Hızlı Hareket Kelepçeleri T-T Yuvası Kelepçe Aygıt tuşunu basılı Tutun basılı Tutun KF1019 Ahşap çalışma Araçları Parça

v74310

Yeni ürün

292.25TL 131.48TL

Etiketler: Cihaz, Ucuz cihaz, Hızlı Hareket Kelepçeler T Yuvası Kelepçe T Cihaz Basılı Tutun KF1019 Ahşap çalışma Araçları Parça.

Başlat

Eğer bir kez veya daha fazla 2 adet satın alırsanız Hoş Geldiniz mağazamıza sonunda %3 indirim olacak;

Daha fazla satın,O(∩_∩)O~ NOT kazanacak daha fazla iskonto : Rusya Federasyonu\\ \ 'Lütfen Adres,sorunsuz paketinizi receieve için gerekli olan her\\'s ile TAM ADINI onaylamak tüketicilerine.

Hızlı Hareket Kelepçeleri T-T Yuvası Kelepçe Aygıt tuşunu basılı Tutun tuşunu basılı Tutun Yuvası Kelepçe basılı Tutun matkap basın tablo veya alüminyum T-Track herhangi bir çalışma yüzeyine ahşap kelepçe için en kolay yollarından birisidir Parça T Kelepçe basılı Tutun KF1019 Ahşap çalışma Araçları İzler. Birçok ağaç ve çalışma tutmak için uygulamalar metal işleme, konumlandırma ve sabitleme çok faydalıdır. Parça 300mm T-Eşleştirme için tıklayınız . Parça 400 mm T-Eşleştirme için tıklayınız . İzlemek mm T-Eşleştirme için tıklayınız . Parça 800 mm T-Eşleştirme için tıklayınız . Ayrıca parçaları ayrı ayrı teklif, aşağıdaki parçaları dahil olmak üzere Slider M8+ M8 100mm Çubuk Bu bir set Dişli , 10 adet T Kümesi aşağıdaki bağlantıları: kontrol edebiliriz:

Ödeme

Bookers,Batı Birliği,Kredi Kartı,Qıwı Cüzdan,Banka Havalesi ile ödeme kabul ediyoruz. Destek Hoş Emanet.

Uluslararası alıcıların DİKKATLE NOT ediniz:

İthalat vergileri,vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.

b) bu ek masraflar satın alma önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin.

Teslimat

(Siparişiniz miktarına göre) 1-5 gün sonra ödeme emri gönderir.

İade Politikası

Not:Erkeklerin kusurları garanti edilmez,bu kullanımdan sonra hasar olarak yapılan,su hasarı ve benzeri. Eğer ürün memnun değilseniz,onu alınca bize 14 gün var.Eğer 14 günden fazla ise,kullanıldığı kabul edilir ve herhangi bir iade veya değiştirme sorunu kalmayacak. Eğer 14 gün içinde,iade veya değişim yapabilirsiniz. Bizi takip numarası ile iade ( ama madde için ödenen nakliye ücreti dahil DEĞİLDİR), ya da bir yedek olabilir öğeyi aldıktan sonra orijinal durumunda size iade Edeceğiz.

İade kargo ücreti alıcı tarafından ödenecektir.

Hakkımızda profesyonel dünya çapında toptan bir firmayız.Yüksek ürün kalitesi,makul fiyatlar,mükemmel müşteri hizmeti ve güvenilir bir kredi ayakta bizim inanç olduğunu. :)

Ziyaretiniz ve hoş geldiniz için seni^_^teşekkür ederim.

  • Model Numarası: KF1019-40
  • Yazın: El Araç Parçaları
  • renk: 1Set, 2Sets, 4Sets, 6Sets
  • Marka Adı: OuXinDiLong
  • Ünite Tipi: Set
  • Paket Boyutu: 25cm x 20cm x 15cm (9.84in x 7.87in x 5.91in)
  • Paket Ağırlık: 1.5kg (3.31lb.)

İlgili ürünler

Trending.