İCERİO 10 ADET Yeni Açık Gri Şemsiye 12 Çentik Tenkara Fly Alabalık Balıkçılık Jigs #Ters

v74278

Yeni ürün

34.22TL

Etiketler: Balıkçılık Lure, Balıkçılık Cazibesine Sinek, Alabalık Sinekler, Ucuz balık yemi, Yüksek Kaliteli balıkçılık cazibesi sinek, Çin Tedarikçileri alabalık sinekler.

İCERİO 10 ADET Yeni Açık Gri Şemsiye 12 Çentik Tenkara Fly Alabalık Balıkçılık Jigs #Ters

Tenkara Uçar

Kanca Boyutu: #12

Ambalaj Miktarı:10 ADET

Deneyimli İşçiler El Bağlı Balıkçılık Sinekler

Şu anda Visa, MasterCard, Western Union, Qıwı ve banka havalesi ile ödeme yapabilirsiniz. Daha fazla ödeme seçenekleri Hoş Gelecekte mevcut olacak. Paranızı güvenli bir şekilde Hoş tarafından yatırılır. Para sadece teslimat onayladıktan sonra bize serbest bırakılır. Ödeme yapmak için daha fazla yardıma ihtiyacınız, lütfen buraya tıklayın eğer:

Çoğunluklu ülkeler için dünya çapında nakliye İCERİO Mağaza desteği, Adres seçenek listesinden ülkenizi bulamazsanız, bizimle irtibata geçiniz. Tüm mal dikkatle ambalaj önce kontrol edilir.Kesinlikle sipariş adresi göre gemi siparişleri verdik, eğer adresi herhangi bir değişiklik varsa hemen kargo çıkmadan önce bize haber ver.

Teslimat süresi paket sipariş, ne zaman sevk sonra sayılır. Normal condtions içinde, paketleri 3~5 iş günü içinde geçerli bir ödeme sonra sevk edilecektir. FedEx ile gönderilen paketler için, UPS,EMS veya diğer kurye, çoğunluk paketleri 5 ~ 15 gün içinde gelmesi olacaktır. Lütfen anlayın ve eğer gümrük muayene için paket tutun Eğer bizimle işbirliği yapacak. Sonrası hizmet ile teslim zaman(sadece referans için, teslim süresi birçok faktör tarafından etkilenir):

1.7~22 Gün: Asya, Kuzey Amerika

2.12~39 Gün: Batı Avrupa, Orta Doğu, Okyanusya, Doğu Avrupa

Gümrük muayene için düzenlenen paketleri 3.30 ~ 65 Gün: Güney Amerika, Afrika, Güney Afrika Not:anlamak ve nazik mallar için bekleyin lütfen, ayrıca koruma süresi sipariş genişletmek için bize bilgi verebilirsiniz.Herhangi bir evrak ya da gümrük aydınlatılması için gerekli, lütfen bize bildirin yardım için, hemen size cevap verelim.Mağaza ürün satan herhangi bir yerel vergiler dahil değildir, ne de yerel vergi ödemek zorundayız. Lütfen sipariş vermeden önce bu notu.

Satılan ürünler towarding veya İCERİO mağazasından satılan herhangi bir soru veya sorun için bize ulaşabilirler, biz hemen size cevap verelim. Tüm meraklısı balık tutuyoruz, son derece herhangi bir öneriniz için ürün kalitesi ve hizmet standartlarının iyileştirilmesi için minnettar olacağız. Uzun ömürlü garanti hizmet sunuyoruz, sana ne için önemsiyoruz. Değiştirme veya tazminat durumu başına göre yapılacaktır. Hizmet süresi: 8:20.m ~ 23: 30: 00 Pazartesi~ Cumartesi günü, aynı zamanda orada gerçek zamanlı olarak size cevap değilsek mesaj bizi terk edemezsin.

Sizin memnuniyetiniz persuite bizim, lütfen bize 5 yıldız oranı ve olumlu yorum oranı. Ya da 3 yıldız veya daha önce bizimle temasa aşağıda olumsuz yorum verin lütfen, sorunu çözmenin en iyi yolu bize konuşmak. Eğer herhangi bir nedenle memnun değilseniz, lütfen geribildirim ayrılmadan önce bize ulaşın. Bizim satın alma ile memnun ve olumlu bir deneyim sağlamak için elimizden geleni yapacağız sağlamak için çalışıyoruz.

  • Kategori: Sahte Yem
  • Model Numarası: #12
  • Marka Adı: İCERİO
  • Yazın: Yapay Yem
  • Pozisyon: Göl,Rezervuar, Gölet,Nehir,Akarsu
  • Paket Ağırlık: 0.03kg (0.07lb.)
  • Ünite Tipi: (10 adet/lot)lot
  • Paket Boyutu: 10cm x 12cm x 2cm (3.94in x 4.72in x 0.79in)

İlgili ürünler

Trending.