Öğle yemeği Et Dilimleyici, Kaliteli Paslanmaz Çelik Teller 10 , Dilim Et, Meyve ve Yumuşak Peynirler, Mutfak Pişirme Araçları

v69743

Yeni ürün

54.46TL 49.04TL

Etiketler: pişirme araçları, Tel peynir dilimleyici, peynir dilimleyici Tel, Ucuz mutfak aletleri, Yüksek Kaliteli Tel peynir dilimleyici, Çin peynir dilimleyici Tel Tedarikçileri.

Leeseph dilimleyici size (8mm) kalınlığında 0.32 hakkında kusursuz ve hatta ince dilimler üreten 10 sağlam, paslanmaya karşı dayanıklı teller verir. Ve kullanımı çok kolay! Sadece yer gıda maddesini yerleştirin ve tamamen dilimlenmiş kadar çubuğu itin. Çok dilimleyici bayılacaksınız, dilim her şeyi yemek isteyeceksiniz! En güvenli şekilde yemek hazırlamak yardımcı olacak bir mutfak aksesuarı veriyoruz. Dilim ne olasılıklar sonsuzdur! Soğuk etler ve peynir dilimleri ile lezzetli tost. Dilim meyve salataları ve tatlıları için muz. Etkileyici yemekler servis için dilim kızarmış etler. Dilim özel bir spam musubi oluşturulması için. Hayal gücünüzü kullanın ve mutfak dilimleyici en çok kullanılan aksesuar olun! KOLAY TEMİZ: ışık, sürtünme, su bulaşık sabun ve suyla temizlemek için çok kolay. bulaşık makinesinde yıkanabilir, böylece parçaların bizim zaman temizlik de seni kurtaramaz!

Ödeme temizlendikten sonra nakliye: genellikle 1-5 gün içinde öğeyi gemi çıktık. Öğeleri güvenli bir şekilde Ücretsiz (izlenebilir) takip numarası ile sevk edilir. Tüm öğeleri yepyeni, birinci kalite, ve doğrudan üreticiden geliyor. Eğer herhangi bir sorunuz varsa, pls bize e-posta çekinmeyin: çalışma zamanımız hariç 17:00-06: [Pacific Time] 00 (pazar ve resmi tatil) var. Lütfen, doğru, kesin ve ayrıntılı nakliye Adresi sağlamak için emin olun.

Vergi konu: Gümrük süreci Olarak farklı ülkelerde farklı,eğer mal bu tür tarife alıcı tarife bedelini ödemek zorunda toplanacak nee eğer. Genellikle daha düşük değer ile müşteri için “HEDİYE”, sanki lütfen üzerinde herhangi bir not varsa teslim etmeden önce bize haber verin biz öğeyi gemi

Dışlanan 00-06: [Pacific Time] 00 (pazar ve resmi tatil) çalışma süremiz 17 bize ulaşın: Çalışma süresi::. Lütfen Ali-sadece mesajı ifade eder. Lütfen herhangi bir nötr veya negatif geribildirim önce bizimle irtibata geçiniz, en iyi yardımımıza çalışırdık. Tüm mesajlar 1 iş günü içinde cevap verilecektir. Eğer bizim cevap almazsanız, e-posta gönderilmiş ve en kısa sürede yanıt vereceğiz kındl yeniden lütfen.

  • Yazın: Peynir Araçları
  • Sertifika: FDA,CE / AB,SGS
  • Malzeme: metal
  • Özellik: Dolu,Çevre Dostu
  • Marka Adı: Leeseph
  • Ürün kategorileri: Mikser kesme
  • Peynir Araçları Türü: Peynir Dilimleyici
  • Metal Türü: Paslanmaz Çelik
  • Paket Ağırlık: 0.25kg (0.55lb.)
  • Paket Boyutu: 30cm x 30cm x 5cm (11.81in x 11.81in x 1.97in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.