 4.7% 0.01% (öğe geldi) Birleşik Krallık Oranı 9.9% 63.2% 19.1% 3.4% 4.4% 0.01% Avustralya Hızı 21.4% 50.0% 14.3% 7.2% 7.1% 0.01% (öğe geldi) Fransa Hızı 10.5% 28.6% geldi) 43.8% 10.1% 7.0% (öğe geldi) 0.02% Almanya Hızı 11.1% 22.2% 30.3% 20.9% 15.5% (öğe geldi) 0.02% Kanada Oranı 0.0% 47.1% 31.4% 17.6% 3.9%

(Öğe geldi) 0.05% İspanya Oranı 3.5% 25.0% 47.9% 12.9% 10.7% 0.02%

2. Eğer öğeleri sizin için acil ise, bu DHL sadece 3-7 iş günü sürer, ve ekstra maliyet ödemek istiyorsunuz, FEDEX, UPS, TNT, ÜCRETLİ veya EMS gibi uluslararası hızlı şekilde seçiniz. Herhangi bir gümrük Vergisi veya İthalat Vergisi sorumlu değildir.

3. Servis Transit zaman taşır tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç. Transit süreleri değişebilir, özellikle tatil sezonunda olabilir.

4. Herhangi bir gümrük Vergisi veya İthalat Vergisi sorumlu değildir. Parsel Özel Vergi azaltmak için ucuz bir değer için “Hediye” veya “Örnek” olarak işaretlenir. Daha düşük Değer vermemek veya İthalat Vergisi en aza indirecektir. Alıcı herhangi bir Gümrük vergisi veya Harçlar için sorumludur.

5. Eğer ödeme 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız bizimle irtibata geçin lütfen. Uluslararası nakliye çok kararsız faktörler tarafından etkilenir, çünkü bazen gecikmeli oluyor bazı gönderi: Gümrük, uçuş, hava, savaş, ticaret politikası vb.). Sevkiyat takip ve en kısa sürede geri arayacağız. Amacımız Müşteri Memnuniyeti.

İade Ve Geri Ödeme:

Seni tarif ve güvenli ambalaj gibi öğeleri göndermek için temin ederiz. Ürünler sevkiyat öncesi kontrol olurdu. Eğer yanlış bir şey varsa, çözülmesi için Müşteri Hizmetleri en kısa sürede bizim ile irtibata geçiniz.

1. 7 GÜN içinde bizimle irtibata geçiniz ve Tarih alınan itibaren 30 gün içerisinde iade. Eğer öğe sahip 7 günden fazla varsa, kullanılan düşünülebilir ve BİR İADE VEYA DEĞİŞTİRME SORUNU OLMAZ. İstisnası yoktur! Nakliye maliyeti Yarısında hem Satıcı ve Alıcı tarafından içine katılacağı dev var.

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR ve bizi gönderi takip numarası, geri dönüşü için belirli bir nedenle ve sipariş #sağlamanız gerekir.

3. Alıcı ve Satıcının Hoş gelen işlem iptal SONRA tam kazanan teklif tutarını iade dahil tüm bileşenleri ve aksesuarları ile Özgün durumu ve ambalajında öğeleri aldıktan sonra, olacağız. Ya da, bir yedek seçebilirsiniz.

4. Eğer ürün olarak reklamı değilse, tüm nakliye masraflarını karşılayacak olacağız.

100% müşteri memnuniyeti için mükemmelliği ve çaba yüksek Standartları korumak. Feadback çok önemlidir. Olumlu geribildirim çok takdir edilecektir. Eğer işlem ile memnun değilseniz hemen bizimle iletişime geçiniz. 12 saat içinde sizinle olacak. Bize herhangi bir olumsuz ya da tarafsız geribildirim ayrılmadan önce bazı şeyleri düzeltmek için bir şans verin lütfen. Önceden herhangi bir iletişim olmadan doğrudan kötü yorumlarından hiç hoş değil.

