Nikon için yüksek Kaliteli EKRAN Düzeltilebilir Petal Çiçek Lens Hood Sınıf bir Ürün D5200 D3200 ile hemen Hemen

v73422

Yeni ürün

27.37TL 21.88TL

Etiketler: çiçek lens hood, Lens Hood, Nikon için lens kapağı, Ucuz çiçek lens hood, Yüksek Kaliteli lens kapağı, Nikon için lens kapağı Çin Tedarikçiler.

Açıklama:

Yeni Profesyonel Düzeltilebilir Petal Lens Hood

Kamera her zaman tutabilir kıt bir başlık sonunda. Sadece 55 mm lens üzerine başlık tabanı vida. Başlık saklamak için başka bir başlık ya da karşı karşıya kullanmak istediğiniz zaman dışarı bakacak lens üzerinde kaput gövdesini oturtun.

Kolay değil lens veya filtre üzerine vida montaj vida kullanımı.

Lens hoods fotoğraf kalitesini artırmak için satın alabileceğiniz en önemli aksesuarlarından biri ve genellikle en acemi ve amatör fotoğrafçılar tarafından göz ardı edilir. Lens hood ayrıca güçlü bir ışık kaynağı sadece çerçevenin dışında olduğu görüntüler eşlik edebilir ışık bu çevreler önlemeye yardımcı olabilir.

(Ayrıca 'çiçek' veya 'petal' şekli olarak da bilinir) profesyonel Lale şekil tasarım daha çok yönlülük için izin verir. Standart veya zoom lensler için mükemmel.

Lens hoods ayrıca lens için kaza darbe veya çizik ekstra koruma sağlayan yararı var.

Sağlam ve hafif hissediyorum. Özellikle sıkı ve güvenli bir uyum için tasarlanmıştır.

Lütfen sipariş önce lens filtre boyutu onaylayın. Kameranızın lens parçacığı boyutu bir yere lensi mevcut kamera lens kapağı içinde ya da işaretlenecektir. Bu sayı genellikle (çap) sembol Ø önce gelmelidir. Örneğin: Ø52 = 52 mm lens parçacığı boyutu.

Lens Hood

Paket içerir:

Nikon İçin 1 x 55 mm geri dönüşümlü Lens Hood Görüntü D3200 D5200 D5100 D90

1 x 55 mm lens kapağı

Ödeme: Paypal, Moneybookers, Visa, MasterCard ve banka havalesi veya seçilen Banka Kartları ile ödeme Kabul edin. DAHA FAZLA SATIN, DAHA FAZLA TASARRUF. Daha fazla satın alacak daha düşük fiyat. Alıcılar 5 gün içinde ödemek ZORUNDADIR. Eğer ödeme yaparken sorun yaşıyorsanız, lütfen bize ulaşın veya yardım için Va-srhp.org .

Nakliye Avrupa, Kuzey Amerika, Avustralya ve diğer ülkeler, ülkenin bazı kısıtlamalar uygulanabilir emir kabul için mutluyuz. Parsel genel (hafta sonu dahil değil) ellerine teslim etmek için 12 veya 25 iş günü sürüyor Kayıtlı Havayolu ile sevk edilecektir. Ödeme onaylandıktan sonra genellikle madde 72 saat içinde göndermek, ancak nakliye için 48 saat hazırlık kadar izin lütfen. Aynı siteden bir zaman bir kere birden fazla öğe sipariş kime alıcıya birleştirmek, pul parçası kurtarmak için sevkiyat sunuyoruz. Yanlış veya teslim edilemeyen adresi çünkü madde kaybından sorumlu olmayacaktır. Her zaman Yasal olarak (veya KDV veya KDV veya diğer Vergiler) ithalat vergileri en Aza indirmek için en iyi deneyin. Nakliye çoğu durumda, yok vergisi ödenir. Ancak, gümrük işlemleri için oluşturulan herhangi bir ek masraflar Müşteri tarafından karşılanmalıdır.

Garanti 12 ay Üretim Arızalı ürün bildirilen ve bize (ve orijinal ambalajında) garanti süresi içinde iade edilmelidir hasarlı veya alınmasından sonra yanlış (öğeleri hariç) arızalı Ürün için Garanti edilir. sana dönmek bir KİMLİK vereceğiz.Bu arada arızanın ne olduğunu bize söyle,uygunsuz kullanımını önlemek için Lütfen. İade kargo ücreti alıcıya aittir.

Garanti Müşteri Hizmetleri

100% müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz excellenceand yüksek standartları korumak.Geri bildirim bizim için çok önemlidir.Çok tatmin edici endişelerinizi biz negatif geri bildirim neutralor bize vermek ÖNCE Hemen bizimle temasa geçin, rica ederiz.

  • renk: Siyah
  • Kalibre: 55 mm
  • Marka Adı: ikacha
  • Uygula: Nikon D5200 D3200 Sınıf bir Ürün Görüntü,
  • Model Numarası: Ürün Adı
  • Uyumlu Marka: NİKON
  • Model: Ürün Adı
  • Materil: Plastik
  • Paket: Evet
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 8cm (3.94in x 3.94in x 3.15in)
  • Paket Ağırlık: 0.04kg (0.09lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.