100 adet KUTSAMA Güzel Kız Saç Aksesuarları Butik 3" havai Fişek Saç Elastik 177 Yay

v71538

Yeni ürün

471.88TL 401.10TL

Etiketler: saç yay, kızlar saç aksesuarları, yay elastik, Ucuz saç yay, Yüksek Kalite kızlar saç aksesuarları, Çin bow elastik Tedarikçiler.

~~~~AÇIKLAMA~~~~

100 Adet güzel havai Fişek saç yay bir dizi teklif vardır. Bu saç yay özel alıcı özellikleri için yapılan ihale sonunda havai Fişek vardır.

2/8" ve 7/8" grogren kurdele yapılmış ( tüm uçlar yıpranmayı önlemek için mühürlü) yapılır .

3 inç hakkında tedbir. Elastik böyle sevgilim bir yay bağlı her gün takılabilir.

#177 #1 - Resim gösterisi olarak havai Fişek yay seçebilirsiniz.

Lütfen Hayır seçimleriniz bana haber ver. sadece ayrı e-posta ödeme yapma veya bu liste sayfasından.

Deneyimlerimize göre, seçim bilgi herhangi bir parça eksikliği yapma ve yay nakliye kaç gün gecikmeye neden olabilir.

Bir dumansız, pet-ücretsiz atölye tüm öğeleri.

Renkler biraz fotoğraf değişebilir lütfen unutmayın.

Güvenilir Marka - Güzel Marka

Avantajları

1. Saç aksesuarları üreticisi, istemci stili var ama değil web sitemizde göstermek,bize ulaşın ve fotoğrafı bize gönderin , biz sizin için ücretsiz örnek yapacağız ve sonra da seni örnek fotoğrafları göster

2 Eğer biraz renk stokta İse , sizin için bunu değiştirmek için bize izin verin , ama önceden temas, bizim için 2 gün içinde cevap verirseniz ,sizin için popüler renkleri tercih edecektir.

3 herhangi bir olumsuz yorum ya da 3 yıldız kabul , Eğer ürünlerin sorunları Olursa , Lütfen bize ulaşın ilk değiliz Lütfen , sizin için bunu çözmek için çalışacağız.

4.Nakliye: genellikle Uluslararası EMS) tarafından öğeleri sevk edeceğiz , (tatil günü hariç) teslim 8-10 iş günü, Eğer acil bir durum olursa da,o YanWen Express /DHL gibi diğer gemi yolu olarak kabul ediyoruz ve gemi ücreti artırmak, eğer özel bir incelik gerektirir varsa,pls bizimle temas kurmaktan çekinmeyin,çok teşekkür ederim destek için olabilir

5.Bir dönüş isteği olması durumunda, pls tüm döner hasarsız tüm orijinal öğeleri, yeniden satılabilir durum, tüm orijinal ambalaj kılavuzları, garanti formları, vb dahil emin olun. Nakliye ve taşıma ücreti iade edilmez. Alıcı geri ürünleri nakliye yapılan nakliye masrafları sorumludur. İade etmeden önce lütfen bizimle irtibata geçiniz.

Geri bildirim

Ödemeyi onayladığınızda bizim için büyük destek olur, bırak her geribildirim takdir ediyoruz, pls daha iyi hizmet yaptığımız geribildirim için çekinmeyin. Geribildirim ayrılmadan önce de ciddi satıcı var. Eğer herhangi bir sorun varsa,önce bizimle irtibata pls her zaman mutlu olduğunuz sipariş ile yapmak için her türlü çabayı, çok teşekkürler ederiz.

  • Desen Türü: Çiçek
  • Stil: moda
  • Yazın: Tiaras
  • Cinsiyet: Kızlar
  • Marka Adı: nimet
  • Malzeme: Viskon,Mikrofiber
  • Bölüm Adı: Çocuklar
  • Öğe Türü: Şapkalar
  • Paket Boyutu: 26cm x 15cm x 18cm (10.24in x 5.91in x 7.09in)
  • Ünite Tipi: (100 adet/lot)lot
  • Paket Ağırlık: 1.74kg (3.84lb.)

İlgili ürünler

Trending.