Huawei Keyboard Lite Lite 2017 P9 P10 Lite 8 Lite Zırh PC Telefonu Durumlarda Onurlandırmak İçin Hybrid Case Arka Kapak Silikon Kapak Gold Siyah IDE

v72431

Yeni ürün

26.41TL 19.82TL

Etiketler: Telefonu durumlarda, dava seviyelerine, Silikon Kapak, Ucuz telefon durumlarda, Yüksek Kalite durumda seviyelerine, Çin silikon kapak Tedarikçileri.

Yüksek kaliteli Yumuşak TPU + PC Malzemeden Yapılmış Ürün Açıklaması: 100% Yeni ve Yüksek Kaliteli Case. 1 Çift Katmanlı Hibrid Darbeye Darbe Tasarım Anti eşsiz 2-telefonunuz için + Çizilmeye dayanıklı + Kir-dayanıklı, Mükemmel Koruma Skid. Ultra ince Mükemmel şekli uyuyor.Kolay yüklemek ve kaldırmak. Paket İçeriği: 1 x Çift Katman Zırh Darbeye dayanıklı Koruyucu Telefon kılıfı

Hoş platformu tarafından MasterCard, Visa, Boleto Bancario, Maestro, WebMoney, QIWI Cüzdan, Banka Havalesi ve Western Union gibi desteklenen ödeme yöntemleri kabul ediyoruz. Ödeme sipariş verildikten sonra 3 gün içinde yapılmalıdır. Eğer sipariş fiyatı değiştirmeniz gerekirse, lütfen satış kişi lütfen

Biz Dünya çapında gemi, bazı ülkelerde ve APO/FPO hariç. Siparişleri zamanında ödeme doğrulama sonra gerçekleştirilecektir. Lütfen emin olun sipariş adresiniz teslimat adresi ile eşleşir. Sadece teyit sipariş adrese gönderiyoruz. Eğer kayıtlı adresiniz teslimat adresi farklı ise, sipariş verirken bize detaylı nakliye adresi veriniz. Mal teslim süresi lojistik sağlayıcı tabidir ve hafta sonları ve tatiller hariç. Mal teslim süreleri, özellikle tatil sezonunda olabilir. Ücret müşterilerin tarife ücreti ve diğer ücret azaltmak için, bazı ülkeler için hediye yerine gerçek Ürün Adı ilan ediyoruz. Net gümrük ücreti ödemek ithalat vergisi, KDV ve diğer ücret alıcı’ sorumluluğundadır. Müşteri, uygun olduğunda, vb DHL, Fedex ve UPS gibi ticari Hızlı Servis ( Uzak Alan Ücretli), RAS ödemek gerekiyor. Çin Havayolu tarafından gönderilen tüm parsel 2kgs içinde ağırlık sınırlıdır. Eğer sipariş ağırlığı 2kgs fazla ise, iki takip numarası ile paket gemi olacak. Rus Post kurala göre, alıcı ( ilk adı, baba adı ve soyadı ) tam adı gümrük, ithalat vergileri, vergi ve diğer gümrük masrafları kaynaklanan gecikmelerden sorumlu değiliz sağlanmalıdır. Ayrıntılar satış kişiler lütfen bizim için damla nakliye kabul ediyoruz.

(Kalemler hasarlı ve/veya alınmasından sonra yanlış hariç) arızalı Ürün için 12 ay Üretici Garanti. Aksesuarlar 3 ay garanti ile birlikte gelir. Arızalı ürün bildirilen ve garanti süresi (ve orijinal ambalajında, mümkünse) iade edilmelidir. Kusurun ne olduğunu bize ve bize sipariş numaranızı vermek zorundadır. ONARIM VEYA SÜRESİ DOLMUŞ BİR GARANTİ İLE EŞYALAR DEĞİŞTİR ETMİYORUZ. Yukarıda listelenen tüm politikaları için hoş tarihinde sipariş üzerine kabul edersiniz.

Kalite ile ilgili sorunları ile ürün değişimi veya para iadesi için 7 gün içerisinde malı aldıktan sonra satış ile temasa geçerek iade edilebilir. İade nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından paylaşılır. Eğer 7 günden fazla ürünler tutarsanız, kullanılmış kabul edilir. İade veya değişim kabul edilmez. Dönüş satışlarımız başvurun lütfen ilk önce bize geri dönmesi için sipariş numaranızı ve belirli bir nedenle öneriyoruz. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında olmalıdır ve iade takip numarası ile bize sağlamak gerekir. Eğer öğe sevkiyat sırasında zarar görmüş, geri ödeme için satışlarımız başvurabilirsiniz. İade talebi olduğunda, lütfen en kısa sürede net bir şekilde madde ile sorunu gösteren bizi fotoğraf ya da video ve takip numarası veriyor. Ayrıca kurye Hasar “belge” Kanıt veriniz. Alternatif olarak, teslim kişi önünde öğe paketi açılabilir. Eğer madde nakliye sırasında zarar görmüş, imzalamak, bu paketi reddettiğini söyleyerek bize ulaşın reddedebilirsiniz. Sonra yeni bir öğe size en kısa sürede göndeririz.

100% müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz, müşteri geribildirim en önemli. Eğer bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, bize daha güvenli bir iş geliştirmemiz ve size daha iyi hizmet yapacak öğeyi aldıktan sonra olumlu tepkiler ve iyi eleştiriler, verin lütfen. Eğer herhangi bir sorunuz ya da sorununuz varsa, lütfen hemen önce bize bize nötr veya negatif geribildirim vermek. Elimizden sorunları çözmeye çalışın ve sizi memnun edecektir. Olumlu veya Nötr olumlu geri bildirim değiştirmek için nasıl ilgili Nasıl geri bildirim revize edebilirim? Hoş yardım merkezine başvurun ” olabilir.

  • Uyumlu Marka: Huawei
  • 2 ile uyumlu : Huawei Yükselmek İçin P9 P9 Lite Telefonu Durumlarda
  • Yazın: Yarım sarılmış Durumda
  • Perakende Paket: No
  • kalite: Yüksek Kaliteli A+++++
  • özellik 3: Skid Kapsar darbeye dayanıklı/Çizilmeye Dayanıklı/Kir-dayanıklı/Anti-
  • Stil: Moda/Lüks/Popüler/İşlevsel/Askeri
  • Özellikleri: Gelecek Tarzı Durumda
  • Fonksiyon: Anti-knock,Ağır Koruma
  • İnsanlar için : Kadın Erkek Çocuk Kız Çocukları İçin Hediye
  • 1 özelliği : 1 Çift Katman 2 Fundas Silikon Darbeye dayanıklı
  • Malzeme: PC Plastik + Yumuşak SIFIRLAMA
  • İçin kullanın : Tatil/Açık Kapalı Spor/egzersiz Al
  • Tasarım: Geometrik,İş,Soyut
  • Marka Adı: AEFUNDA
  • özellik 2: Ultra Slim Armor Silikon Etkisi Hibrid PC Capa
  • Uyumlu : Huawei Yükselmek İçin Keyboard Keyboard Lite Arka Kapaklar
  • Boyutu: 5.0 inch/5.2 inch
  • Paket Ağırlık: 0.08kg (0.18lb.)
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.