SEALURER Balıkçılık Wobblers 6 Segment Sert Yem Balıkçılık Cazibesi 10cm 17g Isca Yapay Balıkçı Crankbait Swimbait Mücadele Canlı

v74487

Yeni ürün

26.75TL 21.40TL

Etiketler: Olta Takımı, segment swimbait crankbait, 6 segment swimbait, Ucuz olta takımları, Yüksek Kalite kesimi swimbait crankbait, Çin 6 segment Tedarikçiler swimbait.

Bu 6" multi-eklemli sert yem mücadele kutusu en iyi aksesuarları biridir. Canlı bir görünüm ve ısırmaya yırtıcı kışkırtmak için suya eylemleri yüzme gibi hayat oluşturabilirsiniz. Eğer bir balık meraklısı iseniz, bu balığa yem al ve yakalar artırmak ve size çok eğlenceli getirecek. Özellikler: 6" 6-segment balıkçılık lure. 2 güçlü ve keskin tiz kanca. 3D gerçekçi gözler. Yüksek çözünürlüklü vücut ayrıntı. Pürüzsüz ve hızlı dalış eylem. Hayat ısırmaya yırtıcı kışkırtmak için suya eylemleri yüzme gibi. Dayanıklı ABS uzun ömürlü katkı malzemesi. Özellikle pike ve muskie için balıkçılık severler için harika bir araç. Teknik özellikler: Malzeme: ABS Uzunluk:. Yaklaşık 10cm Ağırlık:. 17g Paket Listesi: 1 * Balık yemi Kargo Bilgileri: En öğeler tam ödeme onaylandıktan sonra 5 iş günü içinde kargoya vereceğiz. Ücretsiz Satıcının Nakliye Yöntemi ile tüm öğeleri gemi . Genellikle nakliye zaman herhangi bir ülkeye 60 gün arasındadır. Ama bazen farklı özel problem çözme bağlıdır olduğunu. Bazen yavaş. Bazen hızlı. Eğer ekstra bir ücret ödemek isterseniz EMS,DHL, TNT veya FEDex ile nakliye de mevcuttur. İade ve Geri ödeme: Eğer ürünlerimiz ile herhangi bir sorun Varsa, 7 GÜN içinde öğeleri aldıktan sonra iade veya iade talep edebilirsiniz. Ama ilk dönen ya da bir anlaşmazlık açmadan önce Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçiniz, sizin için tüm sorunları çözmek için çalışacağız. Tüm öğeler orijinal durumda iade edilmelidir, ya da para iadesi yapmak reddediyoruz. Arızalı Ürün için bize açık resimler veriniz. Geribildirim: Sizin memnuniyetiniz bizim önceliğimizdir. Daha iyi bir hizmet verebilmek için, lütfen iletişim olmadan herhangi bir olumsuz, nötr geribildirim veya anlaşmazlık bırakma. Herhangi bir sorunu düzgün bir şekilde çözülebileceğine inanıyoruz, sizi hayal kırıklığına uğratmayacağız. En iyi hizmet sadece herhangi bir soru için bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin hayatımız-uzun peşinde; olur. Tüm müşteri hizmetleri sorularınız için 24 saat içinde nedeniyle saat dilimi farkı karşılık vermek için her türlü çabayı göstereceğiz.

  • Model Numarası: D18
  • Pozisyon: Okyanus Tekne Balıkçılık Okyanus Kaya Fshing,Ocean Beach Balıkçı,Göl,Nehir
  • Marka Adı: SEALURER
  • Kategori: Lure
  • Yazın: Yapay Yem
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 25cm x 10cm x 5cm (9.84in x 3.94in x 1.97in)
  • Paket Ağırlık: 0.035kg (0.08lb.)

İlgili ürünler

Trending.