7207B 1RJ açısal temas rulman 7207 boy yatak ücretsiz kargo 2 adet:35X72X17mm

v70437

Yeni ürün

226.34TL

Etiketler: rulman rulman, YATAK BOYUTU, rulman açısal, Ucuz rulman rulman, Yüksek Kaliteli rulman boyutu, Çin Tedarikçileri açısal rulman.

CUİBO RULMAN ÇİN YAPILAN EN İYİ RULMAN KAYNAĞI.

1.Ürün Bilgisi

Madde:7207B 2BE

Malzeme: Krom Çelik

Kapalı Durumda:Çift lastik conta kapak

Boyutları: 35mm x72mm x17mm

ID (iç çap)/Çap: 35mm

(Dış çap) dış çap:72 mm

Genişlik/Yükseklik/kalınlık:17 mm

2.Paket

Plastik Tüp ve Karton Firma

3. Nakliye

Bir sipariş verdiğinizde, kargo ücreti dahil sipariş için nakliye yöntemi ve ödeme seçiniz. Ödeme tamamlandıktan sonra 5 gün içinde öğeleri göndereceğiz.Eğer Express kargo ihtiyacınız varsa,önceden irtibata geçiniz.Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez ve alıcılar gümrük vergilerinden sorumludur.

4.Geri bildirim

Memnuniyet ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir. Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun kaldıysanız lütfen olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın.

5.Bize

Cuibobearing İthalat Ve İhracat yetkisine sahip. Fabrikamızda Çin Paslanmaz Çelik rulmanlar için en büyük üreticisi.Her ay rulman paslanmaz çelik 200 bin adet üretiyoruz.Ana ürünleri derin oluk rulman, çift satır rulman, öz-rulman, küresel radyal rulman,açısal contat rulman, vb hizalama vardır. Ayrıca bazı standart dışı paslanmaz çelik rulmanlar üretiyoruz. Sağlıyoruz paslanmaz çelik rulman için müşterilerimizin gereksinimlerini karşılamak. Tüm ürünlerimiz ISO TSE tarafından belgelenmiştir.

En iyi müşterilerimiz için kaliteli ürünler, makul fiyat ve [br] hizmeti sunmak için elimizden geleni yapacağız. Sizinle samimi işbirliği ve ortak gelişme olduğuna istiyoruz.

  • Kaplamalar: Krom Çelik
  • Malzeme: Çelik
  • Model Numarası: 7207B 2BE
  • Yapı: açısal temas rulman
  • Ünite Tipi: (2 adet/lot)lot
  • Paket Boyutu: 16cm x 15cm x 10cm (6.30in x 5.91in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 1.0kg (2.20lb.)

İlgili ürünler

Trending.