2017 Yeni Moda Altın Set Seksi erotik Noel Bayan Elbise Şık Sevimli Noel Sevgilim Bayan Cadılar Bayramı Cosplay Kostüm 6pcs/Kadife

v73574

Yeni ürün

181.76TL 156.31TL

Etiketler: Cosplay kostüm, Cadılar Bayramı cosplay, Cadılar Bayramı set, Ucuz cosplay kostüm, Yüksek Kaliteli halloween cosplay, Çin Cadılar Bayramı Tedarikçiler ayarlayın.

mağazamıza Hoşgeldiniz

Vishine Arazi Ashion gel,moda güzellik kız.

2017 Yeni Moda Altın Set Seksi erotik Noel Bayan Elbise Şık Sevimli Noel Sevgilim Bayan Cadılar Bayramı Cosplay Kostüm 6pcs/Kadife

Ürün Açıklaması

Resim Gösterisi Boyutu:Bir Boyut Olarak Santa Bayan Cosplay Kostümleri Rengi Cinsiyet: Kadın Öğe Türü::.Bacak Süsler ne peşinde 2 * sadece takip Ediyoruz Eldiven+ 1 En 2=Şapka + Elbise + Şal + Kayış +Ayarlamak İçin Uygun olabilir

Yüksek Kalite Ve Fshion Basit Ve İyi Hizmet

Senin ile detay boyutları karşılaştırın lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-2cm farklı, teşekkürler izin ver!

Sıkı Cadılar Bayramı Kostümü

Bir Boyutu En uygun

Cm 1cm=55 inç ;1 inç = 2.54

Satın almadan önce okumak gerekir!! Teşekkürler!

Notlar:

1, Maddenin gerçek rengi bu monitör ve ışık parlaklığı parlaklık gibi pek çok faktör neden web sitesinde gösterilen resimlerden biraz farklı olabilir.

2, ölçüm verileri için hafif bir sapma izin verin.

Lütfen alışveriş cartand kişi için bizimle eklemek isterseniz daha ucuz fiyata Daha Yeni Sürpriz Tıklayınız: http://Va-srhp.org/store/1848808

1. Alipay, Batı Birliği, TT kabul ediyoruz.

Tüm kredi kartları güvenli p ayment işlemci EMANET yoluyla kabul edilir.

2. Ödeme emri 3 gün içinde yapılmalıdır.

3. Eğer hemen ihale kapattıktan sonra ödeme yapabilirsiniz, Bir kaç dakika bekleyin lütfen dretry bir Ödemeler 3 gün içinde tamamlanmalıdır.

1. DÜNYA ÇAPINDA NAKLİYE . (Hariç bazı ülkelerde ve APO/FPO)

2. Siparişler ödeme doğrulama sonra zamanında işlenmiş.

3. Sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresinizi hipping S adresiniz aynı OLMALIDIR.

4. Gösterilen resimler asıl öğe değildir ve sadece referans içindir.

5. SERVİS TRANSİT ZAMAN taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve holid ays dışlar. Transit süreleri değişebilir, özellikle tatil sezonunda olabilir.

6. Eğer 30 gün içinde ödeme sevkiyat almadıysanız, temas u s lütfen. Sevkiyat takip ve sizin için en kısa sürede bir cevap alacağız. Amacımız Müşteri Memnuniyeti.

7. Durum ve zaman farkları hisse senedi nedeniyle, hızlı teslimat için ilk mevcut depo bizim öğeyi gemi seçecektir.

1. Alındığı tarihten itibaren iade etme bize ve 30 günlük iletişim için 7 gününüz var. Eğer t eşyasını sahip 7 günden fazla ise, kullanıldığı kabul edilir ve SİZE İADE VEYA DEĞİŞTİRME SORUNU T EDECEĞİZ . İstisnası yoktur ! Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı.

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR ve geri dönüş için kargo takip numarasını, belirli bir nedenle, ve po#h wit bize sağlamalısınız.

3. Alıcı ve Satıcının hoş gelen işlem iptal SONRA TAM KAZANAN TEKLİF TUTARINI iade , orijinal durumunda öğenin makbuz ve dahil tüm bileşenleri ve aksesuarları ile ambalaj üzerine, olacağız. YA da, bir yedek seçebilirsiniz.

4. Eğer ürün(ler) (olan) olarak reklamı varsa tüm nakliye masraflarını karşılayacak olacağız.

Geri bildirim

100% müşteri memnuniyeti için mükemmelliği ve çaba yüksek standartları korumak. Geri bildirim çok tatmin edici endişelerinizi ele almak (1-2stars) bize nötr (3 yıldız) veya negatif geribildirim vermek ÖNCE hemen bizimle temasa geçin, bu istek çok önemli.

Eğer onlar hakkında bilmiyorsanız, biz sorunları çözmek mümkün değildir. Garanti 10 gün garanti veririz. Alıcılar warrantly için dönüş nakliye ücretleri için sadece sorumludur. (Çoğu durumda, alıcı sadece yerine tüm paketi daha sorun bileşenleri dönmek zorunda kalacak. Öğeleri dönmeden önce, returm adresimiz ve teslimat sayfasında “hediye” yazmak emin olun. Düzenli posta servisi kullanın lütfen bizi takip numarasını bilirliği. Öğeleri aldıktan sonra, onları onarmak ya da en kısa sürede onları değiştirmeye karar verdik. Refune tam Bir geri ödeme eğer orada öğeler orijinal durumda iade edilmişse verilecektir. Veya eksik bileşenleri zarar görmüş mal iade edilmez. Alıcılar uygun paketleme ile iade nakliye sorumludur. Bir kez öğeleri alma, Hemen parayı iade edeceğiz. Geri bildirim itibarımızı ve başarılı olmak için müşteri memnuniyetini güveniyoruz. Bu nedenle, görüşleriniz bizim için son derece önemlidir. Eğer mal ve hizmet ile memnun iseniz, bize 5 yıldızlı geribildirim bırakın lütfen. Siz değerli müşterilerimize değer veriyoruz ve her zaman size yardımcı olacaktır. Bize herhangi bir sorunu çözmek için fırsat verin. Olabilir endişelerinizi ve sıkıntılarınızı anlıyoruz ve elimizden sorunları slove için elimizden geleni yapacağız. Herhangi bir olumsuz yorum bırakarak ya da herhangi bir anlaşmazlık site açmadan önce bize e-posta gönderin. Sorun slove size yardımcı olacaktır.

  • Kol Uzunluğu: Kolsuz
  • renk: Kırmızı
  • Nakliye yolu: DHL,EMS,Epacket,Çin Post Hava Posta,Diğerleri Kayıtlı
  • Özel Kullanım: Cadılar Bayramı/Parti//Cosplay/Noel
  • Bileşenleri: Elbise +Şal + Şapka + Kemer + 2*Eldiven* 2 Bacak Süsler +
  • Karakterler: Santa Bayan
  • Boyutu: One Size
  • Cinsiyet: Kadınlar
  • Teslimat: hızlı
  • Stil: Sevimli Cosplay Kostümleri
  • Kaynak Türü: Tatil
  • Öğe Türü: Ayarlar
  • Toptan ve Perakende: destek
  • Ödeme yolu: Kredi kartı/Banka Havalesi/Western union/Boleto vb
  • Malzeme: Polyeater ve Altın Kadife
  • Model Numarası: BY004
  • Paket Ağırlık: 0.45kg (0.99lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 20cm x 15cm x 15cm (7.87in x 5.91in x 5.91in)

İlgili ürünler

Trending.