Airsoft Avcılık İçin Mount evrensel Yeşil Lazer Nokta Amaç Taktik Görüş Kapsamı Demiryolu Tabanca ve Tüfek Atış

v72424

Yeni ürün

123.25TL 115.84TL

Etiketler: Kemer Avcılık, hunt at, av ışıkları monte kapsam tüfek, Ucuz av kemeri, Yüksek Kalite AVI at, Çin avcılık ışıkları kapsam Dağı Tedarikçiler tüfek.

Bu Lazer görüş windage ve yükseklik için ayarlanabilir, koyu veya düşük ışıkta açık nokta gün bile işaret ışığı ve temiz lazer ışını sağlayabilir. (Dahil değildir) sıçan kuyruğu anahtarı ile kullanılabilir. "8" tipi raya uygun 25-30 mm boru için bağlama. Arama yapmak için uygun, av, kendini savunma, günlük taşıma, devriye, vb. (Dahil değildir) LC 16340 pil tarafından işletilmektedir. İPX3 Dalga boyu: 532nm Yeşil Dalga boyu: 630-680nm Etkili mesafe: 800m Ürün rengi: Siyah Lazer renk: Yeşil Boyutlar: 12x3x2 özellikler: Malzeme: Alüminyum Güç: 5MW su Geçirmez seviyesi:.*D 5cm(L D*) Not: düğme ayarlamak Zaman, önemli bir defasında bir düğme daha yukarı ayarlamak, diğer topuzu ayarlamak gerek olmasa bile, döndürülmüş ve sonra geri yarım tur sonra döndürülmüş, yeniden ayarlama düğmesi ihtiyacı döner devam etmek zorunda olmamalıdır. Paket ( Pil Olmadan 1 x Yeşil Nokta Lazer Görüş Vardır:!!! 1 ) 1 x Kuyruk Anahtarı 1 x Allen Anahtarı 1 x Universal rail mount "8" tip x 21 mm Raya Montaj

1. Aşağıdaki ödeme yöntemleri: Alipay, MasterCard, Qıwı Cüzdan, Boleto, Moneybookers, Western Union kabul ediyoruz. 2. Koruma sadece Hoş platformu tarafından acceped ödeme yolu verir.

1. Comfirmed olmak ödeme sonra (iş günü değil, tatil veya hafta sonu) 2-3 gün içinde öğeleri göndereceğiz.

2. 30 gün içinde ödeme maddeden alma, lütfen bize ulaşın mi yoksa. Size zamanında cevap verecektir!

3. Siparişiniz 5$r ise, Ücretsiz kargo ürün (merak Etme, ürünün güvenli bir şekilde gelecek) ayrıntılı izleme bilgileri sorgulamak, eğer daha detaylı bilgiye ihtiyaç duyarsanız, Çin Post seçin nakliye maliyeti ödemek gerekiyor Hava Posta veya diğer Kayıtlı lütfen.

1. Alınan lütfen paketi kontrol ediniz. eğer herhangi bir sorunuz varsa, zaman içinde bize ulaşın, Madde 7 günden fazla elinizde Varsa lütfen kullanılan, Hiçbir Nedenle iade etmek istendi eğer kabul edilir, Nakliye maliyeti her iki bölümü ile ayı olmalıdır. 2. Not: Erkeklerin kusurları garanti edilmez,bu tür bir zarar olarak kullandıktan sonra yapılan,su hasarı ve benzeri.

  • Marka Adı: Kinsmirat
  • Çıkış Gücü: 1-5mW
  • Model Numarası: WJ0431B
  • Yazın: Lazer Görüş
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.35kg (0.77lb.)
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.