5 adet/lot Pro Blackview BV7000 için Cam Orijinal 9 H Yüksek Kaliteli Patlamaya dayanıklı Koruyucu Film Ekran Koruyucu Tempered

v70128

Yeni ürün

34.22TL 25.31TL

Etiketler: Ekran Koruyucu, Sertleştirilmiş Cam, film koruyucu, Ucuz ekran koruyucu, Yüksek kaliteli cam temperlenmiş, Çin film koruyucu Tedarikçiler.

5 adet/lot Yüzey anti-yağ itici kaplama) petrol işleme, yani parmak izi ve yağ yüzey, kolay temiz kalmak kolay değil. Blackview BV7000 Pro Özellikleri Cam Orijinal 9 h Yüksek Kaliteli Patlamaya dayanıklı Koruyucu Film Ekran Koruyucu: Temperlenmiş Tam yapıştırma, otomatik adsorpsiyon bağlı Tamamen şeffaf: çok ince tekrarlanan, kimyasal olarak şeffaf sertleştirilmiş cam tedavi edilebilir. Yüzey sertlik: yüzey 8-9h bir sertliğe sahiptir,normal gözlüklerden daha güçlüdür 9 katıdır. Araç ve tuşları dokunmatik ekranın dokunmatik hassasiyetini etkilemez güçlü yapıştırıcıların Hassas dokunuş: arka, kurulumu kolay, ekranı kapatın ve bu nedenle kesim değildir. Küçük tehlike parçaya patlamaya dayanıklı, kırılmaya dayanıklı cam kırılır, diğer cam ürünlere göre daha güvenli. Hiçbir yapıştırıcı Yüksek çözünürlüklü, 9 H sertlik, Çizilmeye dayanıklı, Patlamaya dayanıklı, anti-parmak izi Paket İçeriği: 5 X Cam ekran koruyucusu Önemli 1/Rus arkadaş tam adını kullanmayı unutma ya da ülkede yeni özel politikası nedeniyle paketinizi alabilirsiniz çevresel olduğunu. 2/Bu nakliye Çin post olağan küçük paket artı+, can\\'t be parçadan sonra bırakın Çin(anlamı olabilir olamaz parça ile), ı f isterseniz, tam parça lütfen seçin China post register air mail, bu maliyet çok para, hem de ihtiyacı hakkında 15-39 iş günü için bir paket, bir yer olabilir uzun gibi Brezilya. 3/herhangi bir sorun ile karşılaşırsan, bizi yardımına gerek, don\ \ \'çevrimiçi bizimle temas kurmaktan çekinmeyin olabilir, bunu çözmek, 60 Günlük içinde don\\'t açık anlaşmazlık lütfen yardım ederiz lütfen. Herkes iki parça şu anda kullanıyorum, kazayı önlemek için başka bir telefon, bir korumak için cam ekran koruyucu tempered gerekir.

Dikkat:

1/Lütfen sipariş önce talimat okuyun, eğer herhangi bir sorunuz varsa ,lütfen bize bir mesaj bırakın, en kısa sürede size cevap verecektir.

2/Bu ürün\\ \ 't ülkenizdeki vergi dahil değil, bu kadar düşük fiyata bir ürün olarak vergi para maliyeti azaltmak yardımcı olmak için anlatacağız. Farklı bir ülke, bunu ödemek için gereken tüm bağlıdır.

3/kişi adı, adresi emin olun, Posta Kodu ve tel numarası Lütfen sipariş önce doğru.özellikle Rus arkadaş için, tam adı kullanın ya da\\ \ 't paket almazsınız.

Nakliye:

1/24-72hours içinde Hoş tarafından risk kontrol altında ödeme sonra mal gemi olacak.

2/sevkiyat sonra kargo takip numarası size bildirilecektir. China post register air mail ile kargo tüm yol takip edilebilir. Genellikle 15 39 iş günü , hava Biraz uzun sürebilir, Brezilya gibi~al.

İade & Garanti:

1/emin Marka tüm mal yeni ve iyi durumda göndermeden önce test, paketi alınca, ilk önce paketi kontrol edin olmuştu. Eğer herhangi bir sorun varsa, lütfen hemen bize ulaşın.

Geribildirim:

(5 yıldız) 1/Arkadaş, olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir. Herhangi bir olumsuz ya da tarafsız geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz. Herhangi bir sorunu çözmenize yardımcı olacağız. Whick parçası olursa olsun 3 yıldız vermek, olumsuz yorum olarak bizimle arayın, çok zararlı bu.

  • güçlü kutusu paketi ile : Evet
  • renk: Şeffaf
  • Marka Adı: MAKİSS
  • Özellikleri: Çizilmeye Dayanıklı
  • Perakende Paketi İle : No
  • Malzeme: Sertleştirilmiş Cam
  • Paket: No
  • Kenardan kenara Kapsama: No
  • Uyumlu Telefon Marka: ZTE
  • Yazın: Ön Film
  • Kullanın: Cep Telefonu
  • Paket Ağırlık: 0.2kg (0.44lb.)
  • Ünite Tipi: (5 adet/lot)lot
  • Paket Boyutu: 15cm x 12cm x 3cm (5.91in x 4.72in x 1.18in)

İlgili ürünler

Trending.