Elektro Gitar Köprüsü Etrafında sarın LP Junior Krom Altın Uyuyor

v73439

Yeni ürün

61.73TL

Etiketler: Gitar Köprüsü, Elektro Gitar Köprüsü, lp köprü, Ucuz gitar Köprüsü, Yüksek Kalite elektro gitar Köprüsü, Çin lp köprü Tedarikçiler.

Memnuniyetine verdiğimiz Tüm öğeleri 100% otantik ve herhangi bir sahte veya yetkisiz kopyasını satmıyoruz Garantili. Güven ile satın lütfen! Madde ödeme aldıktan sonra 5 iş günü içinde sevk edilecektir--------------------------------------------------------------------------------- . Tablo yukarıda belirtilen teslim süresi içinde paket almak, ilk benimle irtibata hoş bir dava açmadan önce lütfen dokunmayın. Seninle sorunu çözmek için mutlu olacak. İthalat ülkenizde vergisi veya herhangi bir diğer ilgili özel görevler için sorumludur. Bulunduğunuz ülkedeki özel ödemek zorunda kalabilirsiniz bu ek maliyeti herhangi bir kaplama yok. Sadece----------------------------------------------------------------------------------teklif bir aktivite yapmadan önce potansiyel ek görevleri kontrol etmek alıcının sorumluluğundadır-------- Nasıl ödemelerimi korur mu Hoş?

İşlemlerinizi her zaman Hoş tarafından güvence altına alınmıştır:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EVET Çin Uluslararası müşteriler için Chinaese ürünler satan mağaza var.

Amacımız en kaliteli ürünleri ve hizmeti sunmak için ve memnuniyetiniz bizim için önemlidir. Eğer ürün veya hizmet ile memnun değilseniz, sadece bize ulaşın lütfen ve derhal ve profesyonelce sorunu çözecektir.

Eğer madde aldıktan sonra bize olumlu geribildirim yapabilirsiniz Eğer seni gerçekten takdir ediyoruz. Görüşleriniz bizim için önemlidir. Durumda ürün veya hizmet ile memnun değilseniz, lütfen önce bir geribildirim ayrılmadan önce bize ulaşın. Elimizden sorunu çözmek için çalışacağız! Sizin memnuniyetiniz bizim mağaza garantilidir.

Biz size hizmet için sabırsızlanıyoruz!

Alıcılar İçin

Güvenli bir şekilde kredi kartı bilgilerinizi ifşa etmeden ödeme.Online ödeme yaparken bilgilerinizi ticari koruma (en yüksek seviye) VeriSign SSL şifreleme ile korunmaktadır.

Tedarikçiler İçin

Her işlem için kredi kartı bilgilerini doğrular ediyoruz. Sadece ödeme alındı onaylamak sonra biz sipariş gemi istenecektir.

  • Model Numarası: Gitar Köprüsü
  • Yazın: Köprü
  • Paket Boyutu: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.