Yüksek Kahraman için Pivot Kol Dağı J Kanca Toka Tutucu Göğüs Kask Kemer Askısı adaptörü 2. 3. 4 Sjcam SJ4000 Xiaomi Yi Aksiyon Kamerası

v71887

Yeni ürün

7.48TL

Etiketler: Kol Bağlama, Fotoğraf Ve Video İçin, pivot kol, Ucuz kol Dağı, Yüksek Kaliteli, Çin pivot kol Tedarikçiler.

Açıklama: yepyeni ve kaliteli. Kolay yüklemek ve kaldırmak. Hafif, taşınabilir, kolay.

Paket içerir: 1 x J Kanca Bağlama Tokası

= = = = = = = = = = = = = Memnuniyetiniz, Bizim Peşinde =

1. Visa, MasterCard,et Kabul ediyoruz.

2. Tüm Kredi Kartları Güvenli Ödeme İşlemci EMANET Yoluyla Kabul Edilir . Önde Gelen Üçüncü Taraf Online Ödeme Platformu Kullanmak İçin Hızlı, Güvenli Ve Kolay. · Escrow İle Ödeme Yaptığınızda, Paranızı Güvenli Bir Şekilde Hesabınıza Yatırılır. · Para Teslim Onaylamak Sonra Sadece Bize Serbest Bırakılır. Eğer Sipariş Sonra Ödeme, Birkaç Dakika Bekleyin Ve Yeniden deneyin Ödemeler İçin Lütfen varsa. · Ödeme 3 Gün İçinde Tamamlanmalı Veya Sipariş Kapanacak.

1. Dünya çapında Nakliye, Hariç Bazı Ülkelerde Ve APO/FPO. Öğeleri Ödeme Teyit Sonra 1-7 İş Günü İçinde Sevk Edilecektir .

2. 1-2 Gün İçinde Ödemeniz Sonra Bana Adresi Söyle Lütfen; Aksi Halde, Emanet Adresi Dayalı Öğeyi Gemi, Bu Yüzden Doğru Olduğundan Emin Olacağız.

3. Lütfen Sipariş Vermeden Önce Tercih Edilen Sevkiyat Yöntemini Onaylamak İçin Bize Ulaşın. Normal Olarak, Hava Yoluyla Geliş İçin 70-30 İş Günü Sürer, Bazı Ülkelerde Uzun Sürüyor, Rusya, Brezilya Gibi Olabilir. Ve Express Tarafından 3-10 İş Günü Sürer.

4. Bazen Kötü Hava Koşulları, Gümrüklerde Zaman Kaybı Nedeniyle Daha Uzun Olurdu. Bu Nedenlerden Dolayı Biz Sorumlu Değiliz. Zamanında Öğe Almazsanız, Bu Nedenle Sabırla Bekleyin. Eğer Otuz Gün İçinde Öğe almazsanız, Lütfen Bize Ulaşın, Ve daha Sonra İzlemenize Yardımcı olacağız.

5. Maddenin İthalat Vergisi en Aza indirmek İçin Yardımcı olabilecek bir HEDİYE Olarak Declaimed Olacak. Herhangi Bir Gümrük Vergisi Veya İthalat Vergisi Sorumlu Değildir. Çok Düşük Vergi Ödemek Olabilir Ülkenizdeki Vergi Ya Da Görevi Çok Yüksekse, Pls Ses Düşük Bir Değer Beyan Etmek Bize Bildiriniz.

6. Başvuru İçin Teslim Süresi:

DİKKAT: SERVİS TRANSİT ZAMAN Taşıyıcı Tarafından Sağlanan Ve hafta Sonları Ve Tatiller Hariç. Transit Süreleri Değişebilir, Özellikle Tatil Sezonunda Olabilir.

1. Normal Kullanımda Orijinal Satın Alınma Tarihinden İtibaren, Ürünlerimize 12 Ay Garanti Vermekteyiz. 2. Sadece Kusurlu Öğe Exchange Sunulacak.

3. Alındığı Tarihten İtibaren İade Etme Bize Ve 30 Günlük İletişim İçin 7 Gününüz Var. Eğer Bu Öğe Sahip 7 Günden Fazla ise, Kullanıldığı Kabul Edilir Ve SİZE İADE VEYA DEĞİŞTİRME SORUNU OLMAZ. İstisnası yoktur! Nakliye Maliyeti Yarısında Hem Satıcı Ve Alıcı Tarafından Ayı.

4. Tüm İade Öğeler Orijinal paketlerinde Olmalıdır Ve Nakliye Takip Numarası, geri Dönüşü İçin Belirli bir Nedenle, Ve PO # Bize vermeniz Gerekir .

5.Alıcı Ve Satıcının Hoş Gelen İşlem İptal SONRA TAM MİKTARDA ÖDEME iadesi, Orijinal durumunda Öğenin Makbuz Ve Dahil Tüm Bileşenleri Ve Aksesuarları İle Ambalaj Üzerine, olacağız. Ya Da, Bir Yedek Seçebilirsiniz.

1. Onları Aldıktan Sonra Lütfen Ürünlerin Alımını Onaylamak. 2. Aldığınız Ürünler İçin Herhangi Bir Sorunuz Varsa, Zaman İçinde Lütfen Bizimle İrtibata Geçin Ve En İyi Bizim Sorunları Çözmeye Çalışın Ve Sizi Memnun Edecektir. 3. Eğer Memnun Değilseniz, Bize Olumlu Geribildirim Verin Lütfen. Eğer Değilse, Herhangi Bir Olumsuz Ya Da Tarafsız Geribildirim Ayrılmadan Önce Bizimle İrtibata Geçiniz. Seninle Herhangi Bir Sorunları Çözmek İçin Çalışacağız.

  • (Mm)katlanmış Uzunluğu : 10
  • Malzeme: karbon fiber
  • Kullanın: Video Kamera
  • Model Numarası: Görüntüler için J Kanca Toka Tutucu Göğüs Blet Kask Askı Montaj adaptörü
  • Marka Adı: KomoKe
  • Ağırlık (g) : 30
  • Paket: No
  • (Mm)Max Extened Uzunluk : 10
  • Yazın: Mini Tripod / Hafif
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 1cm (3.94in x 3.94in x 0.39in)

İlgili ürünler

Trending.