Tripod İzlemek Kaliteli 60X Kırılma F36050 Astronomik Teleskop Astronomik Teleskop Dürbünü Alanı Lekelenme Kapsamları

v71804

Yeni ürün

222.84TL 211.73TL

Etiketler: kapsam kapsam, kapsam lekelenme, kapsam dürbünü, Ucuz kapsam kapsam, Yüksek Kaliteli kapsam lekelenme, Çin kapsamı dürbünü Tedarikçiler.

Açıklama :

Model: F36050M

Yapısı itibari: Dürbünü teleskop

Ana tüp Renk: Gümüş

Kırılma/Odak İstasyon: 360 mm

Optik diyafram açıklığı: 50 mm

90 kez, 27 kez 60 kez, 18 kez ayna grubu artı 1,5 x ayarlayabilirsiniz.

Teorik Çözünürlük: 2.000 arcseconds

2.4 Aktif Diyafram açıklığı: 50 mm (")

Odak İstasyon: 360 mm.7 f /

Eğik ayna: 90 °

Yüksek Sehpa En: 34 cm

Standart 0.965 inç ek içerir:

Mercek: SR4mm, H20mm, 3 kez Barlow lens

*100mm kutu boyutu: 440mm * 210

(Lens odak uzaklığı / göz merceğinin odak uzaklığı * birkaç Barlow katları= maksimum büyütme oranı )bu maddenin Maksimum büyütme: 90 kez

Özellikler:

F36050 yüksek güç çocuklar bir teleskop, gök cisimleri performansı iyi bir gözlem ile.

Düzey Astronomi meraklıları Flash Web Sitesi, Bloglar, iki farklı büyütme mercek nesneyi farklı mesafe ve boyutunu gözlemek için ücretsiz yapabilirsiniz yapılandırma girişi için uygun, uygun.

Ayna da inceleyen bir ayna olarak kullanılabilir, tamamen pozitif bir görüntü elde edebilirsiniz.

Yeterince hayal gücü olduğu sürece, daha ilginç ve pratik kullanım olacağına inanıyorum.

Mükemmel işçilik, istikrarlı ve güvenilir performans, güzel basılmış taşınabilir bir kutu ile, kendi seçim ve hediye arkadaşlar.

* Bakım astronomik teleskop *

Astronomik teleskop teleskop ve yaşam kullanımı üzerinde doğrudan etkisi hassas bir enstrüman, bakım. El, el velayet, sigara tarafından kullanılan olmalı uzmanları kolayca sökmeye ve tamir etmeye çalışmayın.

Astronomik teleskop optik sistem destinasyonlar birkaç setleri vardır, mercek ve diğer optik bileşenleri çeşitli ayarlar yapılmalıdır:

Kubbe ve teleskop depolama oda havalandırma, kuru, temiz (1) sağlamak İçin. Mümkün olduğunca yağmur destinasyonlar kapağını açmak için, küflü sezon güneyinde hava geçirmez bir plastik torba ile sıkı tüpün iki ucu olabilir lens (uzak) tüp yerleştirilir

2 (Tüm mercekleri, prizmalar, aynalar ve diğer optik görüntüleme ikincil dinle ve aksesuarlar). Değil kurutmada kurutucu fırın veya kurutma silindir koymak, zaman yeni bir kurutucu yerine dikkat lütfen onu ve.

3 Toz, hafifçe şişmiş kulak üst üfleme, bu yüzden aynaya olmamış gibi ağız üfleme, kullanamazsınız zaman () ayna üzerinde Işık. Dokunmak optik ayna dokunma, parmak ızı genellikle zarar ve iz bırakır terk etmeyin. Parmak izlerini mümkün olduğunca çabuk temizlemek için, susuz etanol ve temiz yağsız gazlı bez karma damlalarını eter %50 ile ayna merkezi saat yönünde ya da yavaşça aynayı silin kenarına saat yönünün tersine, bir kez silecek kadar tek bir yönde Silin. Bu yüzden alüminyum film düşmemek olarak alüminyum, silmeye çalış.

(4) Taşınabilir teleskop kadarıyla mümkün değil sis orman tarafında, su ve tuz bir sürü sahil gözlem, zorlanmış dikkat edin, sonra izle, sonra tekrar en kısa sürede silerek.

Paket Dahil:

1 x F36050mm Astronomik Teleskop Ana Tüp

1 x H6mm Mercek

1 x H20mm Mercek

1 x 1,5 X Kalkmalı Mercek

1 x Kullanım Kılavuzu

1 x Taşınabilir Metal Tripod

Ana uygulama:

Turizm

Gezi

Açık

Konser

Diğer faaliyetler.

Geniş EMS, DHL, Çin Post, Singapur Post, vb, deniz üzerinden dünya gemi yapabiliriz.

Pil ile ürün China Post ile gönderim müsaade yüzey verilmez, sadece Singapur posta yoluyla sevk ediyoruz. Oklar nakliye için Singapur post ile müsaade yüzey verilmez.

Üçüncü taraf bir hizmet tarafından işlenen çünkü en kısa sürede ödemenizi sonra deniz gemi olacak, ama teslim zaman kontrol edemiyoruz. Ama deniz beklenen zaman içinde gelmiş olsaydı, hiçbir tereddüt lütfen bizimle irtibata geçin.

Çin posta ile gönderilen paketleri takip bilgileri göstermek için 2-3 gün sürer, onlara göstermek için 4-5 gün sürer Singapur posta yoluyla olacak. Zaman teslimat takibi yardım için bize ulaşabilirsiniz ona.

Tüm ürünleri dikkatle göndermeden önce kontrol edilecektir.

Yüzme havuzu boyutu ya da aldığınız ve resim gösterdi, eğer ciddi bir alıcı varsa ve %100 doğru bekliyor, satın almadan önce bunu göz önünde bulundurun lütfen ürün arasında renk konusunda ufak bir hata olabilir.

Aldığınız ürünleri herhangi bir sorun varsa, lütfen hemen bize ulaşın, elimizden dil sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.

Eğer ürün ve hizmet ile memnun iseniz, lütfen bize bizim için çok önemli olan 5 yıldızlı bir olumlu geribildirim için bir kaş saniye sürebilir. eğer memnun değilseniz, lütfen bize ulaşın, sorunumuzu çözmemiz ve sizin için bunu çözecektir.

Ekstra vergi önlemek için en düşük bir değer olarak paket adını vereceğiz. Elimizden gümrüğünden geçirmeden sana yardım edeceğiz, ama eğer gümrük isteseydi, alıcılar vergi sorumlu olmalıdır.

  • Odak Uzaklığı: 360mm
  • Ayırt Yeteneği: Arc 2.0 İkinci
  • Fonksiyon Türü: Astronomi Casus Teleskop
  • Tripod Yüksekliği: 38cm
  • Madde: Astronomik teleskop
  • Model Numarası: F36050
  • Marka Adı: MAK
  • Yazın: Dürbünü
  • Ağırlık: 0.9kg
  • Açık Diyafram: 50mm
  • Paket Boyutu: 40cm x 20cm x 10cm (15.75in x 7.87in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 0.95kg (2.09lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.