DİY Distortion pedal metal Distortion gitar Efekt Pedalı 2(DS)+ ÜCRETSİZ KARGO

v69858

Yeni ürün

154.32TL

Etiketler: Distortion Pedalı, Efekt Pedal, gitar efekt pedalı, Ucuz distortion pedalı, Yüksek Kalite efekt pedal, Çin gitar pedal Tedarikçiler etkileri.

W-2 modeli: DS - -

Marka:ttone

W 2 Model Numarası:DS - -

Boyutlar:112(L)X60(W)X 32(H)mm

Not : Eğer yükleme ile ilgili bir sorun Varsa, teşekkür ederim, ilk kez bizimle irtibata geçiniz.

Ödeme: siparişinizi vermeden Önce, eğer öğeleri istek varsa bizimle bilgileri doğrulamak lütfen. Mümkünse, ödeme emri 3 gün içinde yapın lütfen. Sadece sana Hoş olarak writed eğer değiştirmek isterseniz, bunu bana fark olmalı bu adrese göre mal gemi olacak. (Emanet) kabul Alipay , Kredi Kartı, Western Union kabul etti.

Kargo: siparişinizi 7 GÜN içinde ödemeniz sonra gerçekleştirilecektir. Eğer onları sevk edersek emir herhangi bir gecikmeden sorumlu değiliz . Çünkü nakliye Hızını kontrol dışında. Gönderdikten sonra, her zamanki gibi, Çin Post Air Mai l gelmesi için yaklaşık 15-40days alacak; EMS ihtiyaç 5-10 gün ; Fedex 4-8 gün , DHL ve USPS gelmesi 3-6 gün sürer. Sipariş hafta sonları ise, daha 2 gün sürer. Anlayışın için teşekkür ederim. Herhangi bir ithalat ücretleri veya ücretleri herhangi bir soru ile bizimle Temas kurmaktan çekinmeyin satın yerıne vardır, cevap tatmin edici sunacak.Don\\’t isteğe bağlı olarak bir anlaşmazlık gönderin. Tekrar teşekkür ederim!!

  • Model Numarası: DS-2
  • Yazın: Etkileri
  • Marka Adı: landtone
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.