Yeni 1" yakıt 4 haneli Benzin Mazot Debi Ölçer, Sayaç %1 Doğruluk Yüksek

v71392

Yeni ürün

355.83TL

Etiketler: yağ filtresi dizel, dizel yağı siyah, petrol dizel motor, Ucuz yağ filtresi dizel, Yüksek Kaliteli dizel yağı siyah, Çin yağı dizel motor Tedarikçileri.

Yeni 1" yakıt 4 haneli Benzin Mazot Debi Ölçer, Sayaç %1 Doğruluk Yüksek

Açıklama

Yeni 1" yakıt 4 haneli Benzin Mazot Debi Ölçer, Sayaç Yüksek %1 Doğruluk Öğesi Açıklama: Gövde: Alüminyum Giriş Çıkış Parçacığı :1" BSPT /NTP Rakam : 4 haneli 9999L Birikmiş Sayım : 8dıgıt 99999999L Accuray: 1% Akış aralığı: 120LPM Basınç aralığı: 3Bar 50Psi Sıcaklık aralığı: -20 ~ 100 Santigrat Paketi :1 adet

P pirinç:

Fiyat herhangi bir gümrük vergisi dahil değil. Bu paket için uygulanan herhangi bir gümrük vergisi alıcı tarafından karşılanmalıdır.

Nakliye

1. Öğeleri 3 gün içinde ödeme alındıktan sonra sevk edilecektir.

2. PAYPAL ödeme ne zaman doğrulamak adresiniz lütfen. PAYPAL adresinize öğeyi gemi olacak.

3. Eğer acilen ihtiyaç varsa, rekabetçi ajan navlun maliyeti ile v ıa express kargo gönderebiliriz. Lütfen ödeme önce bizimle irtibata geçiniz.

İletişim

1 . Kullanım Kılavuzu başına doğru kullanım altında garanti süresi içerisinde arızalandı madde halinde, lütfen bizimle irtibata geçin ve bir yedek için kargo ücretini de iade edin lütfen. Nakliye maliyeti bizim bir yedek göndereceğiz.

2 . Eğer memnun değilseniz, lütfen herhangi bir sorunları çözmek için bize ulaşın. Lütfen yardım sormadan negatif geribildirim bırakmayın. HER MÜŞTERİ %100 memnuniyet emin olmak için çalışıyoruz.

2. Herhangi bir soru, sorun veya yardım için, lütfen eBay aracılığıyla bize ulaşın veya e-posta adresinizi bırakın.

3. Tüm e-postalar 2 iş günü içinde cevap verilecektir. Eğer bizim cevap almazsanız, e-posta gönderin ve size en kısa sürede cevap vereceğiz lütfen yeniden lütfen.

Nazik anlayışınız için teşekkür ederiz.

Amacımız, kaliteli, sürekli iyileştirme ve müşteri etkileşim yoluyla teslimat ve maliyet müşterilerimizin beklentilerini aşmaktır.

  • DİY Malzemeleri: Elektrik
  • Menşe yeri : (Anakara)Çin
  • Model Numarası: FM-120-1-4D
  • Paket Boyutu: 20cm x 21cm x 25cm (7.87in x 8.27in x 9.84in)
  • Paket Ağırlık: 2.1kg (4.63lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.