Yüzen Fare Balıkçılık Cazibesi Swimbait Yem Crankbaits Mmlong 9cm Rat2 Sıçan Yapay Yemler Balıkçılık-M 22 g Sıcak Satış Eklemli

v70193

Yeni ürün

115.23TL 87.59TL

Etiketler: Yapay Yem, Balıkçılık Lure, cazibesi cazibesi, Ucuz suni yem, Yüksek Kaliteli balıkçılık cazibesi, Çin cazibesi cazibesi Tedarikçiler.

Rat2 Mmlong 9cm Yapay Balık yem Sıçan Fare Yemi-M 22 g Sıcak Satış Fare Balıkçılık Yüzen Cazibesi Swimbait Yem Crankbaits

Çıngırak İle Yüzen Fare Yem Gerçek Taklit Cazibesi ABS plastik Kanca Boyutu: 2# Hardal Tiz Balık Kanca Balıkçılık İçin Öğe Bilgilerin : Tuzlu su veya Freshwate Malzeme:

Bu sert mücadele, fare yem kutusu en iyi aksesuarları biridir . Bu fare yem canlı bir görünüm ve renk vardır . Bu fare yemi suda canlı gibi yüzme eylemi oluşturun ve ısırmaya büyük balık çekmek olabilir.

Sert plastik gövde ve yumuşak silikon kuyruğu vardır . Her 2 delici tiz kanca ile sıçan . Pürüzsüz ve hızlı dalış eylem devam ediyor . 3D göz alıcı güçlü bir araçtır . Balık severler için harika.

Sıcak hatırlatmalar! Tüm pro koli resimleri gerçek fotoğrafları, ekipman farklı türleri üzerinde gezinirken belki de renk oluyor, gösterilen resimler sadece referans içindir,umarım anlarsın.

Mmlong bir fabrika sahibi' markası, en iyi müşteri, sadece yüksek kaliteli ürünler, aynı zamanda en iyi hizmet ve harika balıkçılık deneyimi sunarak markamızın iyi bir üne inşa etmeye çalışıyoruz. Mmlong anlamına gelen alım memnuniyetini satın almak. Garanti olsun! Mmlong üyelik olsun! 100% Yeni süper kalite çevre malzeme ve bileşenler. 100% ambalaj önce üretim sırasında Kontrol. 100% nakliye önce Reinspected! 100% Kalite garanti! Tamam korumak için satış politikası takip edebilirsiniz! Herhangi bir kalite sorunları için %100 Geri ödeme garantisi!

1.lütfen tıklayın "mağaza" ya da "Alışveriş Sepeti ile istediğiniz daha fazla ürün almak için Topselling Ürünleri" görünüm.Alışveriş sepeti ile sağ üst köşesinde.

2.için"teslim "hakkında sorunu çözmek için nasıl?Alışveriş sepeti ile sağ üst köşesinde.

3.Alıcı koruması yalnızca hoş tarihinde aşağıda ödeme yöntemleri korur. Eğer ödeme ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.

1. DÜNYA ÇAPINDA NAKLİYE. (Hariç bazı ülkelerde ve APO/FPO)

Uluslararası satıcı olarak, tüm öğeleri doğrudan Çin'den sevk edilecektir. Uluslararası teslimat çok hava durumu, resmi tatiller, kontrol, Gümrük, vb bağlıdır hatırlatırız. parsel için sabırla bekleyin. Genel olarak,ABD çapında teslimat süresi 7-14 iş günüdür. Diğer pek çok ülke için, genelde ülke için 15-25 iş günü sürer.Gecikme Noel ya da yeni yıl gibi tatil sırasında olmuş olabilir. 45 gün içinde ödeme sonra sevkiyat almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçiniz. Sevkiyat parça ve sizi en kısa sürede alacağız. % 100 Müşteri Memnuniyeti temel ilkemiz ve hedefimizdir.

2. Siparişleri zamanında ödeme doğrulama sonra gerçekleştirilecektir.Stokta bazı öğeleri durumunda,derhal yapmak için ayarlayacağız. 3. SADECE, pls doğru bilgiyi kayıt olun teslimat adresi olarak Hoş kayıtlı adresinizi alıyoruz ve herhangi bir yanlış teslimat adresi sorumlu olmayacağız;satın alınan maddelerin 72 saat içinde sevk edilecektir. 4. Herhangi bir ithalat ücretleri ve masraflar alıcının sorumluluğundadır. Min vergi üzerine aldığınızdan emin olmak için, düşük değer ile "Hediye/Örnek" olarak ilan ediyoruz.

Gayret %100 müşteri memnuniyeti için mükemmellik en yüksek standartları korumak için her türlü çabayı bizim çalışacağız.

Geri bildirim yap negatif veya Nötr geribildirim vermek, böylece endişeni anlıyor ve ilk defa bu sorunu çözebiliriz önce hemen bizimle iletişime geçin lütfen bizim için son derece önemlidir.

Malların herhangi bir sorun varsa. Seninle herhangi bir sorunu çözmek ve size tatmin edici bir çözüm elde etmek için çalışacağız. Lütfen nötr ya da negatif geribildirim bize bizimle temas olmadan bırakmayın.

Lütfen posta kutunuza masaj kontrol etmek ve yönetmek e-posta veya bizi arayın ticareti yoluyla bizimle sözleşme çalışın bizden 24 saat içinde haber değil, her zaman sorunu çözmek için birlikte sağlıklı olumlu ve ali müreffeh bir toplum inşa edelim elimizden geleni yapmak için buradayız! 1. Eğer cazibesi geliştirmek veya yenilikler hakkında bazı öneri veya tavsiye varsa,pls bizim dükkanda mesaj bırakın.başarı durumunda size hediye olarak yeni yem göndereceğiz. 2. Eğer büyük bir balık yakalamak,pls bize resim gönderin ve test için hediye olarak yeni yem göndereceğiz.

  • Kuyruk Malzemesi: Süper Yumuşak Silikon
  • Yüzük: Çift Düz Güçlü Paslanmaz Çelik
  • Vücut Malzemeler: Süper ABS Sert Plastik
  • Marka Adı: Mmlong
  • Pozisyon: Ocean Rock Fshing,Nehir,Dere,Baraj Gölet,Ocean Beach Balıkçı,Göl,Okyanus Tekne Balıkçılık
  • Kategori: Lure
  • Model Numarası: RAT2-M
  • Hooks: 2# Hardal Tiz Kanca
  • Yazın: Sahte sıçan yemi
  • Fonksiyon: Yüzer Yüzer
  • Boyutu: 3.5"/9cm
  • İnşaat: Çok eklemli fare yem
  • Ağırlık: 0.71oz/22.1g
  • Paket Boyutu: 20cm x 15cm x 3cm (7.87in x 5.91in x 1.18in)
  • Paket Ağırlık: 0.05kg (0.11lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.