1. su geçirmez Saç Yapışkan Bant Saç Uzantıları İçin 300cm Dantel Peruk Bant Ve Yapıştırıcı Çift Taraflı Bant X

v72983

Yeni ürün

40.33TL

Etiketler: saç bandı uzantıları, saç bandı, dantel peruk bandı, Saç için ucuz teyp uzantıları, Saç için yüksek Kaliteli bant, Çin dantel peruk bandı Tedarikçiler.

Cilt atkı saç / peruk / dantel / saç uzantıları için yüksek kaliteli Süper saç bandı mavi renk çift yan bant

Boyutu: 1cm*3m

Paketi: 1 Rulo

Kullanımı Cilt takılması, su geçirmez, güçlü güç tipi Sorunsuz Bandı Saç Uzantıları Atkı.

Su geçirmez, uygulamak için çok hızlı olduğunu ve 3 ay sürer!!!

1. Doğru yerde teyp kağıt bir tarafında, hamur çıkarın.

2. Çok net yapışkan bant parçası haline sokabilirim biraz net ve bant parmaklarınızı itin.

3. Önce teyp kağıdın diğer tarafında kalkmasına, ilk parmak tekrar tekrar bant kenarına çarptı, nets ve bandı sıkıca sıkışmış izin kullanın.

4. Yavaş yavaş kuyruk kapalı bandı geri kalanı soyun. (şu anda, kaset kağıt üzerinde sopa ve net çıkar, bant kağıt bant ayırmak ve tırnak kullanabilirsiniz , 3 sonra tekrarlanan adım)

5 . Basarak, sert hamur parçaları itmek için parmaklarınızı kullanın parmak gibi kendi kafa derisi üzerine bant yapıştırın.

6 . Yapıştırma sonra, yapıştırıcı gücü, zamanla daha güçlü ve daha güçlü hale gelir, böylece kafa derisi yapışma onaylamak için bantı kaldırın kaldırmayın başında olacak.

Ödeme paranı Hoş hesabında güvenli , hoş ile onaylayın> ve malların teslim sonra para bırakın>. Toptan: özel tasarım ve karışık toptan kabul Ediyoruz,en kaliteli ürünler, en iyi fiyat ve en iyi hizmeti arz etmek için söz veriyoruz. Nakliye: 1) sadece Çin ya da daha doğrusu 200 $sipariş, EMS tarafından veya sizin için ücretsiz kargo DHL EMS zaman, daha Hong kong Post Air Mail parcel tarafından ücretsiz teslimat yapıyoruz. 2) Posta paket gelmesi 10-15 gün sürer, EMS veya DHL ulaşmak için 7 ila 3 gün sürer, bazı bölgelere daha uzun olabilir. 3) ödeme 2 ila 5 gün içinde sizin için sevkiyat düzenlemek, özel durumlar dışında olacağız, bekle lütfen!!!!! 4) ürünlerin durumu stokta var, hemen size haber vereceğiz. : 1) Görüşleriniz bizim için çok önemlidir, bizim ürün veya hizmet ile memnun, çok teşekkürler! harika geribildirim için bir kaç saniye sürebilir lütfen Eğer ambalaj üzerinde herhangi bir gereksinimleri Varsa, lütfen bizimle irtibata geçin, tam görüş isteme karşılamak için kararlıyız 2 ürün daha güvenli araç) yapmak nakliye ambalaj: 1) Profesyonel lojistik ambalaj! 2) her zaman sizin için en iyi ürünler için en düşük fiyat ve hizmet sunuyoruz. 3) nötr ya da negatif geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz. Elimizden sorunu çözmeye çalışın ve mutlu bir alışveriş ruh seni burada bırakacağız. Teşekkür ederim!

  • Öğe Türü: Yapıştırıcılar
  • Model Numarası: Yapıştırıcılar
  • Kullanın: Çift taraflı bant Peruk
  • Avantaj: Su Geçirmez Süper Saç Bandı
  • Miktar: 1 RULO
  • Boyutu: approx. 1 x 300cm
  • Malzeme: Tıbbi duyarsızlaştırma bandı
  • Paket Ağırlık: 0.05kg (0.11lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 5cm x 5cm x 3cm (1.97in x 1.97in x 1.18in)

İlgili ürünler

Trending.