Aosbos Moda Termal Öğle Çanta Kadınlar Büyük Taşınabilir Yalıtımlı Soğutucu Çanta için Siyah Oxford Yiyecek Piknik Çantası su Geçirmez

v7399

Yeni ürün

171.26TL

Etiketler: termal öğle yemeği çantası, Moda Öğle Yemeği Çantası, öğle yemeği çantası, Ucuz termal öğle yemeği çantası, Yüksek Kaliteli moda öğle yemeği çantası, Çin yemeği çantası Tedarikçiler.

Aosbos Moda Termal Öğle Çanta Kadınlar Büyük Taşınabilir Yalıtımlı Soğutucu Çanta için Siyah Oxford Yiyecek Piknik Çantası su Geçirmez

Değerli müşterim sevgili, mağazamıza Hoşgeldiniz.

En iyi hizmet ile en iyi fiyat ver inanıyoruz. Mağazamızda mutlu bir alışveriş olur umarım. Herhangi bir soru, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.

Dikkat :)

1. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-3cm farklılıklar, teşekkürler sağlar.

2. Nedeniyle farklı bilgisayar ekran ya da diğer nedenlerle, biraz renk farkı olabilir, ama bu tarz resimlerde görüldüğü gibi aynıdır garanti. Teşekkürler.

Ürün Bilgi :)

Marka: Aosbos

Malzeme: 600D Oxford,İYS KÖPÜK,PVC

*W*H(L)boyutu: 18 25.5**22.5 cm

Ağırlık: 0.36 kg

Cinsiyet: Unisex

Renk: Siyah, turkuaz

Paketi: 1 x Öğle yemeği Çantası

Özellikleri :)

1. Bu yeni varış öğle yemeği çantası gıda ve aperatifler çeşitli karşılamak için geniş ve zarif, uygundur. Çok rahat dışarı çıkar, ne zaman yemek, sıcak(veya soğuk) tutmaya yardımcı olur.

Detayları hakkında, aşağıda gösterildiği gibi ürünün resimlere bakın lütfen. Teşekkürler.

Nasıl bir sipariş için ödeme yaparım? SSS S:Hoş siparişinizi ödemek için:lütfen (1) düzenini Seçin aşağıdaki adımları takip edin: ve "Şimdi Öde" düğmesi (2) ödeme sayfası Q tercih ettiğiniz ödeme yöntemini Seçin:Nasıl Hoş ödemelerimi korumak tıklatın. Bilgilerinizi ifşa etmeden güvenli bir şekilde kredi kartı ile Ödeme.Online ödeme yaparken bilgilerinizi ticari koruma (en yüksek seviye) VeriSign SSL şifreleme ile korunmaktadır. İşlemlerinizi her zaman Hoş tarafından garantilidir. Q:Ne kadar benim ülkeme gemi için maliyeti nedir? Bir Paket ücretsiz nakliye Çin Sonrası Hava Posta ile sevk edilecektir. S:benim sipariş herhangi bir takip numarası Var mı? Bir:Evet,takip numarası ile her sipariş gemi ve Hoş Hesabına diğer ilgili web sitesinden veya gönderinin durumunu görüntüleyebilirsiniz. S:siparişimi Nasıl takip edebilirim? Bir: sipariş gemi Sonra, bir takip numarası üretecektir. Verilen takip numarası ile kargo şirketinin web sitesinde siparişinizi takip edebilirsiniz. Alibaba benim hareketleri izleme detayları görmek ve günlük. S:Bu ürün perakende paketi ile mi geliyor? Bir:her ürünün açıklamasında paketleme detayları ilan, kontrol, lütfen var! S:bir satıcı olduğumu, ürünün kaç adet satın almak istiyorum , ne toptan fiyatı nedir? Bir:bize e-posta gönderin, tabii eğer, sizin için en iyi fiyatı çok memnun olacağız.

1 geri bildirim. Ürünlerimizi dikkatle göndermeden önce kontrol edilmiştir emin olabilirsiniz . 2. Ürünleri alırken bize 5 yıldızlı derecelendirme verebilir umuyoruz. Çok teşekkürler! 1 İade Politikası. Yurt içinde sevk edilen tüm ürünler iade, kullanılmamış ve iyi durumda oldukları sürece olabilir. 2. Teslimat ücreti ödemek, herhangi bir kalite veya yanlış sevk öğeler varsa yapacağız. 3. 15 gün öğeleri alınmasından sonra düzenli 7 gün iddia ödemesi için zaman sınırı genişletmek .

Aosbos Moda Termal Öğle Çanta Kadınlar Büyük Taşınabilir Yalıtımlı Soğutucu Çanta için Siyah Oxford Yiyecek Piknik Çantası su Geçirmez

su geçirmez öğle yemeği çantası, büyük yalıtılmış soğutucu çanta

  • Boyutu: 25.5*18*22.5cm(L*W*H)
  • Malzeme Bileşimi: ŞİRKET Oxford,İYS KÖPÜK,PVC
  • Uygun : Ofis Çalışanları, Öğrenciler, Gezginler
  • Özellik: su geçirmez öğle yemeği çantası, büyük yalıtılmış soğutucu çanta
  • Marka Adı: Aosbos
  • Ağırlık: 0.36kg
  • Model Numarası: BWB-025010706EY
  • Cinsiyet: Unisex
  • renk: Siyah, Turkuaz
  • Malzeme: Polyester
  • Yazın: 2 Kişi
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 26cm x 19cm x 23cm (10.24in x 7.48in x 9.06in)
  • Paket Ağırlık: 0.38kg (0.84lb.)

İlgili ürünler

Trending.