ULAŞILABİLİR Yüksek Kırmızı Yeşil Holografik Görüş noktası için 20 mm Picatinny Mount Tüfek Kapsam ve Weaver Raylı Sistem ile Hızlı Ayırma Tüfek

v72569

Yeni ürün

178.19TL 169.27TL

Etiketler: Kapsam usb, kapsam Otomotiv, kapsam hava, Ucuz Kapsam usb, Yüksek Kaliteli kapsam Otomotiv, Çin kapsamı hava Tedarikçiler.

Kırmızı/Yeşil Nokta Görme küçük, hafif ve sağlam kırmızı nokta manzaraları avcılık, spor çekim, askeri ve kolluk uygulamaları için geliştirilmiş.

Nokta Görme büyük ölçüde durumsal farkındalık ve hedef tespiti hızını artırır nişan "iki gözü açık" yöntemi için tasarlanmıştır .

Kalan hedef, ortalama eliminasyon gerek sabit iken paralaks-ücretsiz tasarım sayesinde ,nokta, kullanıcının göz hareketlerini izler .

Optik Sistemi :

Çalışma Prensibi: Pasif Kırmızı Nokta Kolimatör Refleks Görme

Optik Büyütme: 1X ,sınırsız göz kabartma

Açık Diyafram açıklığı: 20 mm

(1.2 mRad )Nokta boyutu hedefleyen: 4MOA*

Optik Kaplama: Anti refleks ve Bant kaplama Pas

(650 nm dalga boyu )Dot Renk: Kırmızı/Yeşil

Optik İmza: Hiçbir ileri optik imza form nokta 10 metre ötesinde

Güç kaynağı :

CR2032 Pil Tipi: 3V lityum pil, tip, ticari

2000hrs üzerinde pil Ömrü, tipik. 12 7 pos sürekli kullanım

Değerleri oda sıcaklığında kaliteli bir pil için geçerli ve

Paket İçeriği:

1 x Görme Kapsam, 2 x Lens Kapağı 1 x İngiliz Anahtarı, 1 x Temizleme Bezi, 1 x Kullanım Kılavuzu (İngilizce)

DHL, EMS, Çin Post, Singapur Post ve diğer yöntemlerle parsel yollayabilirsiniz.

Alıcı ülke tarafından tahsil herhangi bir vergi ve/veya görev sorumludur. eğer alıcı istenirse bazı onları önlemek için paket üzerinde "örnek" ya da "hediye" yazabiliriz.

Paketleri 2-4 iş günü içinde ödeme sonra gönderilecektir. Eğer sipariş veya paket hakkında herhangi bir özel gereksinimleri varsa, lütfen ödeme yapmadan önce bize haber veya varsayılan paketleri kullanacağız.

China Post ve Singapur Post ile gönderilen paketler genellikle izleme online bilgi göstermek için 3-5 iş günü sürebilir. Takip numarası ile online kendini parsel bilgileri izlemek, ya da bizden yardım talep edebilirsiniz.

Boyutu ya da aldığınız ürünleri ve fotoğraflar arasında renk konusunda ufak bir hata olabilir, bu farklı ölçüler ve renkler izlemek için. eğer ciddi bir alıcı varsa ve %100 aynı bekliyor, satın almadan önce düşünün lütfen.

Eğer bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, Lütfen diğer alıcılar ve bizim için çok önemli olan 5 yıldızlı bir geribildirim için bir kaç saniye alır.

Eğer ürün veya hizmet ile memnun değilseniz, lütfen olumsuz bir geribildirim ayrılmadan önce bize ulaşın ya da bir anlaşmazlık açmak, elimizden sorunu çözmek için, yeni bir tane göndermek gibi veya size para iadesi yapacağız. eğer düşünebilirsiniz memnun olacağız.

  • Model Numarası: QM0037
  • Yazın: Tüfek
  • Marka Adı: souforce
  • Fonksiyon: Kırmızı Nokta
  • Paket Boyutu: 25cm x 15cm x 10cm (9.84in x 5.91in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 0.2kg (0.44lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.