G93 USB Şarj edilebilir Pet Teddy Bichon Yaka için Yaka Sıcak Satış Yavru Köpek kediler Gece Güvenlik Parlaklık Yanıp sönen Işık Kolye LED

v7250

Yeni ürün

34.22TL 30.11TL

Etiketler: Led Yaka, pet yaka led, Gece Güvenliği, Ucuz led yaka, Yüksek Kaliteli pet yaka led, Çin gece güvenlik Tedarikçileri.

G93 USB Şarj edilebilir Pet Teddy Bichon Yaka için Yaka Sıcak Satış Yavru Köpek kediler Gece Güvenlik Parlaklık Yanıp sönen Işık Kolye LED

USB ŞARJ edilebilir SÜRÜMÜ :\\ \ 'biterse yeni pil satın almak için rahatsız olmayacaksın.

Naylon +Kristal kafes Kumaş + iki CR2032 düğme pil kullanımı (Tip: Ayarlanabilir Modu: 4 mod, Uzun parlak yaka) Işık PP LED durumu: %100 Marka Yeni ve Yüksek Kaliteli Malzeme. Flash. Güç ( kontrol geçiş yaparak) yavaş Flaş,kapalı: (insided) 2x CR2032 düğme pil, Ultra-ince pil, değişiklikler kolay. pil değiştirilebilir olabilir , bakkal veya süper marketler yaka renk Boyutu: Kırmızı, Sarı, Mavi, Yeşil, Turuncu, pembe,beyaz renk LED: Aynı: Büyük 2.5 (40-48) 2.5 CM * Uzunluk CM (Boyut : Orta) L=Genişlik CM * Uzunluk (45-52) CM (Boy) Genişlik=Genişlik 2.5 CM * Uzunluk (35-43) CM (Boyutu : Küçük) M : S=XL=Genişlik 2.5 CM * Uzunluk (52-60) CM (Boyut mevcut Renk : Ekstra Büyük)

İntroction: Naylon Evcil Köpek Güvenlik yaka, giyecek ve toka ile kaldırmak kolay ve kullanışlı LED Aydınlatma. Geceleri yürümek ve eğlenmek için İdeal.Karanlıkta muhafaza edip, hem sizin hem de evcil hayvan\\'nın güvenliğini sağlamak için sevimli hayvan benzersiz, ama aynı zamanda mükemmel bir şekilde yapar sadece. CE tarafından, ROHS, EN471 su geçirmez , ürünün taşınabilir elektronik bölümü temizlik karanlık ortam için uygun değil, ya da Evcil Hayvanlar için kullanım Paketi için uygundur açın ve ışık yayan bir işlevi kapattığınızda bireysellik ifade , moda tasarım , moda, gece veya gündüz, yer alırken gece , parlak fiber optik, ışık açık ve pet hareketi, bir uyarı , at köpek yürüyüş: 1x Naylon Pet Hakkımızda Güvenlik Işık Yaka Gerçek resim Led:

Ürünler: Tüm ürünlerimiz dostu ve güvenli malzeme Eko kullanılır ve sıkı kalite kontrol prosedürü var. Bu yüzden ürünlerimizin kalitesini güvence olabilirsiniz.

Büyük sipariş büyük indirim, eğer büyük miktarda satın alırsanız, size çok rekabetçi bir fiyat sunabilir · indirim. Eğer indirim hakkında daha fazla şey öğrenmek istiyorsanız, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.

· Özel Yapmak/OEM: Biz fabrika, böylece OEM/Özel yapmak açığız. Eğer tasarım sunuyorsanız, istediğiniz öğeleri üretebilir.

Evcil hayvan ürünleri imalatı, birçok türde hayvan giysileri, evcil hayvan taşıyıcıları, evcil hayvan aksesuarları, pet yaka ve benzeri gibi·.

·Hoş geldiniz fabrikamızda ziyaret etmek ve değerli önerilerinize ihtiyacımız var.

Dikkat:

Ödeme:

Escrow,Western Union,Banka Havalesi kabul ediyoruz.

Nakliye: lütfen sipariş verdiğinizde kargo ücreti dahil sipariş için nakliye yöntemi ve ödeme seçin.

Teslim süresi, hedef ve diğer faktörlere bağlıdır. Tek tek ülkelerdeki kez gümrük farklılıkları tüm uluslararası shipmentsdue teslim süresi garanti edemeyiz,

hızlı ürün yapılır nasıl etkileyecek.

Geribildirim politikası:

Memnuniyet ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir. Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun kaldıysanız lütfen olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın.

Eğer ürün veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.

Elimizden herhangi bir sorunları çözmek ve en iyi müşteri hizmetleri sunmak yapacağız.

  • USB şarj: destek
  • Boyutu: S, M, L, XL
  • Desen: Katı
  • Malzeme: Naylon
  • Özellik: Güvenlik, dayanıklı, eko-otel temizdi
  • Yazın: Köpekler
  • Sezon: Her Mevsim
  • Marka Adı: Dogbaby
  • Uygun: Küçük köpek Yavrusu Mediumn köpek kedi için
  • renk: Seçim için çoklu renk
  • Yaka Tipi: Temel Yaka
  • Paket Boyutu: 15cm x 12cm x 3cm (5.91in x 4.72in x 1.18in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)

İlgili ürünler

Trending.