Elektrikli Scooter Ön Zincir Dişli T8F 11Teeth Elektrikli Motor Dişli Elektrikli Scooter Motor Pinyon

v72779

Yeni ürün

52.13TL

Etiketler: elektrik motoru dişli, dişli t8f, elektrikli scooter dişli, Ucuz elektrik motoru dişli, Yüksek Kaliteli dişli t8f, Çin elektrikli scooter dişli Tedarikçileri.

9mm* 10mm Kalınlık: 4 mm T8F Zinciri Renk: Siyah İç Çap için Kullanılan elektrikli Scooter Ön Zincir Dişli T8F 11Teeth Elektrik Motoru Dişli Elektrikli Scooter Motor Pinyon Adı: 11 Diş Dişli/Pinyon Zincir ::

Eğer ürün aracınız için uygun olup olmadığını teyit için bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin lütfen onaylayın coudln varsa. Sipariş ettiğiniz hangi maddenin farklı renk (24 V , 36V veya 48 V) farklı Voltaj veya diğer farklı özellikleri vardır bu yüzden doğru mal gönderebiliriz, pls bize istediğiniz tam olarak bilgilendirin. Eğer işaret veya 5 gün içinde onay mektubumuzu cevap vermedi alabilirsiniz yanlış maddeyi sorumlu olmayacağız. Bir seferde 3 veya daha fazla öğe sipariş, eğer herhangi bir nakliye yöntemi değiştirmeden ucuz nakliye maliyeti almak için bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin. Doğrudan Scooter üreticisi, eğer mağazamızdan doğru madde bulamadı varsa, pls seni bulduğum için, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Eğer toptan yapmak istiyorsanız, toptan fiyat listesi için bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Lütfen toptan için ADEDİ bizim her madde için 20pcs olduğunu kaydetti. Eğer tüm araç ilgileniyorsanız, daha fazla bilgi için herhangi bir zamanda bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin. ( web sitemizde www.tmax-easy.cn var).

T/T (Visa ya da Master Card), Kredi Kartı, Western Union ve Paypal ile ödeme yapabilirsiniz. Sipariş verirken lütfen kargo ücreti dahil sipariş için bizim nakliye yöntemi ve ödeme bilgilendirin. Alıcılar tüm ek gümrük ücretleri, komisyonculuk ücreti, harçları ve vergileri ülke içine ithalat için sorumlu olduğunu unutmayın. Bu ek ücretler teslimat zaman toplanabilir. Reddetti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir. Teklif edeceğimiz nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez, ve alıcı Gümrük Vergilerinden sorumludur.

Bir kez ödeme öğe hissesi varsa tamamlanır 3 gün içinde öğeleri göndereceğiz. Eğer stok yoksa, size 15 gün içinde öğeleri göndereceğiz.Çok nazik anlayışınız için teşekkürler. Eğer bunun için sabırsızlanıyordu ise, ödeme yaparken dikkatli olun pls. Öğeyi gemi olacak adresi siparişi bilgilerini türetilmiştir. Böylece alıcı emin nakliyat adresi geçerli ve doğru olduğundan emin olun. Yanlış Adres nedeniyle herhangi bir damges veya kayıptan sorumlu olmayacağız. Eğer alıcı FedEX, DHL nakliye yöntemi seçin, sevkiyat Hongkong transit olacak. Lütfen paket Hongkong geldi kadar takip numarası alamıyoruz lütfen unutmayın. Hızlı ürün kontrol ne kadar etkileyebilecek tek tek ülkelerde kere, Gümrük farklılıklar nedeniyle tüm uluslararası gönderiler teslim süresi garanti etmiyoruz. Eğer zamanında mal almak istemiyorsan, lütfen bize ulaşın, elimizden sorunu çözmek için çalışacağız.

Elimizden gelenin en iyisini müşterilerimize hizmet etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Eğer herhangi bir nedenle öğeleri aldıktan sonra 7 GÜN içinde iade ederseniz paranızı geri alırsınız bizim. Ancak, alıcı emin döndürülen öğeler özgün koşulları içinde olduğundan emin olun gerekir. Öğeleri iade edildiğinde hasar veya kayıp varsa. Alıcı bu tür bir hasar veya kaybından sorumlu olacak ve alıcı tam bir geri ödeme vermeyecektir. Alıcı hasar veya kayıp maliyeti kurtarmak için lojistik şirketi ile bir dava dosyası için çalışmalısınız. Alıcı iade nakliye ücretleri için sorumlu olacaktır.

1 aylık ücretsiz değiştirme sunuyoruz. Alıcı ürünü aldıktan itibaren 7 GÜN içinde değiştirilmesi için isteyebilir. Alıcı bize özgün condistions ürünü iade edilmelidir ve dönüş için nakliye masrafları taşımalıdır. Ayrıca 12 aylık ücretsiz bakım sağlamak. Alıcı bize özgün condistions ürünü iade edilmelidir ve dönüş için nakliye masrafları taşımalıdır. Herhangi bir parçanın değiştirilmesi gerekiyorsa, alıcı da değiştirilecek parçaların masrafları ödemek gerekir. Öğeleri dönmeden önce, bizim dönüş adresi ve lojistik yöntemi onaylamak lütfen. Sonra lojistik şirket için öğeleri ver, bize takip numarası gönderin. Öğeler elimize ulaştığında, en kısa zamanda onları tamir veya değişim olacaktır.

Memnuniyeti ve müspet görüşleriniz bizim için çok önemlidir. Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun kaldıysanız lütfen olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın. Eğer ürün veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim ayrılmadan önce ilk olarak bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Elimizden herhangi bir sorunları çözmek ve en iyi müşteri hizmetleri sunmak yapacağız.

  • Diş: 11 Diş
  • Model Numarası: T8F 11T
  • Kalınlığı: 4 mm
  • Yazın: T8F
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 4cm x 4cm x 1cm (1.57in x 1.57in x 0.39in)
  • Paket Ağırlık: 0.15kg (0.33lb.)

İlgili ürünler

Trending.