Yüksek Kaliteli Araba Havalandırma Parfüm Çiçek Kokusu Otomatik Çıkış Hava Kokusu Katı Parfüm Araba 4 Renk Otomatik Dekorlar Şekillendirme

v72030

Yeni ürün

11.73TL 9.53TL

Etiketler: koku araba, araba hava, araba koku, Ucuz koku araba, Yüksek Kaliteli otomobil hava, Çin araba parfüm Tedarikçileri.

USD 1.09 /çanta

Oda spreyi grup boşluğu arkasına eklenen özellikler:. Sonra ürün Çiçek Rengi: Pembe, Mor, Yeşil, Koyu Mavi Boyutu Alaşım + Plastik Şekil-araba klima havalandırma Malzeme: resim Olarak eklenir

Paket 1 x Hava Spreyi 2 x Parfüm Tabletler Dahil:

1. DÜNYA ÇAPINDA NAKLİYE. (Hariç bazı ülkelerde ve APO/FPO)

2. Emir thepayment doğrulama sonra processedtimely.

3. Sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresiniz teslimat adresi ile aynı OLMALIDIR.

4. Gösterilen resimler asıl öğe değildir ve sadece referans içindir.

5. SERVİS TRANSİT ZAMAN taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç. Transit süreleri değişebilir, tatil sezonu particularlyduring olabilir.

6. Eğer 30 gün içinde ödeme sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın. Bir cevap ile gönderi, takip ve geri mümkün olduğunca çabuk elde edeceğiz. Amacımız Müşteri Memnuniyeti.

7. Durum ve zaman farkları hisse senedi nedeniyle, hızlı teslimat için ilk mevcut depo bizim öğeyi gemi seçecektir.

1. Alındığı tarihten itibaren iade etme bize ve 30 günlük iletişim için 7 gününüz var. Eğer bu öğe sahip 7 günden fazla ise,kullanıldığı kabul edilir ve SİZE İADE VEYA DEĞİŞTİRME SORUNU OLMAZ. İstisnası yoktur! Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı bearby var.

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR ve nakliye takip numarası ile bize geri dönüş gerektirecek özel ve po

3. Alıcı ve Satıcının hoş gelen işlem iptal SONRA TAM KAZANAN TEKLİF TUTARINI iade, orijinal durumunda öğenin makbuz ve dahil tüm componentsand aksesuarları ile ambalaj üzerine, olacağız. YA da, bir yedek seçebilirsiniz.

4.Eğer ürün(ler) (olan) olarak reklamı varsa tüm nakliye masraflarını karşılayacak olacağız.

1. (Öğeleri hariç) arızalı Ürün için 12 ay Üretici limitedWarranty hasarlı ve/veya alınmasından sonra yanlış. 3 ay garanti ile Accessoriescome.

2. Arızalı ürün bildirilen ve garanti süresi (ve orijinal ambalajında, mümkünse) iade edilmelidir. Kusur ne tellus ve bize sipariş numaranızı vermek zorundadır. ONARIM VEYA SÜRESİ DOLMUŞ BİR GARANTİ İLE EŞYALAR DEĞİŞTİR ETMİYORUZ.

Yukarıda listelenen tüm politikaları için hoş tarihinde sipariş üzerine kabul edersiniz.

100% müşteri memnuniyeti için mükemmelliği ve çaba yüksek standartları korumak. Geri bildirim o kadar tatmin edici endişelerinizi bize nötr veya negatif geribildirim vermek ÖNCE hemen bizimle youcontact, istek çok önemli.Eğer onlar hakkında bilmiyorsanız, biz sorunları çözmek mümkün değildir.

  • Özel Özellikler: Oto Dekorasyon için çiçek Şekil
  • Ağırlık: 15g
  • Yazın: Hava Spreyi
  • Malzeme Türü: Alaşım + Plastik
  • Öğe Türü: Hava Spreyi
  • Model Adı: On üç bin dört yüz doksan dört
  • Marka Adı: sikeo
  • Şekil: Katı
  • Paket Ağırlık: 0.025kg (0.06lb.)
  • Ünite Tipi: Set
  • Paket Boyutu: 14cm x 10cm x 5cm (5.51in x 3.94in x 1.97in)

İlgili ürünler

Trending.