4 Parça paslanmaz çelik Balıkçılık Yat Tekne Kano Saldırı Tekneler İçin Aksesuar aracı Dönebilen Olta Tutucu Braketi Mücadele

v74545

Yeni ürün

329.22TL 296.30TL

Etiketler: paslanmaz çelik tekne, braketi tutucu, dirsek aracı, Ucuz paslanmaz çelik tekne, Yüksek Kalite dirsek tutucu, Çin dirsek aracı Tedarikçiler.

4 parça olta sahipleri indluding paketi.

Madde 30 derece için

Uzunluğu:9"

malzeme:304 paslanmaz çelik

Orijinal 1.100% ürünler!! 2.Profesyonel yetenekli ustalar tarafından yapılmış ürünlerdir. 3.OEM siparişleri veya özel tasarımlar için, hiçbir şey Fabrikamız için çok büyük ya da küçük. Bize bir e-posta gönderin veya bizi arayın lütfen, sabırsızlıkla bekliyoruz ve birlikte mevcut ve yeni müşterilerle çalışmak için motive. Gerçekten sonuçları teslim ediyoruz. 1.Sadece ALİPAY 2 kabul ediyoruz.Emir içinde beş iş günü için ödenir. 3.Uluslararası alıcılar not lütfen-İthalat masrafları, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır. Bu ek maliyetleri satın almadan önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin. 1. Bu ürün tüm ülkeye pazarlanıyor değil. Sipariş verirken, bu ürünü onaylayın lütfen önce ülkenize sevkiyat için kullanılabilir. Eğer ülke şu anda, lütfen bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin sattığımız ülkelerden biri değilse, sizin için özel bir işlem yapacağız. 2. Ödeme onaylandıktan sonra 1 iş günü içinde gemi. 3. Alipay kargo adresinize göndeririz. Tüm öğeleri depomuzdan gönderilir ve Çin Yazı ve/veya DHL, EMS&USPS ile sevk edilecektir. 4. Öğeleri bir sevkiyat birleştirilebilir, ancak toplam nakliye ücreti her bir maddenin nakliye ve taşıma ücreti toplamına eşit olacaktır. 5. ABD nakliye süresi yaklaşık 4 saattir. Kontrol örneğin bizim 7 ila 15 gün, bazen beklenmedik koşullar ortaya çıkar; kötü hava, endüstriyel aksiyon ve yoğun tatil zamanları daha da gecikmelere neden olur.

Herhangi bir sorunuz veya endişeniz ile bize ulaşın. 2 iş günü içinde mesajlara cevap veririz. Hafta sonu boyunca alınan e-postalar Pazartesi günü işleme alınacaktır. Eğer bizden beklenen süre içinde bir yanıt aldı yoksa, önemsiz veya istenmeyen posta klasörünüzü kontrol edin.

1.Eğer ürün ve hizmet müşteri memnun iseniz, bize olumlu geribildirim ve 5 başlayacak bir derecelendirme bırakın lütfen. 2.Nötr ya da Negatif geribildirim ayrılmadan önce bize lütfen. Çaba için bu satış ve satın alma mutlu bir deneyim yapımında teşekkür ederiz.

  • Malzeme: Çelik
  • Yazın: Olta Tutucu
  • Boyutu: 9"
  • Paket Boyutu: 60cm x 60cm x 150cm (23.62in x 23.62in x 59.06in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 1.0kg (2.20lb.)

İlgili ürünler

Trending.