Dantel Gelin Gelin Beyaz Pembe Kanat Kanat bekarlığa Veda Düğün Düğün öncesi bekarlığa Veda Partisi Dekor Aksesuarları Hediye edilecek

v74139

Yeni ürün

20.51TL

Etiketler: gelin olmak, gelin kanat olmak, gelin dantel, Ucuz gelin olmak, Yüksek Kaliteli kanat için gelin, Çin gelin dantel Tedarikçiler.

>>> Daha fazla özel teklifimizi görmek için tıklayın!

Çin Yeni Yıl Tatili Düzenleme

10 Şubat-23 Şubat

Hatırlatmalar:

(1) lütfen nakliye yolu seçin dikkate tatil ayırın. Ve eğer çok acil ihtiyacınız varsa, lütfen bize bir mesaj göndermek Eğer sipariş önce mevcut olup olmadığını kontrol etmek.

(2) acil bir durum Varsa, lütfen whatsapp: +86 15267386019 ile bize ulaşın

(3) Çin Yeni Yılı Kutlu Olsun ! Çin'in en iyi dilek ve Duaları.

Alıcı sevgili,Eğer ürün acil ihtiyaç varsa, Sipariş vermeden önce lütfen bir kez daha düşünün lütfen. ***Çin Post Olağan Küçük Paket Artı her zaman ücretsiz kargo ama Çin ve genellikle 1-2 ay gelmesi zaman sürer çıktığında izleme bilgi sağlayamaz. ***Ancak,Hoş standart nakliye yolu çok iyi bir performansa sahip. Nadiren, parsel transit veya gümrük işlemleri sırasında kaybolabilir.2-4 ulaşmak için hafta. ***ePacket nakliye yolu bir güvenilir bir adıdır. Hızlı Hoş standart nakliye yolu olarak da, gümrük performansı iyi. Bazı ülkeler için ama sadece kullanılabilir. **Eğer para kazanmak ister ama normal bir nakliye hizmet almak ise, o zaman Çin Post Hava Posta Kayıtlı kötü bir seçim değil.Ulaşmak için 25-60 gün.Gümrük performansı fena değil. ***Son teslim konumlandırma gümrük işlemleri ve sonrası sistem verimliliğine bağlıdır lütfen dikkat! Tür anlayış için teşekkürler. Eğer herhangi bir sorunuz varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Çok nazik desteğiniz için teşekkür ederim!!!

---Renk: Beyaz

---Boyutu:156*9.5 CM

---Malzeme: dantel kanat

Sadece ---miktar:1 adet

---Paket:Opp torba

Düğün günü Kızlar için mükemmel bir decoraiton. Gelin duş için 1 Beyaz dantel gelin Mükemmel bir hediye, bekarlığa veda Partisi, düğün. Kullanmak vizyonu mükemmel sonuç almak için daha doğru yol olacaktır önce takım gelinin bütün gece Demir öne yazılar pembe. Dantel sach yapılan malzemeler:; Boyut : bir yan - 30,7 x 3.74"

  • Marka Adı: WakaParty
  • Boyutu: M
  • Model Numarası: WK-RY-171228-09
  • Malzeme: Dantel
  • Fırsat: bekarlığa veda Partisi
  • Desen: Mektup
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.085kg (0.19lb.)
  • Paket Boyutu: 15cm x 10cm x 15cm (5.91in x 3.94in x 5.91in)

İlgili ürünler

Trending.