2017 Koştu Dc-dc 5a Dijital Sürücü Lithum Pil Şarj Cihazı Modülü Cc/cv Usb Voltmetre Ampermetre İle Buck Dönüştürücü Adım Aşağı Led

v70116

Yeni ürün

25.72TL

Etiketler: Buck Dönüştürücü, Pil Şarj Cihazı Modülü, Şarj Modülü, Ucuz buck dönüştürücü, Yüksek Kaliteli Pil Şarj Cihazı modülü, Çin şarj cihazı modülü Tedarikçiler.

Başlat

son

1.Ürünü kullandığınızda, modül girişi ve zemin izole olmak çıktılar.

2.USB çıkış voltajı modülü, sabit 5 V çıkışı ile tutarlıdır. Dijital cihazlar için şarj ederken, USB çıkış voltajı 5 V emin olun.

3.Bazı müşteriler“modülü çıkış gerilimi her zaman giriş gerilimine eşittir ayarlamak olamaz.”raporu:Bu sorunla karşılaştığınızda, 10 tur veya daha fazla“gerilim potansiyometre”nin tersine dönme lütfen, sonra Çıkış voltajını ayarlayabilirsiniz modülünü kullanın. 20V hakkında fabrika çıkış gerilim çünkü.

Özellikleri

1.Giriş gerilim aralığı:5-36VDC

2.Ayarlanabilir çıkış voltajı:1.25-32VDC

3.Çıkış akımı: 0-5A

4.Çıkış gücü: 75 W

5.Yüksek verimlilik 96%

6.Termal kapatma fonksiyonu dahili

7.Akım limit fonksiyonu dahili

8.Çıkış kısa koruma fonksiyonu dahili

9.Giriş (gerekli, giriş serisi yüksek akım diyot Hiçbiri) ters polarite koruması.

10.15 mm 68.2 L x W x H =x 38,8 x

11.Ağırlık: 39g

Uygulama

1.Aşağı bir adım olarak kullanmak aşırı akım koruma modülleri

Kullanımı:

Yani“DIŞARI”LED ışıklı (1) sağ düğme Ayarlamak, Dijital sayaç çıkış gerilim değeri ,yani çıkış voltajını istediğiniz değeri ulaşır“gerilim potansiyometre ayarı gösterir.

Bu yüzden Dijital metre çıkış değeri geçerli gösteren (2) sağ düğmesini Ayarlamak;Tel çıkış terminali kısa devre, böylece çıkış akımı önceden belirlenmiş bir aşırı akım koruma değerine ulaşır“mevcut potansiyometre”ayarlayın. (Örneğin, Dijital sayaç 4A geçerli değerini görüntüler, sonra 4A maksimum akım modülünü kullanabilirsiniz)

(3) yüke Bağlı.

2.Bir şarj cihazı olarak kullanın

Kullanımı:

(1); (Eğer lityum parametreleri 3.7 V/2200mAh, sonra şamandıra gerilimi 4.2 V, akım 1C şarj maksimum, yani 2200mA pil yüzer şarj voltajı ve şarj akımı gerekir emin Olun

(Yüksüz koşullar Altında 2), böylece çıkış gerilimi şamandıra gerilim ulaşan“Gerilim potansiyometre”ayarlamak; (eğer 3.7 V şarj edilebilir lityum pil, çıkış gerilimi 4.2 V için ayarlanabilir)

Bu yüzden Dijital metre çıkış değeri geçerli gösteren (3)sağ düğmesini Ayarlamak;Tel çıkış terminali kısa devre, böylece akım çıkışı akım değeri Şarj önceden belirlenmiş ulaşan“mevcut potansiyometre”ayarlayın.

(4)Şarj lambası mevcut fabrika varsayılan 0.1 kez şarj akımdır. (Pil şarj akımı sırasında geçerli Bir şarj dan az, mavi ışıklar söndüğünde yavaş yavaş azalır, eğer şarj akımı ayarı 1A ise, yeşil ışık pil fullycharged olduğu anlamına gelir, konuşma)dön

(5)Pil şarj bağlı.

