Kemer Kullanılabilir Sütyen Aksesuarları Kadın Sütyen Askısı Göğüs Tokası Kapak 3 Satır Ayarlanabilir 5 adet Sütyen Askısı Extender Uzatma 3 Kanca

v70210

Yeni ürün

33.20TL 18.24TL

Etiketler: meme kapak, sütyen askısı extender uzatma, sütyen askısı Extender, Ucuz meme kapak, Yüksek Kaliteli bra strap extender uzatma, Çin sütyen askısı Tedarikçi Extender.

Kemer Kullanılabilir Sütyen Aksesuarları Kadın Sütyen Askısı Göğüs Tokası Kapak 3 Satır Ayarlanabilir 5 adet Sütyen Askısı Extender Uzatma 3 Kanca

Özellikler: 100% yeni ve yüksek kalite. Moda tasarımı. Kullanımı kolay ve yıkama. Ayarlanabilir uzunluk, en boy sutyen için uygun. Yumuşak, esnek ve rahat. Bu basit madde ile boyut aralığı artırmak. Yumuşak fırça destek cildinizi yatıştırır. NOT: 1. Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, maddenin gerçek rengini resimler gösterdi renginden biraz farklı olabilir. Teşekkür ederim! 2. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-5 mm ölçüm sapması izin verir. Paket parcle aldı ,eğer herhangi bir endişeniz Varsa, lütfen bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin zaman 5 adet içerir. Size yardım etmek için yapabileceğimiz her şeyi yapmak istiyoruz.

LÜTFEN "memnun DEĞİL", negatif geri bildirim oluşturduklarını demek çünkü bize bırakın 1, 2, ya da 3-Ayrıntılı Satıcı Değerlendirme yıldızı. değilse

herhangi bir konuda memnun, çözüm için lütfen bizimle irtibata geçiniz.

Ödemeler:

Escrow kabul ediyoruz,Alipay,Batı Birliği,TT ve böylece. Ödeme emri 3 gün içinde yapılmalıdır. Eğer(renk) herhangi bir özel istek varsa, ödeme yaparken e-posta yoluyla bize cotact lütfen. Fiyatlarımız müşteriler herhangi bir görev veya vergi içermez.

Nakliye Yöntemi: Tüm öğeleri 1-3 iş günü içerisinde (hafta Sonları ve Tatiller hariç) temizlenmiş yapılması halinde sevk edilecektir genellikle Çin Air post,Hong Kong post, EMS, UPS, DHL tarafından öğeleri gemi ve bir takip numarası olacak. Farklı bölgelerde yaklaşık nakliye süresi aşağıdaki gibidir:

Teslim süresi yaklaşık İNGİLTERE ve ABD hedefleri çoğu gün 16-25 var.

Hedef

Yaklaşık. Teslim Süresi

Amerika/İngiltere/Avustralya Devletleri

16-25 gün

19-28 iş günü

Brezilya/Güney Amerika/İtalya

Nedeniyle gümrük muayene için 4-6 hafta sürebilir

Fransa/İspanya/Almanya/Doğu/Batı Avrupa/Diğer ülkeler

Nedeniyle gümrük muayene için 3-4 hafta sürebilir

Bilgileri kargo şirketi tarafından sağlanır. Teslimat süreleri, özellikle sıkı gümrük kontrol dönemlerde unutmayın.

EMS ile B. Nakliye zaman: 3-5 iş günü

Geri & Müşteri Hizmetleri besleme:

Görüşleriniz bizim için çok önemli,Lütfen bir ürün veya hizmetimizden memnun kaldıysanız büyük geribildirim için bir kaç saniye sürebilir,olumlu görüşleriniz için teşekkür Ederiz.

Eğer hizmetlerimizden memnun değilseniz lütfen bize ulaşın,elimizden sorunu çözmek için çalışacağız.

  • Güzel Bir Aksesuar Türü: Sütyeni Extender
  • Marka Adı: efero
  • Model Numarası: nrt18
  • Öğe Türü: Güzel Bir Aksesuar
  • Malzeme: Bambu Fiber
  • Cinsiyet: Kadınlar
  • Renk Stili: Doğal Renk
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)
  • Ünite Tipi: (5 adet/lot)lot
  • Paket Boyutu: 30cm x 20cm x 11cm (11.81in x 7.87in x 4.33in)

İlgili ürünler

Trending.