Vintage Metal İşareti Kahve Duvar Sanatı Teneke İşareti Shabby Chic Tavern Bar Pub Ev bar Retro Sanat Poster Plaket 30 CM*20 Dekor

v71823

Yeni ürün

53.50TL 35.32TL

Etiketler: hoş, Va-srhp.org, online alışveriş, Otomotiv, Telefon & Aksesuarları, Bilgisayar Ve Elektronik, moda, Güzellik Ve Sağlık, Ev Ve Bahçe, Oyuncaklar Ve Spor, Düğünler & Olaylar.

Vintage Metal İşareti Kahve Duvar Sanatı Teneke İşareti Şık Bar Pub Ev bar Retro Sanat Poster Plak*asmak görüntü kalitesi yaratıcı 30 CM Bu dizi, sözleşmeli, şık 20 Dekor Salaş Meyhane. Bar,bireysel karakter yerlerde veya ev dekorasyon,kahve evi, her türlü için önemlidir. 20*30 CM non-Parlama,solmaz ,temiz, basit, su geçirmez malzeme:Metal Ürün Boyutu:. Sabit etki salonu mesa koymak olabilir değil sadece,aynı zamanda bu resim her köşelerinde küçük bir yuvarlak delik duvara asmak için De kullanılabilir sabit mavi tutkal vardır. ALIŞVERİŞ İPUÇLARI TESLİM SÜRESİ Siparişler ödeme doğrulama 12-48 saat içinde işlenmiş, hafta sonu ve tatil dışında olacak. İthalat masrafları,vergiler ve masraflar alıcının sorumluluğundadır. Ancak,düşük bir değer vergileri önlemek ve temizliği yapmak yardımcı olmak için bir "hediye" olarak ilan edeceğiz. Seni en iyi nakliye hizmetini en güvenilir, ekonomik şekilde sağlamak için çalışıyoruz. Not : Brezilya, teslim süresi 90 gün, öğeleri ülke Gümrük ulaşmak, temas etmek ve onlara acil bir deneyin, belki daha erken alırsın söz verdi. İADE POLİTİKASI Herhangi bir nedenle,eğer satın alma ile memnun değilseniz, öğeleri mal aldıktan sonra exchange veya 7 GÜN içinde geri ödeme için iade edilebilir. Orijinal durumda iade öğeler aldığımızda 1-5 iş günü içinde iade talebinizi değerlendireceğiz. Ürünü iade etmeden önce bize ulaşın,size hitap iade hakkı sunacak. Geri bildirim Eğer satın alma ve toplam hizmetimizden memnun kaldıysanız,yorum işimizin başarısı çok önemlidir. Beş yıldızlı bize olumlu bir geribildirim için bir dakikanızı ayırın lütfen. Eğer bu satın alma ile herhangi bir memnuniyetsizlik varsa,sadece herhangi bir zamanda bize e-posta. Satış sonrası servis üyelerimizin 24 saat içinde size cevap ve seninle birlikte iyi bir çözüm olacaktır. Olabilir endişelerinizi ve sıkıntılarınızı anlıyoruz ve elimizden geleni sorunları çözmek için elimizden geleni yapacağız.

  • Marka Adı: hohappyme
  • Şekil: Dikdörtgen
  • Malzeme: metal
  • Stil: Amerikan Tarzı
  • Model Numarası: Oturum Kahve
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.22kg (0.49lb.)
  • Paket Boyutu: 32cm x 22cm x 4cm (12.60in x 8.66in x 1.57in)

İlgili ürünler

Trending.