Ödeme aldıktan sonra OLUMLU GERİBİLDİRİM terk Edeceğiz geribildirim. Eğer bunu aldıktan sonra öğe ile memnun değilseniz lütfen bize ulaşın. Tüm e-postalar 1 iş günü içinde cevap verilecektir. Eğer bizim cevap almazsanız, e-posta gönderdi lütfen tekrar lütfen size en kısa sürede yanıt vereceğiz. Ciddi Alıcı Sadece! Ancak bütün şartları kabul ediyorsanız teklif lütfen. Nasıl satın almak için para veriyorum SSS: Q:? A: aşağıdaki ödeme yöntemleri: cridet kartı; moneybooker;T/T;western union kabul ediyoruz.Ne kadar ülkem için gemi için maliyeti nedir http://help.Va-srhp.org/payment_method.html aşağıda Q: bağlantılar başvurusu yapabilirsiniz. :Paketi en az 2 Kg Birleşik Devletler; Birleşik Krallık; Avustralya; Brezilya; Kanada, İtalya, Türkiye, İspanya; Malezya, Fransa, Rusya, İsveç, Yeni Zelanda, Norveç, İsviçre, Japonya, Tayland; İrlanda, İsrail, Belçika, Polonya, Güney Kore, Avusturya; Almanya; Danimarka; Singapur aşağıdaki gibi: 26 ülke için ücretsiz nakliye Çin Post Havayolu ile sevk edilecektir. Kg 2 diğer ülkeler ve paket üzerinde, alıcılar tüm nakliye maliyeti göze sahip. S:öğe için herhangi bir takip Numarası Var mı? Bir: Evet, Takip Numarası ile her sipariş gemi ve ilgili web sitesinde gönderi staus görüntüleyebilirsiniz. S:bir satıcı olduğumu,ürünün kaç adet satın almak istiyorum, ne toptan fiyatı nedir? A: Merhaba,soruşturma için teşekkürler, eğer büyük miktarda satın almak için, lütfen bize e-posta göndermek isterseniz, en iyi fiyat veririm, teşekkür ederiz!

  • Yazın: Yapıştırıcı Sticker
  • Marka Adı: YOURART
  • Kategori: PVC
  • Tasarım: Karikatür
  • Öğe Türü: Etiketler
  • Çıkartma Türü : Yaratıcı Çıkartmalar
  • 4 için uygun : Yüzeyde buzdolabı Kaykay Gitar Doodle Çıkartmaları
  • 2 doğal spot : FRANSA MISIR MOSKOVA BİZİ ÇIKARTMALARI
  • Model Adı: Ünlü Doğal Spot Vintage çıkartmaları
  • Etiketler: Su geçirmez PVC Araba Çıkartmaları araba Şekillendirme aksesuarları
  • Malzeme Türü: Araba için çıkartma Dizüstü Motosiklet Bisiklet Bagaj
  • Etiket Yerleştirme: Tüm Vücut
  • Öge Genişliği: 21cm
  • 2 İçin Uygun : Bagaj trolley seyahat çantası gitar kaykay Çıkartmaları Ev Dekorasyonu
  • Madde Uzunluğu: 30cm
  • ambalaj: Paketlenmiş Değil
  • Model: OEM
  • Özellik: Arabası Bagaj Seyahat Çantası Valiz üzerinde kendinden yapışkanlı etiket
  • 5 için uygun : Motosiklet Bisiklet Açık çıkartmaları Çıkartmaları
  • 1 İçin Uygun : Dizüstü Bilgisayar Tablet Notebook Etiket etiket
  • 1 doğal spot : Londra, New York, LAS VEGAS ALOHA BREZİLYA AVUSTRALYA PARİS çıkartması
  • 3 için uygun : Araba Motosiklet Moto bisiklet Bisiklet için çıkartmalar
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 16cm x 14cm x 1cm (6.30in x 5.51in x 0.39in)
  • Paket Ağırlık: 0.02kg (0.04lb.)

İlgili ürünler

Trending.