(1,2,3,4 adım Çıktı kaldırılır gibi, pili takmayın)

3.LED sabit akım sürücü modülü olarak kullanmak

Kullanımı:

(1)çıkış voltajı istediğiniz değeri ulaşır“gerilim potansiyometre”Ayarlayın.

Bu yüzden Dijital metre çıkış değeri geçerli gösteren (2)sağ düğmesini Ayarlamak;Tel çıkış terminali kısa devre, böylece çıkış akımı önceden belirlenmiş bir LED ÇALIŞMA akımı ulaşır“mevcut potansiyometre”ayarlayın.

(3)Bağlayın LED, iş.

(1,2 adım Çıktı kaldırıldı: LED bağlamayın)

Voltmetre ve ampermetre kalibrasyon yöntemi:

Manuel kalibrasyon fonksiyonu ile modül doğru olabilir ekran hassas voltaj ve akım, eğer gereksinimlerini karşılamak için geçerli gerilim ve akım doğruluğu, aşağıdaki işlemleri gerçekleştirin düşünüyorsanız.

(1) Çıkış gerilimi kalibrasyon adımları

Bu yüzden çıkış gerilimi kalibrasyon moduna girmek o kadar“DIŞARI”LED ışıklı Adım 1, sağ tuşa ayarlayın, Dijital metre senkronizasyon çıkış gerilim değeri; 2 saniyeden daha uzun süre sağ tuşa Basın, yayın, Dijital metre ve“OUT”ledi yanıp söner gösterir.

Adım 2 (normal hız) sağ tuşa basın, voltaj değeri bir birim gidişatı; Basın sol düğme, eksi bir birim; Bağlı bir birim 0.1 V 0.1 V daha az, en az voltaj ekranı, bu yüzden sürekli olarak 1-5 kez basın için birçok kez tuşuna basarak değiştirmek 0.1 V voltmetre, geçerli görüntü basın voltaj, yüksek voltaj, daha az sayısına bağlı olarak nasıl voltmetre değişim 0.1 V, görmek gerekir.

3. Adım, 2 saniyeden daha uzun süre, serbest, çıkış gerilimi kalibrasyon modundan çıkmak için sağ tuşa basın. Tüm parametreler otomatik olarak güç ayarlamak kurtarmak için aşağı.

(2) Giriş gerilimi kalibrasyon adımları

Yani“LED ışıklı, Dijital metre, eşitleme yayın, Dijital metre ve”LED yanıp söner böylece giriş gerilimi kalibrasyon moduna girmek için 2 saniyeden fazla giriş voltaj değeri; basın sağ tuşa gösteren“1.Adım, sağ düğmesini ayarlayın.

Adım 2 ve 3, çıkış gerilimi kalibrasyon yöntemi ile tutarlı.

(3)geçerli kalibrasyon adımları Çıktı

Bu yüzden Dijital metre çıkış Akımı değerini gösteren 1. Adım, sağ düğmesini ayarlayın. Böylece çıkış akımı kalibrasyon moduna girmek için 2 saniyeden fazla için sağ tuşa basın, yayın, Dijital metre senkronize yanıp söner.

Adım 2,serinin yük, ampermetre Bağlı, doğru ayarlamak ve dijital sayaç görünümünü değiştirmek için tuşuna basın, böylece ampermetre ekran ile tutarlıdır .

  • Yazın: XL4015
  • Uygulama: XL4015
  • Besleme Gerilimi: XL4015
  • Durumu: YENİ
  • Model Numarası: XL4015
  • Çalışma sıcaklığı: XL4015
  • Paket: SMD
  • Marka Adı: WAVGAT
  • Dağıtımı Güç: XL4015
  • Paket Ağırlık: 0.03kg (0.07lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)

İlgili ürünler

Trending.