BİZE Ön ve Arka 45 Derece Picatinny Rail Av BUIS Yedek Demir Görme BİZİ Ofset

v73164

Yeni ürün

137.11TL

Etiketler: Riflescopes, Ucuz Riflescopes, BİZE Ön ve Arka 45 Derece Picatinny Rail Av BUIS Yedek Demir Görme BİZİ Ofset.

Hafif ve 45 derecelik yönelim, birincil optik lazer görüş arpacık yüksekliği ayarlanabilir gez yükseklik ve rüzgar ayarlanabilir / ile ilgili girişim ile dayanıklı uçak alüminyum Düşük profil yerlere İşlenmiş özelliği: 1/2 MOA tıklama değeri

Çok yönlü Kolay (araç dahil) Non-pas siyah tüm 20 mm Picatinny / Weaver ile Uyumlu bitirmek anotlanmış raylar yüklemek için

Ambalaj Şunlardır:

1X Ön demir görme

1X R kulak demir görme

Geniş EMS, DHL, Çin Post, Singapur Post, vb, parsel üzerinden dünya gemi yapabiliriz.

Pil ile ürün China Post ile gönderim izin verilmez, sadece Singapur posta yoluyla sevk ediyoruz. Oklar nakliye için Singapur post ile izin verilmez.

Üçüncü taraf bir hizmet tarafından işlenen çünkü en kısa sürede ödemenizi sonra parsel gemi olacak, ama teslim zaman kontrol edemiyoruz. Ama parsel beklenen zaman içinde gelmiş olsaydı, hiçbir tereddüt lütfen bizimle irtibata geçin.

Çin posta ile gönderilen paketleri takip bilgileri göstermek için 2-3 gün sürer, onlara göstermek için 4-5 gün sürer Singapur posta yoluyla olacak. Her zaman teslimat takibi yardım için bize ulaşabilirsiniz.

Tüm ürünleri dikkatle göndermeden önce kontrol edilecektir.

Bazen boyutu ya da aldığınız ve resim gösterdi, eğer ciddi bir alıcı varsa ve %100 doğru bekliyor, satın almadan önce bunu göz önünde bulundurun lütfen ürün arasında renk konusunda ufak bir hata olabilir.

Aldığınız ürünleri herhangi bir sorun varsa, lütfen hemen bize ulaşın, elimizden sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.

Eğer ürün ve hizmet ile memnun iseniz, lütfen bize bizim için çok önemli olan 5 yıldızlı bir olumlu geribildirim için bir kaç saniye sürebilir. eğer memnun değilseniz, lütfen bize ulaşın, sorunumuzu çözmemiz ve sizin için bunu çözecektir.

Ekstra vergi önlemek için düşük bir değer olarak paket adını vereceğiz. Elimizden gümrüğünden geçirmeden sana yardım edeceğiz, ama eğer gümrük isteseydi, alıcılar vergi sorumlu olmalıdır.

  • Model Numarası: N0122
  • Fonksiyon: ön ve arka
  • Yazın: Tüfek
  • Marka Adı: souforce
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.08kg (0.18lb.)
  • Paket Boyutu: 10cm x 6cm x 3cm (3.94in x 2.36in x 1.18in)

İlgili ürünler

Trending.