Hayvan placarders havlu yeni varış hayvan placarders havlu cevap kağıdı dişlikler WJ209 mendil-WJ211 fonksiyonu

v70468

Yeni ürün

27.37TL 23.25TL

Etiketler: Mendil, mendil kağıt, mendil havlu, Ucuz mendil, Yüksek Kaliteli kağıt mendil, Çin mendil havlu Tedarikçileri.

Başlat

son

Nakliye

1. Chinapost ile gemi. genelde 12-28 iş günü gerekir .

2. Dünya çapında APO/FPO adresi dışında gemi. Tüm öğeleri bir iş günü içinde temizlenmiş ödenmesi nakliye düzenlenecektir.

3. Standart sabit Nakliye Hizmeti ile gemi,normal şartlar altında, .Çoğu durumda, uluslararası nakliye(neredeyse 1 ay) 12-28 iş günü sürer. Seni en iyi nakliye hizmetini en güvenilir, ekonomik şekilde sağlamak için çalışıyoruz. Ama bazen uluslararası teslimat çok yerel gümrük ve posta servisi bağlıdır. Eğer zamanında öğe almazsanız, lütfen hemen daha fazla yardım için bize ulaşın. Nakliye işlemi sırasında ortaya çıkan herhangi bir hasar ya da zarardan sorumlu olacak.

Not:Rusya Federasyonu ve Brezilya gemi(Neredeyse 2months) uzun zaman Oldu.

Bize ulaşın

1. Eğer ürün veya hizmet ile memnun değilseniz, o zaman ebay mesaj yoluyla herhangi bir geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçmekten iyi Hoş uygulama takip edin. Samimi ve tatmin edici bir şekilde tüm sorunları çözmek için kararlıyız.

2. Her zaman cevap 1-2 iş günü içinde mesajlar Hoş vereceğiz. Eğer bizden bir yanıt almazsanız, o zaman Hoş Mesajınızı kontrol edin. Hoş Mesaj Cevap veririz

3. Özgün ve iade kargo ücreti her koşulda iade veya tazmin edilmeyecektir. Eğer bu ürün için teklif varsa bu terimi kabul ve kabul etmek gerekir. Bu nedenle, lütfen geri kendi pahasına bir gemiye sahip hakkında şikayet etmeyin.

Returens

1. Eğer herhangi bir sorunuz olursa, Hoş mesaj ile bize ulaşın ,Cevap 24 saat içinde.

2. Siz değerli müşterilerimize değer veriyoruz, eğer herhangi bir sorunuz varsa, Müşteri Hizmetleri personelimiz size yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyacağız. Elimizden geleni e-postalara en kısa sürede yanıt vermek için, ancak, günlük gelen e-postalar ve zaman dilimi farkı yüksek hacim nedeniyle çalışırız, hemen e-postalarınızı cevaplamak mümkün olmayabilir. Lütfen yanıt için bizi 24 iş saati izin verir.

Geri bildirim

Sevgili alıcılar, işi takdir ediyoruz, eğer hizmetimizden memnun değilseniz, olumlu tepkiler ve "MÜKEMMEL 5 YILDIZ Ayrıntılı Satıcı Değerlendirme) işlem ayrıntıları oranı bize" bırakın. [Hızı zaman zaman kargo konunun uluslararası transit atın lütfen.] Tanıma daha emin iş geliştirmemiz ve size daha iyi hizmet yapacaktır.

Amacımız, bizimle mutlu bir alıcı ve keyifli alışveriş emin olmaktır. 1. Bir ya da derecelendirme, nötr, negatif geri bildirim bırakmak ya da herhangi bir anlaşmazlık açmadan önce bize ebay mesajı verin. Olabilir endişeleri ve hayal kırıklıklarını anlamak ve sorunları çözmek için çaba yapacak. Bize herhangi bir sorunu çözmek için fırsat verin.

  • Kukla Türü: Çok Fonksiyonlu Kavrama/Rahatlatıcı Bebek
  • Öğe Türü: Kuklalar
  • Model Numarası: WJ209-WJ211
  • Cinsiyet: Unisex
  • Marka Adı: sozzy
  • Yaş Aralığı: 0-12 Ay
  • Malzeme: Bez
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.