23 ücretsiz Kargo 100Pcs/Lot Çinko Alaşım Metal Mine Arı Takılar.5x18MM

v72764

Yeni ürün

123.39TL

Etiketler: metal alaşım, çok çok, Çinko metal, Ucuz metal alaşım, Yüksek Kalite çok çok, Çin çinko metal Tedarikçileri.

Resimde gördüğünüz gibi,bu takılar çok güzel ve şık vardır.Çok güzel cazibe barcelet,kolye ve yapmak için kullanabilirsiniz.Eğer takarsan göz alıcı olabilir.Ayrıca çok cömert gibi görünecektir.Zincir mağaza da satın almak,Mağaza Kategoriler:tedarik edebilirsiniz.Her detay özenle yapılmış.Tüm resimler kendime,tüm gerçek öğeleri olun.

Güven ile alın! Nakliye için daha güzel öğeleri birleştirebilirsiniz

Madde Malzemeleri

çinko alaşım metal

Ağırlıklı Renkler

resim Miktar olarak

100pcs Maddenin Yaklaşık Boyutu

18mm 23*

Durum:

Yeni,kullanılmamış

Resim daha fazla ayrıntı göstermek için büyütülür , teklif vermeden önce gerçek boyut için üye olun lütfen,teşekkür ederim.

Emanet ,kredi kartı,vb kabul ediyoruz.

Ödeme temizlendikten sonra 1-3 iş günü içinde sipariş gemi olacak. Uluslararası nakliye olduğu için,teslimat süresi çoğu ülke için arriver hakkında 10-25 iş günüdür. (iş günü ödeme göndermeden önce teyit ediniz hafta sonu ve resmi tatiller dahil değildir).

EMS,DHL,UPS,FedEx havayolu yükseltme olacağız. dolardan fazla 130dollars satın almak. Hiçbir ekstra ücret vardır,ama 3-7 gün içinde paket almak,çok hızlı yapabilirsiniz!

eğer nakliye ile ilgili daha fazla sorunuz varsa, lütfen bana bildirin. En iyi herhangi bir sorun ya da sorunları çözmek için nasıl tartışabilirsiniz. Yine, Müşteri Hizmetleri benim bir numaralı önceliktir.

Bir kez öğe tatmin edici durumda geldiğinde,yüksek terminaller yıldızı ve bizim için öğeleri Festivali sırasında nakledilen,nakliye tarihi gecikecek pozitif besleme bırakın lütfen.

Geri bildirim bizim için çok önemli, çok olumlu geri bildirimler bize bırakın, eğer herhangi bir nedenle memnun değilseniz, ve nötr ya da negatif geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz lütfen. Tatmin olana kadar bu sorunu çözeceğiz. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Kesinlikle, tür alıcılar bizim için olumlu geribildirim terk edeceğiz.

Toptancı ve ihracatçısı olan ve dünyanın her yerinden binlerce müşteriye hizmet verdik. Ürünlerimiz fabrika doğrudan, hiçbir orta adam, hiçbir yüksek biçimlendirme, çok kaliteli ürün henüz çok rekabetçi fiyat sağlayabilir miyiz.

Toptan Boncuk, bulgular ve el sanatları konusunda uzmanlaşmış ediyoruz. Tibet Gümüş Boncuklar ve Takılar satıyoruz, Uygun Stil Boncuk, Lampwork Cam Boncuk, Boncuklar ve Kolye, emaye işi Boncuk ve Dekorasyon, İnci Boncuk, Kabuk Boncuk, Ahşap Boncuk ve Tohum Boncuk Takılar. -1mm yaklaşık 0.5 mm boyutunda hafif bir farklılık olabilir. Ayrıca,Renk biraz tek tek her monitörün Renk Kalibrasyonu bağlı olarak değişebilir. çünkü boncuk her parti tam olarak aynı olamaz. Sipariş aldığınızda, bu dikkatli olun lütfen.

Diğer öğeleri kontrol edin ve favori listenize bizi ekleyin lütfen.

Çok teşekkür ederim.

  • Cinsiyet: Çocuk, Erkek, Unisex, Kadın
  • Durumu: Yepyeni
  • Takı Türü: Kolye veya Charms
  • Model Numarası: On bin
  • renk: resim olarak
  • Kolye veya Charms Türü: Çekicilik Kolye
  • Öğe Türü: Charms
  • Fırsat: Hediye
  • İnce veya Moda: moda
  • Paket Boyutu: 26cm x 26cm x 26cm (10.24in x 10.24in x 10.24in)
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)
  • Ünite Tipi: (100 adet/lot)lot

İlgili ürünler

Trending.