4 dijital Pin LCD Ahşap Nem Nem Dedektörü Test cihazı %5 Nemli Metre %40 Bırak Gemi

v7275

Yeni ürün

57.68TL 47.87TL

Etiketler: Nem Metre, Ucuz Nem Ölçer, 4 dijital Pin LCD Ahşap Nem Nem Dedektörü Test cihazı 5% 40% Damla Gemi Nemli Metre.

Bu nem ölçer ahşap, bambu, pamuk, tütün, kağıt ve benzeri gibi malzemelerin geniş bir su bileşimi tespit edilebilir. 5% 40% nem oranı Geniş ölçüm aralığı vardır. 4 çelik keskin probları ya da iğneleri vardır ve piyasadaki en çok yönlü Nem ölçer bugün biridir. 4 iğne probu test edilecek malzemeden 2 iğne daha fazla örnekleme miktarı elde edebilirsiniz, çünkü bu nem ölçer, daha güvenilir, daha net, daha kesin ölçüm sonuçları ve daha doğru veri elde edersiniz. 5'i ya amatör ya da profesyonel mühendisler, marangozlar ve esnaf için önemli bir araç haline getiren test edilen nesnenin, nem seviyesi %40 arasında ölçer. Gerçekten binalarda nem kontrol etmek ve etkili bir cihaz bina haritacılar ve diğer kullanıcılar, bambular, Karton ve kağıt, Sunta, lif levha, Köpük, Turba, Alçı ve Kum gibi ağaç malzeme orta yoğunlukta yumuşak nem seviyesini ölçmek için sağlar. Nem kontrol etmek veya ölçmek bu ölçer kullanan binaların güvenliğini korumak için, ve mobilya üretimi tüm aşamaları, Ağaç İşleme ve inşaat yapı kereste üretimi, kurutma nem sorunları en aza indirmek için en kesin ve en çabuk yoludur. Doğru metre kullanılarak ahşap gibi yüzey kontrol eder, böler, çözgü ve yaymaksızın gibi pahalı hatasız boyutlu istikrarı korumak ve güvence altına alabilirsiniz.

Donanımlı özellikleri: doğru örnekleme Dijital büyük boy 4 çelik pim LCD Ekran Çözünürlüğü: %1 Doğruluk: hızlı (fonksiyon 0°C ila 40°C (32°F 104°F), 0 ~ 70%RH Güç Otomatik Kapanma Çalışma Sıcaklığı: veri Düşük pil göstergesi kolay gösterim için Sembol ve birim ekran bellek) değeri basılı tutun Tarih ve 1% Nem seviyesi aralığı: %5 ila %40 oranında Yüksek çözünürlük ve yanıtı±: 63 125*25 mm/4.92"x2*1 x 6F22 9 V pil (pil dahil değildir) Renk: gri Boyutlar:.48"x 0.98"(yaklaşık.) Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resmi öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir miktar: 1 adet Not:. Anlayışınız için teşekkürler.

Paket içerir:

1 x Dijital Nem Ölçer, 1 x Taşıma çantası 1 x İngilizce Kullanım Kılavuzu

  • renk: gri
  • DİY Malzemeleri: Elektrik
  • Ekran Tipi: Dijital
  • Marka Adı: OOTDTY
  • Arkadan Aydınlatma İle Ya Da Değil: No
  • Paket Ağırlık: 0.19kg (0.42lb.)
  • Ünite Tipi: Set
  • Paket Boyutu: 29cm x 19cm x 11cm (11.42in x 7.48in x 4.33in)

İlgili ürünler

Trending.